• Onko taloutesi kunnossa? Tee testi

    Vastaamalla kysymyksiin voit selvittää taloutesi nykytilanteen - ja sen, miten se suhteutuu muihin suomalaisiin. Jos tahdot neuvoja ja vinkkejä, olemme apunasi.
Säästöpankin brändikuva

Tavoitteena taloudellinen hyvinvointi – miten siihen päästään?

Kun talous voi hyvin, menot ja tulot ovat tasapainossa, eikä niiden takia tarvitse menettää yöunia. Parhaassa tapauksessa katse on pidemmällä: taloudellisissa tavoitteissa, säästämisen aloittamisessa, leveämmissä eläkepäivissä - tai ihan vaan sujuvassa arjessa, jossa on varaa myös vastaan tuleville haasteillekin.

Kun nykytilanne on selvitetty ja tavoitteet määritelty, sinun on helpompi mennä eteenpäin. Tällä matkalla tahdomme olla mukanasi ja tukenasi. Alkuun pääset esimerkiksi jättämällä yhteydenottopyynnön ja kertomalle meille, mistä taloutesi asiasta haluat keskustella.

Nopea testi näyttää taloutesi nykytilanteen

Lyhyt testimme auttaa sinua nykytilanteen selvityksessä. Samalla, kun näet, että myös muut voivat kamppailla saman asian parissa, olo kevenee – et ole yksin!

Testin avulla näet, miten taloutesi voi kokonaisuutena

Taloudellisen hyvinvoinnin testi kartoittaa talouttasi kolmen osa-alueen kautta:

  • Suhde omaan talouteen
  • Taloudellinen osaaminen
  • Talouden tasapaino

Kysely sisältää 13 kysymystä ja testin tekemiseen menee vain muutama minuutti.

Katso samalla, miten muut ovat vastanneet

Vastattuasi kuhunkin monivalintakysymykseen näet, miten olet vastannut suhteessa muihin suomalaisiin. Vertailuluku perustuu tuoreeseen elokuussa 2021 toteutettuun valtakunnalliseen Säästämisbarometriin, johon vastasi yhteensä 1614 suomalaista.

Halutessasi voit tilata koosteen myös sähköpostiisi

Vastattuasi kysymyksiin, näet kuvauksen taloudellisen hyvinvointisi eri osa-alueista. Näet helposti, mitä osa-alueita sinun kannattaisi omassa taloudessasi kehittää ja mitä sinun kannattaa tehdä onnistuaksesi.

Testin tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit halutessasi saada vastauksesi ja testin tuloksena syntyvän kuvauksen myös sähköpostiisi – näin voit palata tulosten pariin myöhemmin ja vertailla, miten olet onnistunut mahdollisissa kehityskohteissa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Laitetaan yhdessä taloutesi kuntoon - valitse paikallinen taloutesi kumppani

Säästämisen aloittaminen, asunnon osto... meiltä saat apua ja asiantuntemusta, kun sitä tarvitset. Kun sinulla on tahtoa, meillä on osaaminen. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle pikaisesti. Monipuoliset digitaaliset palvelukanavat, paikalliset asiantuntijat ja konttoriverkosto varmistavat raha-asioidesi sujuvuuden.


SIIRRY TALOUDELLISEN HYVINVOINNIN TESTIIN

Ajankohtaista