Säästöpankki SuomiAreenassa 15.7.2022

Osana 200-vuotisjuhlavuottaan Säästöpankki osallistuu SuomiAreenaan, Suomen suurimpaan yhteiskunnallisen vaikuttamisen tapahtumaan Porissa heinäkuussa 2022.

Säästöpankki SuomiAreenassa.

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään Porissa 11.-15.7.2022. Osana 200-vuotisjuhlavuottaan Säästöpankki osallistuu SuomiAreenaan järjestämällä keskustelutilaisuuden Raatihuoneenpuiston lavalla pe 15.7.2022 klo 12:00 - 12:45. Aiheena ”Suomi, yrittäjän onnela. Totta vai tarua?”

Säästöpankin ajatuksia herättelevässä keskustelussa ovat mukana:

  • Pirkko Ahonen, Säästöpankkiryhmän johtotähti, 30 vuotta yrittäjän tahdon asialla
  • Sanna Suvanto-Harsaae, kansainvälinen tehonainen, hallitusammattilainen
  • Jukka Kurttila, Finlaysonin Jukka Kurttila on mainosmies ja PR-guru, joka saarnaa vastuullisuuden puolesta
  • Teemu Arina, digitalisaation asiantuntija, yrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri.

Keskustelun juontaa Kirsi Alm-Siira, porilainen kokenut toimittaja ja uutisankkuri.

”Suomen talouden menestys riippuu pitkälti siitä, miten hyvin yritykset Suomessa voivat. Pankkina meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä paikallisesti kohti taloudellista hyvinvointia. Tahdomme myös herättää yhteiskunnallista keskustelua siitä, miten menestyvät yrittäjät ja yritysmaailman asiantuntijat näkevät yrityksen menestymisen ja vaurastumisen mahdollisuudet Suomessa nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelutilaisuus SuomiAreenassa on samalla luonteva osa Säästöpankkiryhmän 200-vuotisjuhlavuotta”, sanoo Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen.

 

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

SuomiAreena, Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, järjestetään Porissa 11.–15.7.2022. SuomiAreenan arvot ovat: avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous. SuomiAreenan järjestävät MTV Oy ja Porin kaupunki. Ohjelmassa nostetaan esiin tekoja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Kaikki SuomiAreenan sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. www.suomiareena.fi

#SuomiAreena

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista