Mediatiedote: Aito Säästöpankin lippu liehuu nyt myös Satakunnassa

Aito Säästöpankin ja Huittisten Säästöpankin yhdistyminen tapahtui 1.6.2020. Jatkossa pankki toimii nimellä Aito Säästöpankki, palvellen henkilö-, yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaita 15 kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Yhdistymisen myötä Aito Säästöpankki nousi Suomen toiseksi suurimmaksi Säästöpankkiryhmän säästöpankiksi.

Säästöpankin brändikuva

Pankilla on noin 72 000 asiakasta ja sen palveluksessa on yli 100 talouden asiantuntijaa.

- Henkilökuntamme on tehnyt valtavasti töitä yhdistymisen lainsäädännöllisiin vaateisiin ja teknisiin vaatimuksiin vastaamiseksi. Nyt olemme uuden äärellä. Yhdistyminen antaa meille leveämmät hartiat kehitystyöhön, jonka keskiössä on asiakas. Tulemme panostamaan henkilökohtaisen ja digitaalisen asiakaskohtaamisen kehittämiseen sekä varmistamaan sen, että asiakkaidemme asioita hoitavat toimialan asiantuntevimmat ammattilaiset myös jatkossa, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Aito Säästöpankki Oy:n omistavat Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöt. Huittisten Säästöpankkisäätiö on Aito Säästöpankki Oy:n suurin osakkeenomistaja.

- Yhdistyneiden pankkien viitoittama, pitkäjänteinen työ asiakkaiden ja paikallisen yhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi jatkuu Aito Säästöpankissa. Osa voittovaroistamme jaetaan vuosittain apurahoina ja avustuksina paikallisille toimijoille omistajasäätiöidemme toimesta. Olemme aidosti paikallinen pankki, jonka kanssa asiakkaan on turvallista varautua niin hyviin kuin huonoihin päiviin, Ahonen iloitsee.

Lisätietoja

Pirkko Ahonen
toimitusjohtaja | Aito Säästöpankki | 050 407 0334 |
pirkko.ahonen@saastopankki.fi | @PankkiPirkko 


Aito Säästöpankki Oy on valtakunnalliseen Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen säästöpankki. Pankki palvelee asiakkaitaan 15 kunnan alueella Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Asiakkaita on n. 72 000, pankin tase on n. 1,1 mrd. €, luotonanto n. 1,1 mrd. € ja pankin hallinnoimat asiakasvarat lähes 1,4 mrd. €. Pankin tehtävänä on edistää säästämistä sekä asiakkaiden ja koko toimialueen taloudellista hyvinvointia tarjoamalla henkilökohtaista talouden valmennusta ja sujuvaa pankkipalvelua kanavasta, ajasta ja paikasta riippumatta.
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista