Vahinkovakuutukset

Hanki vakuutukset verkkopalvelusta tarpeesi mukaan helposti ja nopeasti. Vakuutukset myöntää kumppanimme Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Säästöpankin asiakas nukkuu yönsä hyvin.

Säästöpankin vakuutuksista löydät kaiken tarpeellisen itsesi ja omaisuutesi turvaamiseen.

Vapaaehtoiset vakuutukset –20 % koodilla S10P verkkokaupassa.

UUDEN ASUNTOLAINAN OTTAJALLE ENSIMMÄINEN ASUNTOLAINAN VAKUUTUSKAUSI -30% KOODILLA SPKV SÄÄSTÖPANKIN VAKUUTUSTEN VERKKOKAUPASTA.

Tarkat tiedot kaikista vakuutuksistamme löydät osoitteesta saastopankinvakuutukset.fi. 
Esimerkkejä vakuutuksistamme: 
Mittari-autovakuutus
Kotivakuutus
Moottoripyörävakuutus

Vakuutusasiat kuntoon kerralla – mieti valitessasi seuraavia asioita

Monen asian voi vakuuttaa, joten tarvitaan myös monenlaisia vakuutussopimuksia. Kaikkia vakuutuksia et ehkä tarvitse, mutta niiden oikeiden valitsemiseen kannattaa hetkeksi paneutua.
 1. Millainen on elämäntilanteesi? 
  Parhaiten vältät turhat vakuutukset kartoittamalla elämäntilanteesi: millainen on perheesi, omaisuutesi ja elämäntyylisi? Vastaukset kertovat nopeasti, mitä vakuutuksia kannattaa ottaa. Jos esimerkiksi asut yksin vuokralla, voi sinulle riittää kevyempi kotivakuutus kuin vastaremontoidussa omakotitalossa elävälle perheelle. 

 2. Onko vakuutuksia pakko hankkia? 
  Vain liikennevakuutus on lakisääteinen ja hankittava, jos omistat liikenteessä käytettävän moottoriajoneuvon. Muut vakuutushankinnat riippuvat tarpeistasi ja halustasi varautua. 

 3. Tarvitsenko vapaaehtoisia vakuutuksia? 
  Selviäisitkö taloudellista menetyksestä, jos kotisi palaisi tai autoasi pitäisi kolarin jälkeen korjata? Entä jos kaadut, kuinka nopeasti haluaisit hoitoon ja minne? Vaikka vapaaehtoisista vakuutuksista luopuminen tai suppeamman vakuutuspaketin hankkiminen voi tuoda hetkellistä säästöä, kattava vakuutus luo turvaa silloin kun sitä tarvitset. 

 4. Kartoita säännöllisesti vakuutustesi tilanne
  Oikean vakuutusturvan määrittäminen on järkevää. Voit säästää selvää rahaa samalla, kun turvaat elämäsi kulmakivet. Aika ajoin kannattaakin keskustella vakuutuksistasi asiantuntijan kanssa, jotta maksat vain siitä mitä oikeasti tarvitset.

Lue lisää: saastopankinvakuutukset.fi