Toimitusjohtaja Jukka Suominen on jättänyt tehtävänsä

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Jukka Suominen on jättänyt tehtävänsä pankin toimitusjohtajana, jota tehtävää hän ansiokkaasti on hoitanut vuodesta 2008 lukien. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii toistaiseksi kehitysjohtaja Anne Toivonen.

Pankin kehitys on kuluvana vuonna ollut hyvin myönteistä. Talletukset, asiakasvarat ja luottokanta ovat kasvaneet tavoitteiden mukaisesti. Kannattavuus ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki haluaa tulevaisuudessakin olla vahva ja vakavarainen pankki, joka kestää finanssialan tulevat muutokset koskien palvelumalleja, teknistä kehitystä ja sääntelyä. Pankin hallituksen tehtävänä on varmistaa pankin uudistuminen ja menestys myös tulevaisuudessa.

Säästöpankit menestyivät EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa ottamalla hopeasijan sekä yksityis- että yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyydessä. Länsi-Uudenmaan Säästöpankin haluaa myös jatkossa palvella asiakkaitaan siten, että pankin lähes 35 000 asiakkaan asiakastyytyväisyys on korkea.

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Johan Mild, puh. 040 3013 004
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...