#Hyviätekoja 2019 – Tapion Sulka Ry

Tapion Sulka Ry
Tapion Sulka Ry:n toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf vetämässä sulkapallokerhoa.

Tapion Sulka Ry on Suomen suurin sulkapalloseura (n. 500 jäsentä), joka tarjoaa sulkapallovalmennusta ja ryhmiä ”aasta ööhön” – nuoremmasta varttuneempaan. Yhdistys on perustettu 1960-luvulla ja nykyinen toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf on liittynyt toimintaan mukaan 70-luvun lopussa. Nuorimmat ryhmät ovat 5-vuotiaille, ja niissä keskitytään liikunnallisiin perusvalmennuksiin sekä lajiin tutustumiseen. ”Sulkapallo on erinomainen tapa pitää itsensä hyvässä kunnossa” kertoo Lasse, joka on päättänyt kilpauransa aiemmin, mutta harrastaa yhä aktiivisesti.

Mikä on #hyviätekoja?

Säästöpankkien Hyviä tekoja -äänestyksessä suomalaiset voivat äänestää paikallisia kohteita, joita haluavat tuettavan. Säästöpankki on ollut mukana rakentamassa suomalaisten yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia jo perustamisestaan lähtien. Vuosien varrella olemmekin päässeet lahjoituskohteidemme kautta todistamaan lukuisia isompia ja pienempiä mahtavia tarinoita ja tekoja. Tapion Sulka Ry oli yksi Nooa Säästöpankin vuoden 2019 tuettavista kohteista.

Mihin tukivarat kohdistettiin?

Tukivarat kohdistettiin tukemaan Espoossa, Taavinkylän koululla järjestettävää osallistujille maksutonta sulkapallokerhoa. Kerho on suunnattu noin 4-5 luokkalaisille ja tarjoaa koululaisille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua lajiin sekä siten osallistua ohjatulle sulkapallotunnille. ”Tämä on pilottiprojekti ja haaveena on, että tätä saataisiin vielä laajennettua”, Lasse kertoo. ”Nooa Säästöpankin Hyviä Tekoja -lahjoitusvaroilla on hankittu mm. välineistöä kerhon toimintaa varten.”

Miksi jokaisen kannattaisi joskus kokeilla sulkapalloa?

”Sulkapallo on hyvin matalan kynnyksen laji. Jos on yhtään pallosilmää, niin peli saadaan nopeasti aikaiseksi. Laji on äärimmäisen monipuolinen fyysisesti, sillä se kehittää mm. koordinaatiota, ketteryyttä, nopeutta, voimaa ja tasapainoa. Lisäksi se sopii kaikenikäisille ja –kokoisille ja on erinomainen tapa kohottaa kuntoa”, listaa Lasse. 
 
”En ole aikaisemmin pelannut sulkapalloa ja nyt olen käynyt noin neljä kertaa pelaamassa. Olen tykännyt kovasti lajista ja aion käydä jatkossakin” jatkaa kerhossa mukana oleva neljäsluokkalainen Peppi.

Jos kiinnostuit sulkapallosta pk-seudulla, voit ottaa yhteyttä Tapion Sulka Ry:hyn tai tutustua heidän verkkosivuihin

Kun tahdot enemmän pankkisuhteeltasi - Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka tarjoaa rehtiä ja ketterää palvelua pääkaupunkiseutulaisille. 

OTA YHTEYTTÄ VARAA AIKA

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...