ETF-sijoittaminen

Voit verkkopankissamme ostaa ja myydä noin 200 eri ETF:ää. ETF:n (Exchange Traded Fund), pörssinoteeratun rahaston, etuna ovat matalat kustannukset – kulut ovat halvimmillaan alle 0,1 % vuodessa. Kaupankäynti ETF:llä on mahdollista vain verkkopankissa.
Säästöpankin asiakkaana saat monipuoliset ratkaisut säästämiseen ja sijoittamiseen.

Mitä etuja tarjoamissamme ETF-sijoittamisen vaihtoehdoissa on?

 

  • Laaja valikoima. Asiakkaanamme voit valita noin 200 valmiiksi valikoidusta ETF:stä kahdelta johtavalta liikkeellelaskijalta. 
  • Matalat kulut. Edullisimpien ETF:ien kulut ovat alle 0,1 % vuodessa.
  • Helppo kaupankäynti. Voit ostaa ja myydä ETF:iä helposti verkkopankissamme, samalla tavalla kuin osakkeitakin.
  • Hyvä vaihtoehto sijoitusten hajauttamiseen. Saat ETF-sijoittamisesta lisää vaihtoehtoja sijoitustesi hajauttamiseen esimerkiksi eri toimialoille, maantieteellisesti ja omaisuusluokkiin.

Löydät verkkopankistamme markkinainformaatiota kaikista tarjoamistamme ETF-rahastoista.

Kun tahdot aloittaa ETF-sijoittamisen, toimi näin:

  1. Varmista, että sinulla on voimassa oleva arvopaperipalvelu- ja kaupankäyntisopimus sekä verkkopalvelusopimus Säästöpankissa. Jos sinulla ei vielä ole sopimuksia, voit hoitaa ne kuntoon kaikissa konttoreissamme.
    Varaa aika tästä
  2. Paljonko aiot sijoittaa? Varmista, että sijoitusten hoitotililläsi on kaupankäyntiin tarvitsemasi varat.
  3. ETF:t löydät verkkopankin markkinainformaatiopalvelusta, Xetra-kauppapaikasta. Siellä voit käydä kauppaa ja seurata rahastojen kehitystä.

Tahdotko tietää lisää? Ota yhteyttä. Jos olet jo asiakkaamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä verkkopankin verkkoviestillä, niin olet jo valmiiksi tunnistautunut ja olet jo askeleen lähempänä ratkaisua.

Tutustu myös muihin sijoittamisen vaihtoehtoihimme tai varaa aika tapaamiseen, niin löydetään sinulle sopivin ratkaisu yhdessä.