Säästöpankin 500€ lahjakortti-arvonnan voittaja lähtee pelaamaan videopelejä!

Tahdomme yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa auttaa paikallisia yrittäjiä. Säästöpankki järjesti arvonnan, jossa käyttämällä Säästöpankin Visa Business Debit -korttia, oli mahdollisuus voittaa 500 euron lahjakortti voittajan itse valitsemaan paikalliseen yritykseen.

Säästöpankin Visa Business Debit -arvonnan voittaja Talbit Oy
Kaisa Savola Talbit Oy, sekä Susanna Kananen ja Toni Swanljung Nooa Säästöpankista.

Yksi onnellinen voittaja löytyi Espoosta, kun palkinto osui Kaisa Savolalle, joka on yrittäjä Talbit Oy:ssa. Talbit auttaa yrityksiä kehittämään heidän liiketoimintaa yksilölähtöisesti luomalla visuaalisia henkilöstön kehityspolkuja.

Kysyimme Kaisalta, mikä fiilis voitosta jäi?

- Voitto tuli täytenä yllätyksenä! Fiilis oli ja on edelleenkin mahtava, Kaisa kertoo!

- Halusimme sijoittaa voiton suomalaiseen, paikalliseen yritykseen ja mielellään startupiin. Näin ollen Shelter Gameroom valikoitui kohteeksemme.

Shelter Gameroom on Suomen suurin pelitila, joka tarjoaa puitteet kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Käytännössä tämä tarkoittaa PC-, video- ja mobiilipelaamista, turnauksia, kilpailujen striimaamista sekä sosiaalista ajanviettoa.

- Palkinnon voittoon liittyen Talbitterit olivat aivan innoissaan voitosta ja siitä, että voittorahat kulutetaan pelaamisen merkeissä, ovathan kaikki esporttaajia. Minä olen ainoa, jonka pelivalikoimaan kuuluu pelkästään Candy Crush -mobiilipeli, joten hyvällä fiiliksellä lähden oppimaan ja oppimaan tiimiläisiltä sekä tietysti viettämään tiimin kanssa mukavaa iltaa, lisää Kaisa. 

Koko Nooa Säästöpankin väki toivottaa antoisia pelihetkiä Talbitin porukalle! 

 

Muista ottaa Nooa Säästöpankin somekanavat seurantaan, niin pysyt ajantasalla tuoreimmista kuulumisistamme, arvonnoista ja hyödyllisistä vinkeistä.

Meidät löydät Instagramista, Facebookista, LinkedInistä sekä Twitteristä

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista