Tervetuloa Someron Säästöpankin Säästöpankkikokoukseen!

Tervetuloa Someron Säästöpankin äänivaltaisten tallettajien Säästöpankkikokoukseen.

Paikka: Someron konttorin kokoustilat, Joensuuntie 27, 31400
Aika: tiistaina 15.9. klo 17.00
Ilmoittautuminen: sähköisesti 11.9. mennessä täältä.

Säästöpankkikokouksessa valitaan tallettajien edustajat, jotka osallistuvat pankin isäntien syyskokouksessa isäntien valintaan. Pankin sääntöjen mukaisesti äänivaltaiset tallettajat ovat oikeutettuja osallistumaan Säästöpankkikokoukseen. Äänivaltaisia tallettajia ovat täysivaltaiset luonnolliset henkilöt sekä rekisteröidyt yksityiset ja julkiset yhteisöt sekä säätiöt, jotka ovat säästöpankin talletusasiakkaita ja joilla edellisen kalenterivuoden aikana on ollut keskimäärin talletettuna säästöpankkiin vähintään tuhat (1 000,00) euroa. 

Säästöpankkikokouksessa käsitellään pankin ajankohtaiskatsaus, erovuorossa olevat pankin isännät, isäntien syyskokouksessa isäntien valintaan osallistuvien tallettajien edustajien lukumäärän vahvistaminen sekä tallettajien edustajien valinta isäntien syyskokoukseen. Edustajien lukumäärä on enintään kymmenen tallettajaa.

Isäntien vaalin suorittavat isäntien syyskokouksessa isännät yhdessä äänivaltaisten tallettajien valitsemien edustajien kanssa. Kullakin isännällä ja äänivaltaisten tallettajien edustajalla on yksi ääni.

Valituille tallettajien edustajille lähetetään kutsu isäntien syyskokoukseen erikseen.

Kirjoitettu
Ajankohta
Paikka
Someron konttorin kokoustilat, Joensuuntie 27, 31400
Tyyppi
Tapahtuma
Julkaisija

Ajankohtaista