Sp-Isännöintipalvelut saman katon alle Säästöpankin ja Sp-Kodin kanssa Forssassa

Someron Säästöpankin Torikadulla sijaitsevia tiloja aloitettiin remontoida joulukuussa. Tavoitteena on remontoida pankin omiin tiloihin säästöpankkikonttorin uusi ilme sekä rakentaa tilat torin puolelle pankin isännöintiliiketoiminnalle Sp-Isännöintipalvelulle.

Sisäkuva Forssan konttorin nykyisistä tiloista.
Sisäkuva Forssan konttorin nykyisistä tiloista.

Remontti aloitettiin isännöinnin puoleisista tiloista joulukuussa, pankin puolella remontti alkaa alkuvuodesta. Remontin on tarkoitus valmistua helmikuun loppuun mennessä. Remontti pyritään tekemään mahdollisimman vähän toimintaa häiriten ja konttori pysyy avoinna koko remontin ajan.

Konttori raikastetaan Säästöpankki-brändin värimaailman mukaiseksi

Konttorin pinnat, valaistus sekä kalusteet uusitaan ja yleisilme raikastetaan Säästöpankki-brändin värimaailman mukaiseksi. Lisäksi henkilökunnan työpisteet uudistetaan ergonomia huomioiden ja muu konttoritekniikka päivitetään. Someron Säästöpankissa uskotaan vahvasti henkilökohtaiseen konttorin tiloissa tapahtuvaan asiakaspalveluun ja tämän takia myös tiloihin halutaan panostaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden lisäämiseksi. Forssan konttorissa palvellaan sekä henkilö-, että yritys- ja maatalousasiakkaita. Palveluvalikoimaan kuuluvat säästäminen ja sijoittaminen, rahoitus, lakipalvelut sekä asiantuntijapalvelut yrittäjille ja maatalousasiakkaille.

Digiaikana henkilökohtaisen palvelun saaminen korostuu

Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään, joka on Suomen vanhin pankkiryhmä. Säästöpankin tehtävä on säilynyt jo lähes 200 vuotta samana: edistää suomalaisten taloudellista hyvinvointia ja säästäväisyyttä lähellä asiakasta. ”Mielestämme asiakkaalla on oltava mahdollisuus valita palvelukanavansa itse ja varsinkin näin digiaikana henkilökohtaisen palvelun saaminen korostuu. Meillä on osaamista, hyvä maine ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme osaavin ja luotettavin talouden kumppani”, kertoo pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Sp-Isännöintipalvelut työllistää tällä hetkellä koko toimialueellaan 23 ihmistä

Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa syyskuun 2019 alussa Somerolla, jonka jälkeen toiminta laajeni myös Salon seudulle saman vuoden aikana. Lokakuun 2020 alusta Sp-Isännöintipalvelut aloitti myös Forssan seudulla Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnan kaupan jälkeen. Sp-Isännöintipalvelut Oy työllistää tällä hetkellä koko toimialueellaan 23 ihmistä. ”Kasvu on puolentoista vuoden aikana ollut voimakasta. Lähivuodet tulevat olemaan niin ikään voimakasta ja nopeaa”, toteaa Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta. ”Meillä työskentelee tällä hetkellä Forssassa 4 isännöitsijää ja 2 kiinteistösihteeriä sekä 1 henkilö teknisessä isännöinnissä. Nyt rakennettaviin tiloihin tulee hyvät asiakaspalvelutilat sekä viihtyisät työskentelypisteet henkilökunnalle. Uudet kokoustilat palvelevat perinteisiä live kokouksia ja tulevaisuuden hybridikokouksia etäyhteyksin. Uusissa tiloissa pystymme toteuttamaan entistä paremmin asiakaspalvelua ihmiseltä ihmiselle sähköisiä palveluita unohtamatta”, kertoo Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen.

Isännöintipalvelu on vakiinnuttanut asemansa osana Säästöpankin tuoteperhettä, varsinkin kun pankilla on ollut jo hyvän aikaa Sp-Koti kiinteistövälitystä toimialueella.  Isännöinti tukee asumiseen liittyvää kokonaisuutta. Säästöpankki tarjoaa asiakkaille koko asumisen elinkaaren: asunnon ostamisesta, sen rahoittamisesta, taloyhtiön ja asunnosta huolehtimisen kautta asunnon myymiseen. Yhtiön tavoitteena on mullistaa Suomalaisten käsitys laadukkaasta isännöinnistä. Forssassa samassa kiinteistöissä sijaitsee kiinteistövälityspalveluita tarjoava Sp-Koti Forssa. Tämän lisäksi pankilla on yhteistyösopimus yritys- ja maatalousasiakkaiden palvelukokonaisuuteen yhdessä LähiTapiolan kanssa.

Lisätietoja:

Petri Siviranta | Someron Säästöpankin toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550

Joni Rintamaa | Someron Säästöpankin pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi |050 511 8557

Jyrki Makkonen | Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja| jyrki.makkonen@spisannointipalvelut.fi | 040 900 8999

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Vuonna 2021 avaamme konttorin Kotkaan.  Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp 

Sp-Isännöintipalvelut Oy
on syksyllä 2019 perustettu uusi toimija isännöintialalla, joka vie asukkaansa kohti maailman parasta asumista.  Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa vahvin isännöintitoimisto, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla! Yrityksen omistaa Someron Säästöpankki, joka takaa yrityksen kasvulle vahvat taustavoimat. www.spisannointipalvelut.fi/ 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista