Someron Säästöpankki jatkaa laajenemistaan ja avaa konttorin Akaaseen

Someron Säästöpankki ilmoittaa jälleen uudesta laajenemisuutisesta. Lokakuussa pankki tiedotti avaavansa uuden toimipisteen Kemiönsaarelle tammikuussa 2020. Nyt juhlavuottaan ensi vuonna viettävä 140-vuotias Someron Säästöpankki kertoo laajentavansa myös toimialueensa pohjoisosassa ja avaavansa uuden konttorin Akaaseen vuoden 2020 alussa.

Someron Säästöpankki jatkaa laajenemistaan ja avaa konttorin Akaaseen

Pankkialalla harvinainen tapaus

Kuten kuukausi sitten todettiin, Someron Säästöpankki on pankkialalla harvinainen tapaus avaamalla uusia ovia muiden pankkien sulkiessaan konttoreitaan ja supistaessaan toimintojaan.  Someron Säästöpankki on perustettu vuonna 1880 ja se on säilynyt itsenäisenä pankkialan monissa muutoksissa.  ”Meillä on aina taidettu uida positiivisesti vastavirtaan, kunkin aikakauden normaalia trendiä vastaan, ja menestytty. Juhlavuotemme kunniaksi haluamme mahdollistaa myös akaalaisille yhden Suomen parhaimpiin kuuluvan pankkipalvelun saatavuuden. Emme ole pörssiyhtiö, vaan säästöpankki. Pankin arvot ohjaavat tekemistämme”, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta.

Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään, joka on Suomen vanhin pankkiryhmä. Säästöpankin tehtävä on säilynyt jo lähes 200 vuotta samana: edistää suomalaisten taloudellista hyvinvointia ja säästäväisyyttä lähellä asiakasta. ”Mielestämme asiakkaalla on oltava mahdollisuus valita palvelukanavansa itse ja varsinkin näin digiaikana henkilökohtaisen palvelun saaminen korostuu. Jos me emme säilytä paikallista pankkitoimintaa lähellä asiakasta, kuka sen tekee? Meillä on osaamista, hyvä maine ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme osaavin ja luotettavin talouden kumppani”, kertoo pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Asiakastyytyväisyys Säästöpankissa on pankkien huippua

Asiakastyytyväisyys Säästöpankissa on pankkien huippua. EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa Säästöpankki ylsi tänä vuonna hopeasijalle, kärkikolmikossa pankki on ollut jo vuodesta 2016 lähtien. Someron Säästöpankin NPS-luku on jo vakiintunut yli yhdeksäänkymmeneen, viimeisimmän ollen ennätykselliset 95,2! ”Sen lisäksi, että meiltä saa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle, meillä palvellaan myös verkkotapaamisissa ja mobiilisti. Olemme läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat. Ja siihen aikaan, kun asiakkaamme haluaa. Siksi asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Meidän asiakkaamme ovat pankkionnellisia”, jatkaa Siviranta.

Pirkanmaa on pankille tuttua aluetta Urjalan konttorin kautta

Laajeneminen Akaaseen on luontevaa, sillä Pirkanmaa on pankille tuttua aluetta Urjalan konttorin kautta. ”Tulemme olemaan auki Akaassa kaikkina arkipäivinä, maanantaista perjantaihin. Tapaamisaikoja pystyy varaamaan myös normaalin aukioloajan ulkopuolelle ja meillä on suorat puhelinnumerot pankkimme asiantuntijoille”, sanoo Rintamaa

Akaan konttori tulee palvelemaan sekä henkilö-, että yritys- ja maatalousasiakkaita. Palveluvalikoimaan kuuluvat säästäminen ja sijoittaminen, rahoitus, lakipalvelut sekä asiantuntijapalvelut yrittäjille ja maatalousasiakkaille. ”Someron Säästöpankki on yrittäjälle talouden kumppani, jolle yrittäjän menestyminen ja yrityksen hyvinvointi ovat tärkeää. Yritysasiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua ja elämme mukana yrittäjän arjessa. Lakimiehemme ovat myös yrittäjän tukena tärkeiden asiakirjojen kuntoon laittamisessa,” sanoo Kalle Lepola, yritysrahoituspäällikkö.

Someron Säästöpankilla on Akaassa myös työllistävä vaikutus.

Someron Säästöpankilla on Akaassa myös työllistävä vaikutus. Pankki tulee rekrytoimaan henkilö- ja yritysasiakastiimeihinsä rahoitusasiantuntijoita. ”Tässäkin asiassa olemme valtavirrasta poikkeava pankki. Muiden pankkien ilmoittaessa irtisanomisista ja yhteistoimintaneuvottelusta meidän rekrytoinnit jatkuvat myös vuonna 2020. Kuluvanakin vuonna olemme rekrytoineet isolla vaihteella ja jatkamme uusien työpaikkojen luontia myös ensi vuonna”, sanoo Rintamaa.

Someron Säästöpankki elää arvojensa mukaisesti ja on mukana paikallisessa arjessa. Esimerkkinä tästä, Someron Säästöpankki on ehtinyt jo sopimaan yhteistyöstä Akaa-Volleyn kanssa. Tavoitteenamme on olla tukemassa Akaa-Volleyn matkaa kohti Suomen lentopalloilun kärkeä.

Sp-Koti, Sp-Isännöintipalvelut Oy ja LähiTapiola yhteistyö

Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta toteaa, että ”Tällä hetkellä meillä on tulevan konttorin remontointisuunnitelma käynnissä. Konttorimme tulee sijaitsemaan entisessä Nordean tilassa, Valtatie 18:ssa. Yksi vinkki asiakkaille jo tässä vaiheessa, meiltä tulee löytymään tiloista paljon tallelokerotilaa, jossa voi säilöä elämän tärkeitä esineitä ja asiakirjoja.” 

Säästöpankin lisäksi Akaan konttorissa asiakkaita tulevat palvelemaan Sp-Koti ja Sp-Isännöintipalvelut Oy. Pankilla on yhteistyösopimus yritys- ja maatalousasiakkaiden palvelukokonaisuuteen yhdessä LähiTapiolan kanssa.

Lisätietoja: 
Petri Siviranta | toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Joni Rintamaa | pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi  | 050 511 8557


Someron Säästöpankki Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Forssan, Urjalan ja Someron toimialueella viiden konttorin verkostolla. Vuoden 2020 alussa avaamme Kemiönsaaren palvelupisteen sekä Akaan konttorin. Someron Säästöpankki on työnantajana ihmisläheinen ja vastuullinen. Organisaatiomme matala hierarkia luo mukavan ja suoraviivaisen tekemisen kulttuurin. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 478 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 51 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista