Arki urbaanissa kyläpankissa - Harjoittelua ja huimaa kehittymistä

Kuvassa kesätiimin Tiina.

Ensimmäistä kesäänsä Nooa Säästöpankissa työskentelevät Tiina ja Rauni kertovat kuinka perehdytyksen jälkeinen arki on lähtenyt urbaanissa kyläpankissa käyntiin. Tiinalta löytyy jo entuudestaan kokemusta pankkialalta, kun taas Raunille kyseessä on ensimmäinen alan kesätyö.

Tiina: Aloitin kesäkuussa työskentelyn Erottajan toimipisteellä yhdessä kesätiimiini kuuluvan Lassin kanssa. Olen ollut aikaisemmin töissä pankkien puhelinpalvelussa, jonka vuoksi olin innoissani kuullessani, että tänä kesänä pääsen kohtaamaan asiakkaita myös kasvotusten sekä kassalla että myöhemmässä vaiheessa myös omissa asiakastapaamisissani. Erottajan toimipiste on yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimpia, jonka ansiosta olen saanut paljon harjoitusta ja sitä myöten päässyt kehittymään huimasti. 

Kassatyöskentelyn lisäksi olen päässyt palvelemaan asiakkaitamme myös puhelimitse. Puhelintyöskentely on tuonut mukanaan mukavaa vaihtelua työtehtäviini sekä tehnyt työviikoistani mielenkiintoisia. Heinäkuussa työtehtäväni tulevat laajenemaan entisestään päästessäni mukaan oppimaan muiden säästöpankkiirien asiakastapaamisiin. Odotan jo innolla, että pääsen itsenäisesti tapaamaan asiakkaitamme myöhemmässä vaiheessa kesää. :)

Rauni: Viimeisen kuukauden olen viettänyt Tapiolan toimipisteessä yhdessä kesätyötiimiin kuuluvan Kasperin kanssa. Tapiolassa meidät otettiin hyvin vastaan ja jo ensimmäisestä päivästä saakka olemme tunteneet kuuluvamme joukkoon. Ensimmäisenä päivänä saimmekin vastuuta ja pääsimme edustamaan Nooa Säästöpankkia SP-Kodin asuntonäytölle Espooseen. Saavuimme paikalle mallikkaasti, mutta uusina espoolaisina onnistuimme tietysti eksymään paluumatkalla ja löysimme itsemme Westendistä Tapiolan keskustan sijasta. :)

Olemme päässeet tutustumaan toimipisteen arkeen erittäin monipuolisesti. Kassapalvelut ovat tulleet tutuksi, kun olemme saaneet olla etulinjassa kohtaamassa asiakkaita. Olemme myös saaneet sopivasti vastuuta ja päässeet hoitamaan itsekin asiakastapaamisia. Tapiolan asiantuntevat säästöpankkiiri-kollegat ovat auttaneet kaikissa tehtävissä eikä perehdytys jäänyt pelkästään alkuun, sillä säästöpankkiirien avulla osaamisemme on kehittynyt jatkuvasti. 

Pankkiarki Tapiolan toimipisteessä on ollut erittäin vauhdikasta. On ollut ilo huomata, että savolaisella rempseällä asenteella pärjää myös pankkimaailmassa. Niin asiakkaat kuin kollegatkin ovat kokeneet savon murteeni piristävänä tekijänä.

Iloisin kesäterkuin, Tiina ja Rauni

 

Lukaise myös kesätiimimme Riinan ja Antin fiiliksiä kesätyöstään urbaanissa kyläpankissa:
Kesä ja uudet kuviot – fiiliksiä ensimmäisestä kesätyökuukaudesta

Julkaistu
Kategoriat

Ajankohtaista