Öljylämmityksen vaihto ekologiseen lämmitysmuotoon

Lämmitysremontteihin liittyvä rahoituksen kysyntä on kasvanut. Kysyntää on lisännyt niin ihmisten ilmastotietoisuus kuin myös mahdollisuus hakea valtionavustusta öljylämmityksestä luopumiseen. Lähestyvää lämmitysremonttia kannattaa ennakoida hakemalla sekä avustusta että lainatarjous pankista.

Säästöpankin brändikuva

Pientaloasujien lämmitysremontteihin liittyvä rahoituksen kysyntä on kasvanut viime aikoina. Ihmisten kasvanut kiinnostus ekologisiin ratkaisuihin sekä syyskuun alusta alkaen tarjolla ollut valtionavustus öljylämmityksestä luopumiseen ovat osaltaan lisänneet rahoituksen kysyntää.

- Aikaisemmin lämmitysremonttien rahoitus painottui enemmän asunnon oston yhteydessä tehtäviin remontteihin. Nyt kysyntää on lisännyt niin ihmisten ilmastotietoisuus kuin myös mahdollisuus hakea avustusta öljylämmityksestä luopumiseen ELY-keskuksen kautta syyskuusta alkaen, sanoo Säästöpankkiryhmän henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Markus Lauri.

- Lämmitysremontti nostaa kiinteistön arvoa ja me Säästöpankissa tahdomme osaltamme tukea ja kannustaa suomalaisia energiatehokkuuden parantamiseen liittyvissä hankkeissa.

Hae lämmitysremonttiin avustusta jo ennen hankkeen aloitusta

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) suosittelee tutustumaan öljylämmityksestä luopumisen avustushakemukseen sekä hakemaan avustusta jo ennen hankkeen aloittamista, jotta voi varmistua myönteisestä päätöksestä.

Kysy lainatarjous öljylämmityksen vaihtoon Säästöpankista – se ei sido sinua vielä mihinkään

- Lähestyvää lämmitysremonttia kannattaa ennakoida myös kysymällä lainatarjous pankista. Se ei sido vielä mihinkään, mutta tarjous taskussa on kuitenkin jo askeleen edellä, kun on aika aloittaa työt. Samassa yhteydessä on myös oivallinen hetki varmistaa, että oma talous on muutenkin kokonaisuudessaan kunnossa, kannustaa Lauri.

Tiedot täytät nopeasti parissa minuutissa. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit pyytää lainatarjouksen myös verkkopankissasi.


Lisätietoa siitä kenelle ja millaiseen kohteeseen valtionavustusta öljylämmityksestä luopumiseen myönnetään ja kuinka paljon, löytyy ELY-keskuksen verkkosivuilta.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista