Sp-Rahastoyhtiö saanut Menestyjä 2016 ja Kasvaja 2016 -sertifikaatit

Sp-Rahastoyhtiö Oy sai lokakuussa Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balanca Consultingin, menestyjäluokituksessa Menestyjä 2016 -sertifikaatin.

Sp-Rahastoyhtiö on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2016 -luokitukset perutustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2015/06-2016-05.

 

Sp-Rahastoyhtiö Oy on myös kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja -yrityksenä ja saanut Kasvaja 2016 - sertifikaatin.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista