Webbseminarium: Framtidens trygghet – försäkringssparande och testamente 18.6.2024

Välkommen till vårt inspirerande webbseminarium, där vi dyker in i två viktiga ämnen som ofta är svåra att ta upp: att försäkringsspara och att upprätta ett testamente.

Sparbankens varumärke bild.

Under detta webbseminarium slår vi hål på myter kring dessa ämnen och öppnar dem för lyssnarna så att alla förstår och lär sig nytt. Kan det till och med vara trendigt att försäkringsspara och upprätta ett testamente? Nu pratar man åtminstone mer om försäkringssparande än någonsin tidigare. Kom och hör vad det är frågan om!

Webbseminariet riktar sig till alla som vill ta en aktiv roll i sin ekonomiska planering och trygga framtiden för sig själva och sina närstående. Att försäkringsspara och att upprätta ett testamente är viktiga och smarta verktyg för detta, oavsett livssituation. Under webbseminariet diskuterar vi försäkringssparande även ur ett företags perspektiv.

Det är gratis att delta i webbseminariet och det är öppet för alla intresserade, så tipsa också dem i din närmaste krets som kan vara intresserade av ämnet! Webbseminariet hålls på finska och tar cirka 1 timme.

Välkommen med för att få värdefull information och praktiska tips för att trygga framtiden!

De som diskuterar i webbseminariet är:

Mika Laakkonen, verkställande direktör, Sb-Livförsäkring
Maria-Anna Hyvönen, bankjurist, Sparbanken
Tuomas Lomakka, privatbankir, Sparbanken

Kan du inte delta i live-webbseminariet? Du kan ändå anmäla dig och få inspelningen från webbseminariet till din e-post.

Anmäl dig (på finska)

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu