Mediatiedote: Aito Säästöpankki suuntaa kohti innostavaa ja yksilöllistä asiakas- ja työntekijäkokemusta

Aito Säästöpankki uudistaa organisaatiotaan ja toimintatapojaan vastatakseen asiakkaiden odotuksiin sekä taatakseen kilpailukykynsä ja henkilökohtaisen palvelunsa korkean tason myös jatkossa. Uudelleenorganisoinnilla tähdätään ylivoimaiseen asiakas- ja työntekijäkokemukseen.

Toimintamallien uudelleenorganisoinnin yhteydessä Aito Säästöpankissa käytiin yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut ovat päättyneet eikä niillä ole vaikutusta konttoreiden palveluverkostoon. Uudelleenorganisoinnin ansiosta töiden järjestelyä ja yleisiä käytäntöjä pystytään sujuvoittamaan niin, että pankki pystyy vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin muun muassa laajentamalla ilta-aukioloaan ja panostamalla osaamisen kehittämiseen.

”Kehitämme pankkimme osaamisen johtamista valmentavammaksi ja yksilöllisemmäksi. Tärkeässä roolissa on asiakastyötä tekevien säästöpankkiiriemme osaamisen ja itsenäisyyden kasvattaminen. Annamme heille vastuuta, valtaa ja vapautta – näin innostamme heitä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempia asiakaskokemuksia”, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Huippupalvelua ja uusia urapolkuja

Jatkossa konttorien esimiehet keskittyvät valmentamaan asiantuntijoitamme entistä parempiin asiakaskohtaamisiin ja varmistamaan huippupalvelun kaikissa asiakaskohtaamisen kanavissa. Konttoreittain vastuut jakautuvat seuraavasti:

  • Kristiina Lukula vastaa Tampereen Kauppakadun, Sammonkadun, Lielahden ja Hervannan konttoreista
  • Riitta Iiponen vastaa Nokian ja Ylöjärven konttoreista
  • Johan Sirén vastaa Kangasalan, Pirkkalan ja Lempäälän konttoreista sekä uusasiakashankintatiimistä
  • Minna Marjamäki vastaa Ikaalisten ja Hämeenkyrö Kyröskosken konttoreista
  • Aarne Pitkänen vastaa Pälkäneen, Luopioisten ja Valkeakosken konttoreista
  • sijoitusjohtaja Pia Liinavuori vastaa varallisuudenhoidon tiimistä
  • yrityspankinjohtaja Jussi Luoma vastaa yrityspankista.

Uudistuneeseen organisaatioon syntyy myös aivan uudenlaisia toimenkuvia, jotka tarjoavat pankin henkilökunnalle entistä monipuolisempia urapolkuvaihtoehtoja. Yhtenä esimerkkinä toimii juuri perustettu luottopäällikön tehtävä, johon on nimitetty Mikko Haverinen.

Toimimme jatkossakin suurella sydämellä; innostumalla sekä innostamalla, Pirkanmaan laajimmalla konttoriverkostolla. Yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa tahdomme yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi, säästöpankkikokemukseksi”, kertoo Ahonen.


Lisätietoja:

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | 050 407 0334 | @PankkiPirkko


Aito Säästöpankki
toimii Pirkanmaan talousalueella palvellen asiakkaitaan 14 konttorissa 10 kunnan alueella. Kuulumme Säästöpankkiryhmään yhdessä 23 muun paikallisen säästöpankin kanssa. Edistämme yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. www.saastopankki.fi/aito

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...