Pias upplevelse av Sparbanken: Man har alltid tänkt allting klart för mig

Vår kund Pia Mutanen rekommenderar Sparbanken framför allt för att den tar hand om sina kunder. Läs om Pias erfarenheter av Sparbanken!

En besvärlig livssituation var vändpunkten i Pia Mutanens bankförhållande. När hon plötsligt blev tvungen att ensam förhandla om ett lån var hjälpen välkommen. 

Mutanen ville sköta sina egna ärenden nära och via Sparbanken lyckades det. Den bekanta kontaktpersonen visade sig vara guld värd, när allt inte behövde förklaras många gånger om. Tid fick hon enkelt och i den stressiga situationen fick också hennes barn följa med på mötena.  

- Jag hade verkligen världens underbaraste personliga bankrådgivare som verkligen tog sig an mig och allt som hade med bolånet att göra. Sparbankens jurist deltog också aktivt med hjälp och råd, minns Mutanen. 

Särskilt vill hon tacka Sparbanken för att den tog egna initiativ.

- Min bankrådgivare kunde ringa helt annars bara och fråga hur jag mår och hur sakerna framskrider. Hon tänkte alltid ut allting så det skulle vara lätt för mig: när jag gick dit kunde jag sköta allt på en gång och jag behövde inte springa fram och tillbaka.  

Praktiskt och enkelt

Tillsammans med Sparbanken har också en placeringsplan gjorts upp och Mutanen har varit särskilt nöjd med de praktiska råden:

- Mina besparingar har vuxit fint! Vi överväger alltid tillsammans hur mycket jag kan spara och hur stora risker det lönar sig att ta. Jag har fått konkreta, goda råd. 

Allt som allt har Mutanen varit mycket nöjd med Sparbanken.

- Det har inte ens fallit mig in att byta bank. Jag har fått allting ordnat och Sparbanken har känts trygg när det egna livet varit upp och ner. Allt har gått bättre än jag kunde ha väntat! 

Är du en nöjd kund hos oss? Rekommendera oss och delta i utlottningen!

Är du ännu inte kund hos oss? Bli det!

...