Pankkipalvelut maatalousyrittäjälle

Mietityttääkö rahoitus, investoinnit tai ihan yleisesti vain tilan talous? Ei hätää me autamme. Tarjoamme sinulle tuen ja neuvojen lisäksi laajan, paikallisen osaamisen – tahdomme olla paikallinen talouden kumppanisi. Neuvomme muun muassa sukupolvenvaihdokseen liittyen ja kartoitamme sinulle parhaimmat rahoitusratkaisut.

Maanviljelijänainen on valinnut pankikseen Säästöpankin. Hän on tyytyväinen henkilökohtaiseen palveluun ja toimiviin ratkaisuihin.

Sopivimmat rahoitusratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Hyödynnä monipuoliset lakipalvelumme

Monipuoliset sijoitus- sekä varainhoitoratkaisut

Luotettava ja paikallinen talouden kumppanisi 

Suunnitteletpa tilasi kehittämistä tai sukupolvenvaihdosta, me löydämme sinulle ratkaisut. Meiltä saat asiantuntevaa ja paikallista palvelua juuri sinulle räätälöidyssä paketissa. Alta löydät listattuna yrittäjille suunnattuja pankkipalveluita ja hyödyllisiä linkkejä.

Tässä vinkkejä juuri sinulle maatalousyrittäjä:

Lakipalvelut

Tahdotpa turvata tulevaisuuttasi tai laittaa tilasi asiakirjat kuntoon, meiltä saat apua lakiasioihin. Voit käydä tutustumassa lakipalveluihimme täältä ja jos haluat lisätietoa siitä, miksi yrittäjä tarvitsee lakimiestä, pääset lukemaan asiasta täältä

Sijoittaminen ja varainhoito 

Voiko maatilayrittäjä todella sijoittaa? No todellakin voi. Meiltä löydät kattavat sijoittamis- ja varainhoitoratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Jos tarvitset apua aloittamiseen, niin me autamme. Lue lisää.

Maatilan rahoitus

Oletko ryhtymässä maa- tai metsätalousyrittäjäksi? Tai tarvitsetko kenties rahoitusta maa- tai metsätilasi investointeihin? Ota yhteys asiantuntijoihimme ja löydetään sinulle sopivin rahoitusratkaisu.

Sukupolvenvaihdos tulossa

Onko sukupolvenvaihdos tulossa ajankohtaiseksi? Vaihdokseen voi liittyä paljon kysymyksiä, mutta me autamme. Meiltä saat palvelut tilasi omaisuudenhoitoon. Käy tutustumassa

Maatilan tilit ja kortit

Anna meidän auttaa sinua pankkiasioissa ja sinä voit keskittyä tärkeimpään - eli itse tilaasi. Tutustu kattavaan maatilan tili- ja korttivalikoimaan. 
 

Hyödyllisiä linkkejä maatalousyrittäjälle: 

Ruokaviraston sivuilta löydät tietoa muun muassa investointituista, korkotuista ja muista avustuksista. 
Luonnonvarakeskuksen sivuilta löydät paljon tilastotietoa sekä muun muassa ajantasaiset tuottajahinnat.
 

 

 

Yhteistyökumppanimme Lähitapiolan asiantuntijat apunasi maatilan suurissa ja pienissä muutoksissa

Myös yhteistyökumppanimme LähiTapiola tahtoo olla asiakkaidemme tukena eteen tulevissa muutoksissa. Saat käyttöösi ammattitaitoisten asiantuntijoiden osaamisen ja oman yhteyshenkilön, jonka kanssa asiat hoituvat mutkattomasti. Lupaamme yhdessä LähiTapiolan kanssa, että olemme sinuun nopeasti yhteydessä, kun meitä tarvitset.

LähiTapiola turvaa terveyden, talouden ja turvallisuuden.

Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.