Var på din vakt – så här skyddar du dig mot nätbedrägerier

Nätbrottslingars bedrägeriförsök blir mer och mer trovärdiga och kan riktas mot vem som helst. Välkommen till Sparbankens svenskspråkiga webbseminarium onsdagen den 15 maj 2024 kl. 17.30 för att höra hur du kan skydda dig mot det ständigt ökande antalet bedrägeriförsök. Ett liknande webbseminarium på finska samlade en stor publik och en hel del positiv respons – och på publikens begäran upprepar vi nu samma program på svenska.

Säästöpankin brändikuva

Hur kan du skydda dina egna och dina närståendes pengar från nätbrottslingar? Vilka typer av bedrägerier är för närvarande i omlopp och hur förändrar artificiell intelligens bedragarnas spelplan?

Välkommen till Sparbankens webbseminarium för att lyssna på experter på digital säkerhet om vad som är bra att veta om nätbedrägerier just nu och hur man identifierar ett bedrägeriförsök. Efter att ha tittat på webbseminariet vet du också vad du ska göra om du misstänker att du har blivit offer för en nätbrottsling. Efter en halvtimmes faktainformation svarar vi på frågor som du kan ställa oss i samband med att du anmäler dig eller under webbseminariet.

De som diskuterar i webbseminariet är:

Pia Wikgren, affärschef

Andreas Bäckström, riskhanteringsspecialist

Respons från publiken på det finskspråkiga webbseminariet:

"Tack för ett utmärkt webbseminarium med både ny information och en lämplig mängd repetition.”

”Verkligt bra ordnat. Man talade klarspråk så att även lite "dummare" förstod vad man talade om."

Kan du inte delta i live-webbseminariet? Du kan ändå anmäla dig och få inspelningen från webbseminariet till din e-post.

Läs mer och anmäl dig

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu