Hyviä tekoja jeesauskohteet vuonna 2017

Vuonna 2017 Nooa Säästöpankki on jeesannut paikallisia yhteisöjä ja yhdistyksiä usein eri tavoin. Jeesauskohteiden valinnassa ratkaiseva ääni oli jälleen pääkaupunkiseutulaisilla.

Tänä vuonna Nooa Säästöpankki on jeesannut paikallisia yhteisöjä ja yhdistyksiä usein eri tavoin. Jeesauskohteiden valinnassa ratkaiseva ääni oli jälleen pääkaupunkiseutulaisilla, sillä tuensaajat valittiin osin Säästöpankkien Hyviä tekoja -äänestyksestä saatujen vinkkien perusteella.
 
"Saimme runsaasti hyviä, tärkeitä kohteita, joista jokainen olisi varmasti ansainnut lahjoituksen. Päätökset ehdotettujen kohteiden pohjalta teimme niin, että jeesauskohteet edistävät mahdollisimman monipuolisesti yhteisön hyvinvointia ja kattavat laajasti toiminta-alueemme", sanoo liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund.
 
Mistä jeesaamisessa oikein on kysymys?
 
Säästöpankkien alkuperäiseen toiminta-ajatukseen pohjautuen osa Nooa Säästöpankin liiketoiminnan tuotosta kohdennetaan vuosittain pääkaupunkiseutulaisten hyvinvointiin.
 
Säästöpankit lahjoittavat vuonna 2017 yhteensä 750 000 euroa hyvän tekemiseen paikallisissa kohteissa. Hyviä tekoja -äänestyksessä pyydettiin ehdotuksia lahjoituskohteiksi ympäri Suomen ja kohteita sai ehdottaa kuka tahansa. Ehdotuksia kertyi lähes 900 kappaletta ja ääniä annettiin yli 326 000. Pääkaupunkiseudulla lahjoituskohteita kertyi 57 ja äänimäärä oli yhteensä 5301.
 
Nooa Säästöpankin Hyviä tekoja -jeesauskohteita ovat vuonna 2017:

- WAU ry: Nooa Säästöpankki jeesaa pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten liikuttamisessa
- Oman muotoinen koti -hanke: hanke etsi ratkaisuja nuorten vaikeaan asumistilanteeseen yhdessä nuorten kanssa. Se panosti erityisesti työn ja asukkaiden väliseen vuorovaikutukseen sekä asumisen yhdistämiseen vuonna 2017.
- Kallio Block Party: yhteisöllinen, vapaaehtoisvoimin järjestettävä pääsymaksuton tapahtuma Kalliossa.
- Tiksi Block Party: yhteisöllinen, pääosin vapaaehtoisvoimin toteutettava, kaikille avoin, monikulttuurinen ja ilmainen katujuhla Vantaan Tikkurilassa.
- Kalliolan Nuoret ry: on varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistys. Järjestö tekee konkreettista työtä, jonka tulokset näkyvät niin nuorten kuin heidän perheidensä, koulujensa ja läheistensä arjessa. Työtä tehdään niin Helsingin Kalliossa ja lähiöissä, Espoossa kuin valtakunnallisesti e-Talon kautta. Kalliolan Nuorten toiminnan lähtökohtana on aina ollut kohtaaminen. Tarjosimme jeesiä järjestön viestintään.
- Helsingin Pelastakaa Lapset ry: Yrityskummituki mahdollistaa vähävaraisen perheen nuorelle lukion oppimateriaalit. Kummisuhde kestää kolme vuotta ja sillä turvataan tuen jatkuminen ylioppilastutkintoon asti.
- Tapanilan Erän Voimistelujaosto: jeesiä voimistelumaton hankintaan.
- Malmin Ponnistajat: jeesiä jalkapallojunioreiden leiritykseen.

Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista