Nooa Säästöpankin toimitusjohtajaksi Esa Jäntti

Jäntti siirtyy tehtävään If Vahinkovakuutusyhtiön henkilöasiakasmyynnin johtajan paikalta. Jäntti aloittaa toimitusjohtajana 1.8.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Nooa Säästöpankki on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Esa Jäntin. Jäntti, 45, siirtyy tehtävään If Vahinkovakuutusyhtiön henkilöasiakasmyynnin johtajan tehtävistä. Jäntti on toiminut If Vahinkovakuutusyhtiössä eri tehtävissä vuodesta 2009 lähtien. Sitä ennen hän toimi muun muassa BMW Financial Servicesin toimitusjohtajana.

"Olen superinnoissani uusista hommista. Nooa Säästöpankki on kasvanut tasaisen vauhdin taulukolla jo monta vuotta peräkkäin, ja asiakastyytyväisyys on erinomaisella tolalla. Tavoitteena on kasvaa jatkossakin, sillä uskon, että urbaanille kyläpankille, joka laittaa asiakkaan tarpeet ja kohtaamisen ykköseksi, on tässä maailman ajassa paljonkin kysyntää", Jäntti sanoo.

"On todella hienoa, että saamme Nooa Säästöpankin kippariksi ihmisen, jolla on monipuolista kokemusta nimenomaan asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä. Asiakkaan ymmärtäminen ja hänen tarpeisiinsa vastaaminen on Säästöpankkien arvoissa ja tekemisen ytimessä", sanoo Nooa Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen.

Vapaa-ajallaan Esa Jäntti tunnetaan intohimoisena jalkapalloilijana. Hän toimii Haukilahden Pallon eli HooGee:n tyttöjen vastuuvalmentajana. Jäntti on tehnyt vuosia töitä tyttöjen jalkapalloilun edistämiseksi ja on kouluttautunut myös Euroopan Jalkapalloliiton UEFA:n B-tason valmentajaksi.

"Valmentamisesta saan työhöni ja arkeeni valtaisan annoksen uusia ajatuksia, energiaa ja voimaa. Jalkapallossa ja liiketoiminnassa on paljon samaa. Jotta ihmisillä säilyy aito oppimisen halu ja innostus, toiminta pitää suunnitella hyvin ja sen tarkoitus pitää pystyä avaamaan kunnolla. Muuten ei tule tuloksia", Jäntti sanoo.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Esa Jäntti (1.8. alkaen)

Puh. 0400 383 348
esa.jantti@outlook.com

Hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen
Puh. 050 407 0334
pirkko.ahonen@saastopankki.fi


 

Nooa Säästöpankki somessa:

facebook.com/nooasaastopankki
twitter.com/NooaSp

Nooa Säästöpankki on rehti ja ketterä pankki pääkaupunkiseutulaisille. Pankki keskittyy perheiden ja pienyrittäjien palvelemiseen. Nooa Säästöpankilla on konttorit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keski-Uudellamaalla. Lisäksi asiakkaita palvellaan Helsingin ydinkeskustan Sijoitusyksikössä, jossa työskentelee pankin johto sekä erityisasiantuntijoita. Henkilökuntaa on runsaat 80. 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista