Muutoksia verkkosivujemme ilmeeseen ja käytettävyyteen

Verkkosivujamme uudistetaan tietojen paremman löytymisen varmistamiseksi. Verkkopankkiin kirjautuminen löytyy tutusta paikasta: pääset jatkossakin kirjautumaan sivuston oikeasta yläkulmasta ”Verkkopankki” -painikkeesta – yhtä turvallisesti kuin tähänkin saakka.

Säästöpankin brändikuva.

Mikä muuttuu?

Sivuston navigaatiosta, eli siitä, miten sivustolla voi liikkua ja miten tiedot koostetaan sivustolle, on pyritty tekemään käyttäjälle helpompaa. Usein haettuja tietoja nostetaan nyt aiempaa useammassa paikassa, samoin sivustolla liikkumista on pyritty suoraviivaistamaan, jotta perille pääsee aiempaa vähemmillä klikkauksilla.

Sivuston tiedot on koottu laajemmiksi teemakokonaisuuksiksi ja löydät kaikki tiedot ja vinkit esimerkiksi lainaamiseen liittyen vähemmillä klikkauksilla.

Toivottavasti pidät muutoksesta. Mikäli haluat antaa palautetta muutokseen liittyen, voit tehdä sen palautelomakkeellamme.

Muistutus turvallisuudesta: ethän koskaan mene verkkopankkiin hakukoneiden kautta

Huijarit käyvät päivä päivältä taitavammiksi: sivustosta voidaan tehdä täysin samannäköinen oikean sivuston, esimerkiksi saastopankki.fi:n, kanssa.

Muistathan siis verkkopankkiin kirjautuessa:

  • kirjoittaa saastopankki.fi osoiteriville kokonaisuudessaan – älä koskaan mene verkkopankkiin suoraan hakutulosten kautta! Emme myöskään koskaan pyydä kirjautumaan verkkopankkiin tekstiviestin kautta.
  • pitää tunnuksesi ja salasanasi vain itselläsi: älä koskaan anna näitä tietoja kenellekään toiselle.
  • onko sinulla älylaite käytössäsi? Muistathan, että käyttäessä mobiilipankkia et kohtaa hakukoneiden huijausyrityksiä – pääset lataamaan sen helposti omalle älylaitteellesi sovelluskaupassa.

Lue lisää turvallisuudesta

Erinomaista syksyn jatkoa!

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista