Nooa Säästöpankki yhteistyöhon jalkapalloseura PK-35:n kanssa

Nooa Säästöpankki ja jalkapalloseura PK-35 ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyöstä on sovittu kauden 2024 loppuun asti.

PK-35 yhteistyö.

"PK-35 on paikallinen seura, joka tekee hyvää työtä. Liikunnan ja harrastuksien tukeminen on meille Nooa Säästöpankissa lähellä sydäntä ja etenkin tälläisinä aikoina liikkuminen ja seuran tuoma yhteisöllisyys on erityisen arvokasta", kertoo Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund.

"Nyt julkistettava yhteistyö on loistava jatkumo jo aikaisemmin sovitulle yhteistyölle koripallojoukkue Helsinki Seagullsin kanssa", toteaa Nooa Säästöpankin yhteyspäällikkö Marcus Öhrling. "PK-35 on paikallinen toimija, jonka kanssa on ilo käynnistää menestyksekäs yhteistyö".

Yhteiset arvomaailmat yhteistyön pohjana

"Seurana olemme hyvin otettuja ja ylpeitä saadessamme Nooa Säästöpankin kaltaisen arvostetun pankin yhteistyökumppaniksemme. On tärkeää, että molemmat jaamme samanlaiset arvomaailmat, ja varsinkin tässä molemmat meistä haluavat tarjota laadukasta palvelua PK-35 jäsenistölle", kertoo PK-35:n kehitysjohtaja Tapio Rostedt. "Seurana myös uskomme, että voimme yhteistyön tiimoilta edesauttaa laajemminkin Nooa Säästöpankin yrityskuvan kehittymistä ja lisätä yhtiön tunnettavuutta. On mahtavaa päästä aloittamaan yhteinen taival edistääksemme molempien osapuolien toiminnan kehittämistä. Tervetuloa PK-35 perheeseen!”

Yhteistyöstä on toistaiseksi sovittu kauden 2024 loppuun ja osapuolten tavoite on kehittää yhteistyötä laajasti ja erityisesti tukea lasten ja nuorten liikuntaa.

Lisätietoja:

TAPIO ROSTEDT
Kehitysjohtaja, PK-35
045 144 7731

TOMMI GRÖNLUND
Liiketoimintajohtaja, Nooa Säästöpankki
040 575 1969

MARCUS ÖHRLING
Yhteyspäällikkö, Nooa Säästöpankki
040 455 3939

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...