Huittisten Säästöpankki ja LähiTapiola Pirkanmaa yhteistyöhön yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osalta

Elämänturvayhtiö LähiTapiola Pirkanmaa sekä Huittisten Säästöpankki ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka täydentää merkittävästi molempien yhtiöiden yritysasiakkaille tarjoamia palveluita Lounais-Pirkanmaalla. Yhtiöitä yhdistää paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti ja LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela kättelivät yhteistyösopimuksen merkiksi Säästöpankin Sastamalan konttorissa ma 17.12.2018.

Huittisten Säästöpankki ja LähiTapiola Pirkanmaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on palvella yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Samalla parannetaan asiakaskokemusta tarjoamalla entistä monipuolisempia ratkaisuja alueen yritysten sekä maa- ja metsätalousyrittäjien tarpeisiin. 

Nyt solmittavalla yhteistyöllä Huittisten Säästöpankin kanssa pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin asiakkaidemme paikallisia tarpeita paikallisen pankkitoimijan kanssa. Yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille ja maatalousyrittäjille tarjottavia talouden palveluita niin maksuliikkeen kuin rahoituksen osalta, sanoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela.

- LähiTapiola Pirkanmaan kanssa tehtävän yhteistyön kautta yritys- ja maatalousasiakkaamme saavat turvattua laajemmin taloudelliset ja toimintaan liittyvät riskinsä. Olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan tämän lisäarvon asiakkaillemme nimenomaan paikallisen kumppanin kautta, kertoo Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti.

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi.

Vahvuuksina korkea asiakastyytyväisyys ja yhteinen arvopohja 

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankki oli tämän vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastyytyväisyystutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle. Sekä henkilö- että yritysasiakkaiden kyselyissä Säästöpankkiryhmä sai parhaat pisteet, kun vertailtiin kokonaistyytyväisyyttä. 

EPSI Ratingin vakuutusalan asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan LähiTapiola menestyy yritysasiakkaiden kohdalla koko toimialaan nähden erittäin hyvin jokaisella tutkitulla osa-alueella: imagossa, odotuksissa, tuotelaadussa, palvelulaadussa, vastinetta rahalle, asiakastyytyväisyydessä sekä asiakasuskollisuudessa. Erot toimialaan nähden ovat merkittävät. Yritysasiakkaat ovat myös tyytyväisiä LähiTapiolan korvauskäsittelyn tasoon.

- Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken - aidosti asiakkaidemme parhaaksi, toteaa Alarautalahti.

Yhteistyötä laajennettu kuluvan vuoden aikana 

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat vieneet yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti kuluneen vuoden aikana, liittyen muun muassa yhteistyön laajentamiseen yritysrahoituksessa. 

- Toivottavasti nyt syntyneet alueelliset yhteistyösopimukset saavat jatkoa. On erinomaista, että jo tässä vaiheessa kahdeksan säästöpankkia ja seitsemän LähiTapiolan alueyhtiötä ovat solmineet yhteistyösopimuksen kuten mekin. Yhdessä tahdomme luoda suomalaisille yrityksille ja maatiloille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, Kuusela päättää.

Kun tahdot enemmän yrityksesi tai maatalousyrittäjän palveluiltasi, jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. 

 
 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista