Sp-Koti

Sp-Koti keskittyy palvelutoiminnassaan yksittäisten kuluttajien asunnonvaihtoon ja vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä niihin liittyvään arviointitoimintaan.
Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva kiinteistönvälitysketju. Sp-Koti-ketju toimii franchising-pohjalta ja palvelee asiakkaita yli 80 toimipisteessä eri puolilla Suomea. Aloitimme toimintamme vuonna 2011. Ketjua johtaa Sp-Koti Oy, ketjun keskusyksikkö, jonka omistavat Säästöpankkiryhmään kuuluvat Säästöpankit. Toimimme Säästöpankkiryhmän arvojen mukaisesti kuuntelemalla aidosti asiakasta, pitämällä aktiivisesti yhteyttä sekä toimimalla osaavasti, rehellisesti ja tuloksellisesti. Koko toimintamme lähtökohta on tyytyväiset asiakkaat. Varmistamme sen kysymällä säännöllisesti asiakkailtamme heidän mielipidettään ja kokemuksiaan toiminnastamme. Otamme kaiken palautteen huomioon, kun kehitämme toimintaamme paremmaksi. Kerromme myös avoimesti miten pärjäämme. Tähdityksen löydät Sp-Kodin sivuilta.

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti huippuvälittäjiä, sillä tavoitteenamme on kasvaa kaikkialla Suomessa – yhdessä Säästöpankin kanssa. Jos haluat liittyä aktiiviseen ja aikaansaavaan joukkoomme, otathan heti yhteyttä!

Lisätietoa Sp-Koti-ketjun toiminnasta antaa toimitusjohtaja Jukka Rantanen.