Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj ja Säästöpankkiryhmä: tilinpäätös 2017 julkistetaan 15.2.2018

Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj ja Säästöpankkiryhmä

Pörssitiedote

24.1.2018 klo 9:40

Säästöpankkiryhmän alustavat tulostiedot ovat tulleet julki 24.1.2018. Julkistetuilla tulostiedoilla ei ole vaikutusta Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj:n ja Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n tulostietojen julkistamisaikatauluun 15.2.2018. Myös Säästöpankkiryhmän virallinen tilinpäätöstiedote annetaan ilmoitetun mukaisesti 15.2.2018.

Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj:n, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n tilinpäätös ja Säästöpankkiryhmän tilinpäätöstiedote julkistetaan 15.2.2018 pörssitiedotteella ja seuraavilla internet-sivuilla:

- Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj:n ja Säästöpankkiryhmän osalta: www.saastopankki.fi
- Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n osalta: www.spkeskuspankki.fi

SP-KIINNITYSLUOTTOPANKKI OYJ, SÄÄSTÖPANKKIEN KESKUSPANKKI SUOMI OYJ JA SÄÄSTÖPANKKIRYHMÄ
Lisätietoja:
Laine Spellman
laine.spellman@saastopankki.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Säästöpankkiryhmä

Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj kuuluu Säästöpankkiryhmään ja Säästöpankkien yhteenliittymään. Sp-Kiinnitysluottopankin roolina on yhdessä Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n kanssa vastata Säästöpankkiryhmän varainhankinnasta raha- ja pääomamarkkinoilta. Sp-Kiinnitysluottopankki vastaa Säästöpankkiryhmän kiinteistöluottovakuudellisesta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen katettuja joukkolainoja.

Julkaistu
Tyyppi
Pörssitiedote
Julkaisija

Ajankohtaista