Y-tunnuksesta toimintaan – Sp-Koti Urbaanit vuosipäivä

Tänään vuosi on kulunut, vuosi tunteiden ja ilon vuoristorataa. Kulunut vuosi on ollut täynnä start-up fiilistä, kompasteluita, iloja, pelkoa epäonnistumisesta, toivoa ja ennen kaikkea täynnä tahtoa toteuttaa tavoitetta talouden valmennuksesta asiakkaille asunnon vaihdon yhteydessä.

Urbaanit kodit

TAHDO ENEMMÄN

Säästöpankin motto on ”Tahdo enemmän”.  Vuosi sitten 1.8. ajelin kaupunkipyörällä helteessä kohti uutta työtä, uutta tilannetta, uutta yritystä Urbaanit Kodit Oy:tä, Nooa Säästöpankin perustamaa kiinteistönvälitysyritystä. Pelotti ja mietitytti. Olinhan pankkitaustainen, en niinkään kiinteistönvälityksen asiantuntija. Poljin kohti uutta täynnä jännitystä, täynnä intoa, täynnä tahtoa, täynnä halua tehdä asiakkaille hyvää, halua toteuttaa ihmisten talouden yhtä suurimmista asioista eli asuntokauppaa kunnioittaen kokonaistaloutta ja siten taloutta valmentaen. Kaikki oli just nyt tässä. 

Kulunut vuosi on ollut täynnä start-up fiilistä, kompasteluita, iloja, pelkoa epäonnistumisesta, toivoa ja ennen kaikkea täynnä tahtoa toteuttaa tavoitetta taloudenvalmennuksesta asiakkaille asunnon vaihdon yhteydessä. Hyvää välitystapaa noudattaen, kaikki asiat selvittäen ja selventäen. 

Aluksi oli Y-tunnus

Aluksi oli Y-tunnus ja Säästöpankki. Oli suuria suunnitelmia ja pieniä tekoja alkaen oman sähköpostin luomisesta Sp-Koti -päätteellä, oli linjojen avaamista ja nimitysuutista myös tietämättömyyttä, osaamattomuutta sekä paljon, paljon tahtoa. Pienestä piti aloittaa. Ja jokunen taisi ihmetellä, että miksi ihmeessä sinä tuohon lähdit, miksi. Joku taisi sanoa, ettei ehkä ole mahdollisuuksia onnistuakaan niin raa’alla alalla. 

Rekrykampanja käynnistettiin innolla, isoin odotuksin ja heti tulikin yhteydenottoja. Sitten löytyi yksi, se ensimmäinen pioneeri, yksi uskalikko Sari Salmela, jolla myös oli vankka ja pitkä kokemus pankkialalta, sekä jo pieni kokemus kiinteistönvälityksestä. Sarilla jo LKV opiskeltuna, mikä itseltä vielä uupui. 

Edessä on tehtävä

Kädet saveen ja hankkimaan kylttejä, luomaan portaaleihin yhteyksiä, avaamaan järjestelmiä. Oli tehtävä, mikä oli edessä ja iso tahto palvella ihmisiä, tuottaa hyötyä asiakkaille, auttaa välittäjää onnistumaan ja saada asiat rullaamaan sujuvasti. Löin kyllä monta kertaa päätä seinään ja selvittelin, opettelin ja opiskelin samalla kohti LKV-tutkintoa. Koko ajan vahvistui tunne siitä, että olen tehnyt oikeat valinnat. Vain yrittämällä voi onnistua, vain yrittämällä voi tulla kyllä –vastauksia. Sitä en halunnut, että jälkikäteen kaduttaisi, etten edes yrittänyt.  

Ensimmäinen kohde oli hieno juhlava työtehtävä, Sarin upea onnistuminen. Se ilon hetki, kun ensimmäinen ja toinenkin koti oli löytänyt omistajansa, se tunne, että teemme aidosti hyvää asiakkaille, olemme heidän asiallaan auttamassa elämän isoissa asioissa.  

Kasvamme tasaiseen tahtiin

Tänään vuosi on kulunut, vuosi tunteiden ja ilon vuoristorataa. Matkan varrella opiskelukin tuotti tulosta ja sain tutkinnon suoritettua, sain lisätä nimen perään LKV, laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kyllä tuntui hienolta, vieläkin sykähdyttää. Meille on tullut lisää kiinteistönvälittäjiä, upeita syväosaajia, alan parhaita. Kasvamme tasaiseen tahtiin ja tänäänkin aloittaa yksi uusi upea ammattilainen meillä, teemme asioita asiakkaidemme hyödyksi ja se kantaa. 

Urbaanin kyläpankin Urbaani kiinteistönvälitys

Voimme kaikki olla ylpeitä siitä, miten yritys toimii nyt, miten asiat loksahtavat paikoilleen, miten kompastelu jossain vaiheessa alkoi muuttua ryöminnäksi, sitten kävelyksi ja nyt jo hölkkäämme. Talouden valmennus on avain onnistuneeseen asuntokauppaan ja meillä on tarvittaessa asiakkaan apuna säästöpankkiirit, keiden avulla asiakas saa parasta valmennusta ja tukea talouden hoitoon. 

Ala kehittyy, uusia asioita tulee ja me olemme mukana. Opimme yhdessä ja tuomme aina parhaimman osaamisemme asiakkaidemme hyväksi, ketterästi ja ammattimaisesti. Tärkeää on nähdä muutos ympärillä ja oppia koko ajan uutta. Olemme Urbaanin kyläpankin Urbaani kiinteistönvälitys, kasvamme, teemme sydämellä työtä ja onnistumme yhdessä. 

Kun etsit pääkaupunkiseudun ketterintä kiinteistönvälitystä, löydät meidän suorat yhteystiedot täältä.

Kirjoittaja on Urbaanit Kodit Oy:n toimitusjohtaja Anna-Maija Kuosmanen, jonka missiona on tarjota kaupungin ketterintä kiinteistönvälitystä.

Tahdo enemmän.

Julkaistu

Ajankohtaista