HUITTISTEN SÄÄSTÖPANKIN DIGI-INFO MAANANTAINA 30.9. EURAN JA SÄKYLÄN KONTTOREISSA

Tahtoisitko helpottaa arkeasi ja hoitaa pankkiasioitasi verkossa, mutta et ole oikein varma, kuinka se tapahtuu? Järjestämme asiakkaillemme DIGI-INFON maanantaina 30.9. klo 10-16.30 Euran ja Säkylän konttoreissamme: Euran konttori, Satakunnankatu 10 ja Säkylän konttori, Rantatie 258

Säästöpankin asiakkaana voit asioida myös netissä esimerkiksi verkkopankin kautta.

Henkilökuntamme on valmiina opastamaan sinua verkko- ja mobiilipalvelujen käytössä. Apua saat laskujen maksamiseen ja muihin digipalveluihin liittyviin asioihin tahtosi ja tarpeesi mukaan. 

Tulla voit aikaa varaamatta, silloin kun sinulle sopii. Ota mukaan oma laitteesi ja verkkopalvelutunnuksesi. Mikäli sinulla ei vielä ole verkkopalvelutunnuksia, voimme luoda ne sinulle. Tällöin tarvitset mukaasi myös voimassaolevan passin tai kuvallisen henkilökortin. Tarvittaessa voimme testata palveluja myös pankin laitteilla ja testitunnuksilla.

Säästöpankin verkko- ja mobiilipalvelut ovat turvallinen, helppokäyttöinen, ajasta ja paikasta riippumaton kanava pankkiasioiden hoitamiseen. Tule paikan päälle niin tutustutaan palveluihimme ja tehdään yhdessä pankkiasioinnistasi sujuvampaa. 

TERVETULOA DIGI-INFOON!

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista