Nooa Säästöpankki jeesaa pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten liikuttamisessa

Nooa Säästöpankki jatkaa yhteistyötään WAU ry:n kanssa tukemalla pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten liikuntatoimintaa myös lukuvuonna 2017 - 2018. Tuen avulla mahdollistetaan lähes 600 lapselle maksuton viikoittainen liikuntaharrastus pääkaupunkiseudulla.
 
"WAU ry on yksi Hyviä tekoja -lahjoituskohteistamme, ja tuemme WAUn toimintaa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Lasten liikkumattomuudesta ja sen vaikutuksista oppimiskykyyn ja hyvinvointiin keskustellaan jatkuvasti. On mahtavaa, että voimme osaltamme olla jeesaamassa WAUn kymmenvuotisjuhlavuoden tavoitteen "miljoona tuntia lisättyä liikettä vuoden 2018 loppuun mennessä" täyttymisessä", sanoo Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund.
 
"On hienoa päästä jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä Nooa Säästöpankin kanssa myös WAUn kymmenvuotisjuhlavuonna. Nooa Säästöpankin WAUlle myöntämä tuki on tärkeä osa kokonaisuutta, jolla liikutamme Suomen lapsia ja nuoria terveempää nykyhetkeä ja tulevaisuutta varten. Isot kiitokset WAUn ja lasten puolesta!", kertoo markkinointipäällikkö Katri Einamo WAU ry:stä.
 
Mistä jeesaamisessa oikein on kysymys?
Säästöpankkien alkuperäiseen toiminta-ajatukseen pohjautuen osa Nooa Säästöpankin liiketoiminnan tuotosta kohdennetaan vuosittain pääkaupunkiseutulaisten hyvinvointiin.
 
Säästöpankit lahjoittavat vuonna 2017 yhteensä 750 000 euroa hyvän tekemiseen paikallisissa kohteissa. Hyviä tekoja -äänestyksessä pyydettiin ehdotuksia lahjoituskohteiksi ympäri Suomen, ja kohteita sai ehdottaa kuka tahansa. Ehdotuksia kertyi lähes 900 kappaletta, ja ääniä annettiin yli 326 000. Pääkaupunkiseudulla lahjoituskohteita kertyi 57, ja äänimäärä oli yhteensä 5301.

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa pankin kanssa asioinnin. Tarjoamme rehtiä ja ketterää palvelua pääkaupunkiseutulaisille sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Säästöpankkiirimme tapaavat asiakkaan silloin ja siellä, missä se asiakkaan arkeen parhaiten sopii.

WAU ry on vuonna 2009 perustettu kotimainen voittoa tavoittelematon hyvinvointijärjestö, jonka maksuttomissa, matalan kynnyksen liikunnallisissa WAU!-kerhoissa liikkuu viikoittain tuhansia lapsia ja nuoria yli 40 paikkakunnalla. WAUn kerho-, välitunti- ja loma-ajan toiminta tavoittaa viikoittain yhteensä yli 10 000 lasta ja nuorta. Nooa Säästöpankin toiminta-alueella lapsia liikkuu viikoittain noin 190 WAU! -kerhossa. WAUn kymmenvuotisjuhlavuoden 2018 yhtenä tavoitteena on rikkoa miljoonan liikutetun tunnin raja. Kaiken kaikkiaan lasten liikettä on lisätty jo yli 800 000 tunnin verran.

Lisätietoa:

Liiketoimintajohtaja Tommi Grönlund
Nooa Säästöpankki
Puh. 040 575 1969
tommi.gronlund@saastopankki.fi
twitter.com/TommiGronlund

Markkinointipäällikkö Katri Einamo
WAU ry
Puh. 040 740 0408
katri.einamo@wau-ry.net

 

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...