Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto kärkikolmikossa Morningstar Awardseissa

Säästöpankin Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto ylsi jälleen kärkikolmikkoon tutkimusyhtiö Morningstarin Awards-nimityksissä Suomi-osakkeet sarjassa.

Peukku pystyyn onnistumisen merkiksi! Kun talousasioissa luottaa Säästöpankkiin, matka taittuu hyvässä seurassa.

Tutkimusyhtiö Morningstar on jälleen valinnut Suomen parhaat Suomi-osakkeet vuosittaisessa Awards-palkintojenjaossa. Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto ylsi kärkikolmikkoon tänäkin vuonna omassa Suomi-osakkeet sarjassaan.

"Hienoa olla mukana kärkikolmikossa. Se on osoitus tekemästämme pitkäjänteisestä työstä haastavan markkinaympäristön keskellä. Toimintamme keskiössä on riippumaton analyysi, vastuullisuustekijöiden syvällinen huomioiminen ja rohkea näkemyksenotto valittujen sijoituskohteiden osalta. Panostamme jatkossakin pitkäjänteiseen työhön asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi.”, sanoo Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja ja Säästöpankkiryhmän varainhoidon johtaja Petteri Vaarnanen.

Morningstar Awards ehdokkaina ovat rahastot, jotka ovat saatavilla Suomessa yksityissijoittajille. Rahastoluokkien parhaat ovat saaneet korkeimmat pisteet kvantitatiivisessa arviossa, jossa painavat yhden, kolmen ja viiden vuoden tuotto sekä kolmen ja viiden vuoden riski.

Menestynyttä salkunhoitoa vuodesta toiseen

Osakesalkunhoitaja Olli Tuuri on luotsannut Säästöpankki Pienyhtiöt -rahastoa sen perustamisesta 2011 lähtien. Tuuri kiteyttää rahaston menestyksen sijoitusfilosofiaan, pitkäjänteisyyteen ja tiimityöhön. Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto oli mukana kärkikolmikossa myös viime vuonna.

”Jälleen ehdolle pääseminen lämmittää mieltä. Se on tunnustus pitkään jatkuneesta onnistuneesta ja laadukkaasta työstä. Rahaston yli 10 vuoden historiaan sisältyy lukemattomia erittäin hyviä sijoituspäätöksiä, mutta myös muutamia päätöksiä, joista on ollut hyvä kerätä oppia. Salkunhoitotiimissämme yhdistyy monipuolinen osaaminen, alan pitkä kokemus, analyyttinen tietotaito sekä sijoitusmarkkinoiden syvällinen tuntemus”, kertoo Säästöpankki Pienyhtiöt -rahaston salkunhoitaja Olli Tuuri.

Osana Säästöpankkiryhmää Sp-Rahastoyhtiönkin ytimessä on tahto olla asiakkaan pitkäaikainen talouden kumppani ja toimia pitkäjänteisesti suomalaisten säästäjien hyväksi.

”Sijoittajan pitää aina muistaa, että säästäminen sekä sijoittaminen on pitkäjänteistä ja vaatii tällaisina epävarmoina aikoina kärsivällisyyttä. Matkalle mahtuu monenlaisia kuukausi, mutta olemme osoittaneet, että sijoitusstrategiamme toimii hyvin nopeasti muuttuvassa markkinaympäristössä. Sijoittajan näkökulmasta tärkeintä on, että hän voi luottaa varojensa olevan hyvässä hoidossa Säästöpankissa ja Säästöpankkien Varainhoidossa”, sanoo Vaarnanen.

Ehdolle Morningstar Awardsien Suomi-osakkeet sarjassa oli tällä kertaa hienosti kaksi Sp-Rahastoyhtiön rahastoa, kun POP Pienyhtiöt -rahasto oli myös mukana 3 parhaan joukossa. POP Pienyhtiöt rahastoakin luotsaa menestyksekkäästi Olli Tuuri.

 

Kiinnostuitko rahastosäästämisestä tai tahtoisitko kuulla lisää vaurastumisesta? Ota meihin yhteyttä tai varaa aika.

Säästöpankkien Varainhoito tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille. Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Toimintaperiaatteemme on pitkäjänteinen ja läheinen kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista