Mukana ihmisten elämässä

Vastuullisuus on näkynyt Someron Säästöpankin toiminnassa aina sen perustamisesta asti. Paikallisten yhteisöjen ja ihmisten hyvinvointi on Säästöpankille tärkeää. Nykypäivänä vastuullisuus on osa kaikkea, mitä teemme. Panostamme hyvinvointiin paikallisella tasolla. Teemme hyviä tekoja joka päivä.

Tiimi
Toimialueellamme olemme mukana monissa erilaisissa tapahtumissa, joista osan myös mahdollistamme. 
Meille lasten ja nuorten hyvinvointi on erityisen tärkeää ja kannustammekin heitä liikkumaan järjestämiemme tapahtumien myötä. Toimialueemme Sp-kisat, Feeniks Basketin kanssa järjestämämme Koriskoulu Forssassa sekä Säästöpankin Luistelukoulu Salossa ovat esimerkkejä tarjoamistamme liikuntamahdollisuuksista. Täysin uutena mahdollisuutena tarjoamme toukokuussa Tommi Holttisen Seiväskoulun Somerolla. 

Näiden esimerkkien lisäksi olemme hyvin aktiivisesti mukana tukemassa toimialueemme arkea. Meille on tärkeää tukea asiakkaillemme tärkeitä asioita ja tahdomme olla osana heidän menestystarinoitaan. Tuemme vuosittain erilaisia tahoja kuten yksilöurheilijoita, urheiluseuroja, musiikkitapahtumia, päiväkoteja, kouluja ja yhdistyksiä. Tänä vuonna olemme edistämässä isolla panoksella kulttuuria, sillä mahdollistamme Somerniemen Musiikkiteatterin katetun katsomon rakentamista.

Sponsoroitaviemme ja tukikohteidemme kirjo on laaja. Tällä hetkellä tuemme kymmeniä hyvinkin erilaisia kohteita, joista pyysimme menestyneitä urheilijoitamme kertomaan, millä tavoin Someron Säästöpankki on ollut mukana heidän elämässään:Henri Liipola

Henri Liipola - moukarinheittäjä

Hyvää kevään alkua kaikille!

Olen kotoisin Koski TL:stä ja edustin aluksi Kosken Kaikua, kunnes vuonna 2012 somerolainen Kari Pihkanen lupautui valmentajakseni ja seurani vaihtui Someron Esaan. Someron Esan riveissä on tullut tehtyä paljon tulosta eikä vauhti tule hiipumaan. Tällä hetkellä asun Tampereella ja opiskelen tietotekniikkaa treenaamisen ohessa.

Moukarinheittäjän "hallikausi" on noin yhden kisan pituinen, jossa kilpaillaan talvimestaruudesta Kaustisella. Tänä vuonna oma "hallikausi" oli poikkeuksellinen, sillä olin ensimmäistä kertaa ulkomailla harjoitusleirillä. Leiri pidettiin Sant Cugatissa, joka sijaitsee Barcelonan lähellä Espanjassa. Sieltä sain uutta puhtia tulevia haasteita varten.

Olemme Someron Säästöpankin kanssa ”vanhoja tuttuja”, sillä tänä vuonna solmittu yhteistyösopimus on järjestyksessään jo toinen. Minusta onkin hienoa että paikallinen yritys lähtee mukaan tukemaan kansainväliselle tasolle nousevaa urheilijaa.  

Elämä jatkuu tästä eteenpäin normaalilla tavalla eli harjoittelulla Tampereella – Säästöpankin tukemana.

Arttu Aaltonen

Arttu Aaltonen - triathlonisti

Olen Arttu Aaltonen, 37-vuotias työssäkäyvä triathlonisti. Kilpailen 35¬–39-vuotiaiden sarjassa ja edustan seuraa nimeltä Aqua Plus.

