Den nya placeringspodcasten På resa med portföljförvaltaren tar en titt bakom kulisserna på portföljförvaltarens arbete

I vår nya podcastserie På resa med portföljförvaltaren kan vi ta en titt bakom kulisserna på det arbete som Johan Hamström, portföljförvaltare vid Sparbankens Kapitalförvaltning, gör. I varje avsnitt fördjupar vi oss i ett intressant tema i anslutning till placeringar.

”Målet är att lära oss nya saker, bredda perspektiven och hjälpa oss att utvecklas som placerare”, säger portföljförvaltaren Johan Hamström.

I det första avsnittet av placeringspodcasten tar vi oss en titt på krisbolagens värld och på hur det i varje kris döljs en möjlighet; varför vissa företag lyckas och andra misslyckas. Industrirådet Lauri Ratia, en av Finlands tuffaste krisledare, diskuterar med Johan Hamström.

Placeringspodcastserien omfattar fem avsnitt som publiceras en gång i veckan

Teman för de avsnitt som publiceras varje vecka i placeringspodcasten är:

  • 3.5. Krisledarens lärdomar, som gäst industrirådet Lauri Ratia.
  • 10.5. Plattformsekonomin och de möjligheter den skapar, som gäst serieföretagaren Valto Loikkanen.
  • 17.5. Berättelsernas kraft, som gäst IR-chefen Hanna-Maria Heikkinen.
  • 24.5. Utmaningar vid systemförändringar, case klimatförändringar, som gäst professor Lassi Linnanen.
  • 31.5. Uppbyggandet av en portfölj och förvaltningens anatomi, portföljförvaltare Lassi Kallio vid Sparbankernas Kapitalförvaltning.

Lyssna på det första avsnittet

 

Placeringspodcast är på finska.

Du hittar också placeringspodcasten På resa med portföljförvaltaren på Spotify samt i Apples och Googles tjänster.

En hurudan framtid önskar du dig? När du sparar långsiktigt, kan fluktuationerna på marknaden vända till en möjlighet. Sparbankens fonder förvaltas av erfarna och premierade professionella placerare. Boka tid till ett möte – per telefon, på kontoret, webben eller kontakta oss: www.saastopankki.fi

Sparbankens Kapitalförvaltning erbjuder aktiv kapitalförvaltning med beaktande av individuella behov till privatpersoner, företag och institutioner. Vi är en ansvarsfull och helt inhemsk aktör. Vår verksamhetsprincip är ett långsiktigt och nära samarbete med våra kunder.

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu