Nooa Säästöpankissa voi olla rohkeasti oma itsensä

Niina Koivunen

Nooa Säästöpankki sai syksyllä 2020 Great Place To Work® Instituten Trust Index©-henkilöstötutkimuksessa Suomen parhaiden työpaikkojen sertifikaatin. Tutkimus mittaa työntekijäkokemusta yrityksessä. Sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät ovat sitoutuneita ja kokevat organisaation hyväksi työpaikaksi.

Annetaan siis ääni työntekijöillemme. Kysyimme Säästöpankkiiri Nina Koivuselta, millaista on työskennellä Nooa Säästöpankissa.


Kerro, kuka olet ja kauanko olet työskennellyt Nooa Säästöpankissa?

Olen 38-vuotias kahden lapsen äiti Tuusulasta. Elän tällä hetkellä ns. ruuhkavuosia ja yritän nauttia tilanteesta! Minulla on pitkä, noin 10 vuoden kokemus vakuutusalalta. Olen työskennellyt Nooa Säästöpankissa tammikuusta 2019 alkaen eli juuri tuli kaksi vuotta täyteen. Toimin Säästöpankkiirina rahoituksen ja säästämisen parissa.

Millaista on työskennellä Nooa Säästöpankissa?

Hain tänne töihin, koska koin, että pienen paikallisen pankin työntekijänä saan olla mahdollisimman lähellä asiakasta ja auttaa taloudellisen hyvinvoinnin luomisessa. Nautin työstäni, joka on haastavaa, mielenkiintoista ja koen, että työlläni on merkitystä. Meillä on aivan loistava porukka!

Mitä ajatuksia Suomen parhaiden työpaikkojen sertifikaatti sinussa herättää?

Olen ylpeänä osa porukkaa, jonka tahtotila on se, että meillä voidaan hyvin!

Miten Great Place To Workissa® mukana olo on näkynyt Nooa Säästöpankin arjessa?

Henkilöstön tyytyväisyyttä mitataan jatkuvasti. Meillä nostetaan pöydälle rohkeasti myös niitä ei niin mukavia asioita. Toimintaa kehitetään jatkuvasti henkilökunnan hyvinvointia silmällä pitäen.

Great Place To Work® korostaa luottamuksen merkitystä yrityskulttuurissa. Miten luottamus Nooa Säästöpankissa näkyy?

Koen, että voin olla oma itseni ja tuoda rohkeasti esiin ideoitani. Täällä ei tarvitse myöskään pelätä epäonnistumisia, niitä sattuu meille kaikille, ja niistäkin selvitään yhdessä.

Mitä terveisiä haluat lähettää muille suomalaisille yrityksille ja työntekijöille?

Työntekijät ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Hyvän hengen ja fiiliksen luominen on tärkeää yrityksen menestykselle ja tunnelma näkyy myös asiakkaille. Reippaasti ja rohkeasti mukaan!

Tahdotko osaksi huippuporukkaamme? Katso avoimet työpaikat tai jätä meille avoin hakemus: https://www.saastopankki.fi/nooaspavoimet 

Great Place to Work sertifikaatti.
Julkaistu
...