Säästöpankki tulee Kotkaan

Someron Säästöpankki on päättänyt avata uuden konttorin Kotkaan, jotta pystymme vastaamaan Kotkasta tulevaan asiakaskysyntään.

Someron Säästöpankin johtoryhmä. Kehityspäällikkö Ilpo Rinne (vas.), toimitusjohtaja Petri Siviranta, hallintopäällikkö Janica Koskela ja pankinjohtaja Joni Rintamaa.
Someron Säästöpankin johtoryhmä. Kehityspäällikkö Ilpo Rinne (vas.), toimitusjohtaja Petri Siviranta, hallintopäällikkö Janica Koskela ja pankinjohtaja Joni Rintamaa. Kuva: Tiina Tervo

Kotkasta on tullut paljon kysyntää henkilökohtaiselle ja paikalliselle pankkipalvelulle

Myrskylän ja Someron Säästöpankkien yhteistyössä Loviisaan avaama konttori on saanut paljon hyvää palautetta ja uusia asiakkaita. Samalla olemme saaneet iloksemme huomata, että myös Kotkasta on tullut paljon kysyntää henkilökohtaiselle ja paikalliselle pankkipalvelulle. Kysynnän siivittämänä Someron Säästöpankki on nyt päättänyt laajentaa konttoriverkostoaan myös Kotkaan, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta Someron Säästöpankista.

Moni saattaa ihmetellä miksi perustaa pankkikonttori tänä päivänä muiden vähentäessä henkilökohtaista palvelua, konttoreita sulkien. Pankinjohtaja Joni Rintamaa Someron Säästöpankista toteaakin tähän: ”Me Säästöpankissa uskomme edelleen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jossa digitaalinen ja henkilökohtainen palvelu yhdistetään Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.” Tämä on näkynyt myös pankin asiakasmäärissä, joka on lisääntynyt tasaisesti viimeisen vuoden aikana. Siviranta jatkaa: ”Meillä uitiin positiivisesti vastavirtaan jo aiemminkin. Haluamme mahdollistaa myös kotkalaisille yhden Suomen parhaimpiin kuuluvan pankkipalvelun saatavuuden. Emme ole pörssiyhtiö, vaan säästöpankki.” Someron Säästöpankki on avannut vuoden 2020 aikana uusia konttoreita Loviisan lisäksi myös Kemiönsaarelle ja Akaaseen, joten uusien konttoreiden perustaminen on pankille jo tuttua.

Kotkan konttori palvelee aivan kaupungin ytimessä

Kotkan konttorin sijainti on vielä avoinna, mutta se tulee sijaitsemaan aivan kaupungin ytimessä, Kotkansaarella. Siviranta toteaa: ”Olemme kartoittaneet alustavasti muutamia mahdollisia sijaintipaikkoja. Tulemme joko ostamaan omat tilat tai vuokraamme ne. Tässä kohtaa otamme vielä hyviä ehdotuksia vastaan, jos kaupunkilaisilla on hyviä suosituksia!”

Konttori avataan keväällä/kesällä 2021, riippuen valituista tilaratkaisuista. Tätä ennen valitut tilat tullaan remontoimaan moderneiksi kohtaamispaikoiksi. Säästöpankki tulee tarjoamaan asiakkailleen Kotkassa seuraavia palveluja: henkilörahoituksen palvelut (mm. asunto- ja kulutusluottoja), säästämisen ja sijoittamisen palvelut, yritysrahoituksen, maa- ja metsätalouspalvelut, lainopilliset palvelut, kiinteistönvälityksen sekä isännöinnin palvelut

Asiakkaille pankin toiminta tulee näkymään laajana palveluna ja paikallisena päätöksentekona. Rintamaa jatkaakin: Rekrytoinnit aloitamme saman tien, jotta ehdimme perehdyttämään jokaisen asiantuntijan tehtäviinsä. Tulemme hakemaan sekä alalla jo olevia asiantuntijoita, jotka haluavat tarjota jatkossakin asiakkaille parasta mahdollista henkilökohtaista palvelua, että alalle haluavia henkilöitä, jotka perehdytämme tehtäviin. Säästöpankin lisäksi Kotkan konttorissa asiakkaita tulevat jonkin ajan kuluttua palvelemaan myös Sp-Koti asunnon/kiinteistönvälityksessä sekä Sp-Isännöintipalvelut Oy, joka tarjoaa laadukasta ja paikallista isännöintipalvelua.

Säästöpankin asiakastyytyväisyys on pankkien huippua

Asiakastyytyväisyys Säästöpankissa on pankkien huippua. EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa Säästöpankki sai vuonna 2020 erinomaiset arviot asiakkailtaan. Säästöpankki nousi asiakastyytyväisyydessä yritysasiakkaiden mielestä parhaaksi pankiksi ja sijoittui yksittäisten pankkien vertailussa kärkikolmikkoon myös henkilöasiakkaiden tyytyväisyydessä.

Someron Säästöpankin NPS-luku on vakiintunut pääsääntöisesti lähes yhdeksäänkymmeneen. Sen lisäksi, että meiltä saa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle, meillä palvellaan myös sähköisesti, kuten chatissa, verkkotapaamisissa ja mobiilisti. Olemme läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat. Ja siihen aikaan, kun asiakkaamme haluaa. Siksi asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Meidän asiakkaamme ovat pankkionnellisia, Siviranta ja Rintamaa toteavat lopuksi.

Vahva ja vakavarainen 140 vuotias

Someron Säästöpankki täytti kunnioitettavat 140 vuotta lauantaina 25.10.2020. Pankin virallinen ensimmäinen pankkipäivä oli lokakuussa 1880. Pankki on rakennettu vahvalle kivijalalle, joka on ajan saatossa kokenut myötä- ja vastatuulet pysyen itsenäisenä, vahvana ja vakavaraisena.

Lisätietoja:

Petri Siviranta | toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Joni Rintamaa | pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi | 050 511 8557

Säästöpankin toiminta-ajatuksena on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Someron säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään.  Someron Säästöpankki on perustettu v. 1880 ja toimii Kemiönsaaren, Salon, Perniön, Forssan, Urjalan, Akaan, Loviisan ja Someron toimialueella. Henkilökuntaa pankilla on noin 70 henkeä. www.saastopankki.fi/someronsp

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista