Vahinkovakuutukset

Hanki vakuutukset verkkopalvelusta tarpeesi mukaan helposti ja nopeasti. Säästöpankin asiakkaana saat niistä -20 % koodilla S10P Säästöpankin vakuutusten verkkokaupassa. Vakuutukset myöntää kumppanimme Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Säästöpankin asiakas nukkuu yönsä hyvin.

Mikäli ajat henkilöautollasi keskimäärin enintään 55 kilometriä päivässä, kannattaa sinun tutustua Säästöpankin vakuutusten Mittari-autovakuutukseen. Se on edullinen autovakuutus vähän ajaville.

Jopa 80 prosenttia autoilijoista ajaa ykkösautollaan suhteellisen vähän, alle 20 000 kilometriä vuodessa.* Tilastollisesti heille myös sattuu vähemmän vahinkoja kuin niille, joille ajokilometrejä kertyy enemmän. Vakuutusmaksujen kannalta tämä on käytännössä tarkoittanut, että enemmän ajavien vahingot hajautetaan vähemmän ajavien vakuutusmaksuihin.  

Siksi Säästöpankin vakuutuksilta on mahdollista valita kilometrihinnoiteltu Mittari-autovakuutus. Sen ydinajatuksena on, että jokainen maksaa vakuutusmaksua omien ajokilometriensä mukaan.  Mitä vähemmän ovat siis autosi ajokilometrit, sitä enemmän saat autovakuutuksestasi alennusta. Mittari-autovakuutus voi olla jopa 25% perinteistä autovakuutusta edullisempi!

Tästä kuvasta näet, kuinka Mittari-autovakuutuksen alennusprosentti toimii. Jos ajat vuodessa alle 5000km, on autovakuutuksesi 25% edullisempi, jos taas alle 10 000km, on alennuksesi 20% ja niin edespäin.

Räätälöidyn Mittari-autovakuutuksen lisäksi voit saada Säästöpankin asiakkaana 20% alennusta auton kaskovakuutuksesta. Kannattaa laskea Säästöpankin vakuutusten verkkosivulla, minkä hinnan saat omalle autovakuutuksellesi.  

Mikäli autovakuutuksesi on jo kunnossa, kannattaa nyt kilpailuttaa myös muut vakuutuksesi, kuten koti-, tapaturma- ja jatkuva matkavakuutus. Nimittäin Säästöpankin asiakkaana saat 20% alennusta vapaaehtoisista vakuutuksista.** Saat alennuksen käyttöösi Säästöpankin vakuutusten nettikaupassa koodilla S10P.


*Kyselyn toteutti Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimeksiannosta tutkimusyhtiö M3 Research huhtikuussa 2017. Kyselyyn osallistui 1000 suomalaista aikuista eri puolilta Suomea, iältään 18−65 vuotta. 

**Alennus 1. vuoden vakuutusmaksuista. Alennuksen voi hyödyntää vapaaehtoisiin, uusiin vakuutuksiin. Etu ei koske liikennevakuutusta, määräaikaista matkavakuutusta tai jo alkaneita vakuutussopimuksia. 

Lue lisää: www.saastopankinvakuutukset.fi