Yrityslaina

Yrityslaina mahdollistaa yrityksesi tärkeät hankinnat ja antaa vauhtia kasvulle.

check

yrityslaina Sopii kaikenkokoisten hankintojen ja investointien rahoittamiseen.

check

Paljonko tarvitset yrityslainaa? Laske lainalaskurilla.

check

Suojaa yrityksesi laina korkojen nousun varalta ja saat ennakoitavuutta.

Yrityksellesi mitoitettu laina

Yrityksen kasvu ja kehitys vaativat rahoitusta. Kun yritykselläsi on idea mutta pääoma puuttuu, tule keskustelemaan tavoitteistasi Säästöpankin asiantuntijan kanssa. Olipa tarvittava investointi pieni tai suuri, voit rahoittaa sen Säästöpankin yrityslainalla.

Laina räätälöidään yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Laina-ajasta ja muista rahoitusehdoista sovitaan yhdessä. Kokonaishinnoitteluun vaikuttavat yrityksesi taloudellinen asema, tulevaisuudennäkymät ja lainalle annettava vakuus.

Yrityslainalaskuri auttaa yrityslainan kustannusten hahmottamisessa

Paljonko yrityksesi tarvitsee lainaa? Entä kuinka nopeasti on tarkoitus maksaa laina takaisin? Määritä tiedot sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin ja pystyt paremmin hahmottamaan yrityslainan kokonaiskustannukset. 

Huomaathan, että lainalaskurin tiedot ovat vain suuntaa antavia ja lopullinen laina määritellään tapaamisessa pankin yritysasiantuntijan kanssa.

Yrityksen lainaturva, kiinteä korko ja korkoputki tuovat suojaa yritysluotolle

Yrityksesi lainan suojaaminen on viisasta. Saat turvaa yllättävienkin tapahtumien varalle sekä ennakoitavuutta lainan maksuun.

Lainasi takaisinmaksun voit vakuuttaa lainaan liitettävällä yrityksen lainaturvalla, Balanssi Firmaturvalla. Se suojaa odottamattomien tilanteiden, esimerkiksi työntekijän vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Samalla varaudut yrityksesi jatkuvuuden kannalta keskeisiin riskeihin.  

Korkojen nousuun voit varautua liittämällä yrityksesi lainaan joko kiinteän koron tai korkoputken. Näin tiedät jo ennakkoon yrityslainasi korkokulujen suuruuden.

Finnveralta apua yrityksen rahoitukseen

Finnvera on usein mukana pk-yritysten rahoituksessa varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheissa. Tiivis yhteistyömme Finnveran kanssa monipuolistaa yrityksesi rahoitusmahdollisuuksia erilaisin lainoin ja takauksin. Ratkaisuja löytyy yrityksen alkumetreiltä vientiriskien ehkäisyyn. Yrittäjänä voit lisäksi hakea henkilökohtaista yrittäjälainaa esimerkiksi suuremman investoinnin omarahoitusosuudeksi tai yrityskauppoihin. 

Keskustele yritysrahoituksen mahdollisuuksista Säästöpankin asiantuntijoiden kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö.

Tutustu myös näihin

Ulkomaankauppa

Trade Finance -palvelut tuovat turvaa ja tukea yrityksesi ulkomaankauppaan.

Finnvera

Monipuolisia ratkaisuja rahoitukseen yhteistyössä Finnveran kanssa.

Leasing

Leasingrahoituksella teet isojakin hankintoja helposti ja joustavasti. Pitkäaikainen vuokraaminen tuo yrityksellesi monia etuja.

Pankkitakaus

Pankkitakaus todistaa yrityksesi maksukyvyn sopimuskumppaneille.

Osamaksu

Osamaksusopimus mahdollistaa isot, pitkäikäiset hankinnat hallitusti ja ketterästi.

Lainaturva yritykselle

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Kiinteä korko

Matala korkotaso on jatkunut pitkään, mutta nousua on jo havaittavissa. Valitse yrityksesi lainaan kiinteä korko, jolloin lainan korkoprosentti säilyy muuttumattomana koko sovitun jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko turvaa yrityksesi arkeen? Valitse korkoputki, niin saat ennakoitavuutta yrityksesi toimin-taan ja lainallesi määritellyt enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentit.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...