Tavoitteenani on olla ikäsarjani kärkisijoilla tulevalla kaudella. Tärkeimmät kisat minulle ovat SM-kilpailut eri matkoilla (sprintti-olympia-puolimatka). Triathlonissa minua kiehtoo kolmen lajin (uinti-pyöräily-juoksu) yhteensovittaminen ja niiden kaikkien osaaminen. Triathlon-kilpailuja minulle kertyy 7-8 kesässä ja siihen päälle juoksu-, duathlon- ja muut eri lajien kilpailut.
 
Hyvää ja vauhdikasta kesää! Tulkaahan paikan päälle seuraamaan miten mielenkiintoinen laji triathlon on.

Inna Ranta

Inna Ranta – esteratsastaja

Heippa kaikille!

Olen Inna Ranta 26-vuotias esteratsastaja. Olen harrastanut ratsastusta 6-vuotiaasta lähtien ja matkan varrella olen kilpaillut myös kansainvälisellä tasolla kenttäratsastuksessa, josta parhain saavutukseni on suomenmestaruus. Tämän hetkinen hevoseni on 9-vuotias Flipper, jonka kanssa meillä alkoi juuri kolmas yhteinen kausi.

Meillä alkoi helmikuun alussa hallikausi, joka on alkanut lupaavasti. Innokkaana odotan jo kesän kisoja ja ulkokauden alkua huhtikuun loppupuolella. Kilpailukausi kestää aina marraskuun loppuun asti ja kilpailuja meillä on keskimäärin kolmena viikonloppuna kuukaudessa.  Tällä kaudella olisi tarkoitus nostaa kilpailukorkeus 130cm esteistä 140cm esteisiin. Säästöpankki on kulkenut matkassani mukana tukemassa jo usean vuoden ajan ja onkin taas suuri kunnia saada solmia sopimus vuodeksi eteenpäin.

Tommi  Holttinen - seiväshyppääjä

Keväiset terveiset Suomen Turusta!
 
Vaikka olen koko ikäni asunut Turussa, on Somero ollut aina tärkeä osa elämääni. Isovanhempani ovat kotoisin Somerolta ja siksi olenkin viettänyt monet lapsuudenkesäni juuri Somerolla. Olen ollut mukana niin Esan Tiistaikisoissa kuin Seiväskarnevaaleillakin jo 2000-luvun alusta alkaen. Muistissa on edelleen Oscar Janssonin Karnevaaliennätyshyppy 587cm vuodelta 2003, vaikka olin silloin vasta kuusivuotias! Siksi minulle on tärkeää, että saan edustaa Someron Esaa, hienoa ja perinteikästä seuraa.
 
Tämän vuoden alussa teimme yhteistyösopimuksen Someron Säästöpankin kanssa. Onkin erityisen hienoa, että nimenomaan Somerolla toimiva yritys lähti tukemaan urheilu-uraani. Keväällä järjestämme yhteisen seiväskoulun, johon tulen opettamaan seiväshyppyä kaikille siitä kiinnostuneille ja antamaan omat vinkkini nuorille hyppääjille. Tarkempaa tietoa tapahtumasta tulee kevään aikana, pysykää kuulolla.
 
Kausi 2019 alkoi positiivisissa merkeissä ja hallikausi päättyikin helmikuun lopulla alle 23-vuotiaiden Suomen mestaruuteen. Nyt on taas treenikausi kovassa käynnissä ja ensimmäisiin kesän kisoihin on enää reilut 2 kuukautta! Toukokuussa leireilemme Italian Formiassa ja sen jälkeen ensimmäiset kisat ovatkin jo nurkan takana. Pääkisani tulevana kesänä ovat U23 EM-kisat Ruotsissa heinäkuussa. Lisäksi odotan innolla myös Paavo Nurmi Gamesejä Turussa 11.6. sekä tietysti Someron Seiväskarnevaaleja, jotka käydään kesäkuun viimeisellä viikolla. Nähdään kesän kilpailuissa!


Lue lisää vastuullisuudesta ja sponsoroinnista.

 
Julkaistu

Ajankohtaista