Rahoitusalan työnseisauksen vaikutukset pankkipalveluihin

Konttorimme ovat pääsääntöisesti suljettuina työnseisauksen vuoksi 1.2.2024.  Ajankohtainen tieto avoinna olevista konttoreista löytyy parhaiten paikallisten pankkien Facebook-sivuilta. Myös keskitetty asiakaspalvelumme on suljettu, mutta Chatbot-Miljo on apunasi vuorokauden ympäri.

Konttoreiden ja asiakaspalvelun ollessa suljettuna pyrimme ylläpitämään muut peruspankkipalvelut. Korteilla voi maksaa ja nostaa käteistä normaalisti. Myös Säästöpankki Mobiili sekä verkkopankki toimivat normaalisti. Palveluissa saattaa kuitenkin esiintyä viiveitä.

Pidä huolta digiturvallisuudestasi: Poliittisissa työnseisauksissa, kuten muissakin poikkeustilanteissa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota poikkeuksellisiin yhteydenottoihin, jotka saattavat olla rikollista tietojen kalastelua. Älä luovuta kenellekään pankkitunnuksia, salasanaa tai maksukortin tunnuslukua esimerkiksi puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Pankeista ei myöskään pyydetä siirtämään rahoja ”turvatilille”. Ole myös erityisen varovainen kirjautuessasi palveluihin linkkien kautta.

Kaikki konttorimme palvelevat jälleen perjantaina 2.2.2024 normaalin aukioloajan mukaisesti.

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Kokosimme avuksesi kysymyksiä ja vastauksia 

Ovatko Säästöpankin konttorit auki?

Konttorit ovat pääsääntöisesti suljettuina koko maassa 1.2.2024. Ajankohtainen tieto avoinna olevista konttoreista päivittyy paikallisten pankkien Facebook-sivuille tiistain 30.1.2024 aikana. Myös asiakaspalvelumme on suljettu torstaina, mutta Chatbot-Miljo on tarvittaessa apunasi vuorokauden ympäri.

Paikallisten pankkien Facebook-sivut: Aito SäästöpankkiAvain SäästöpankkiEkenäs Sparbank / Tammisaaren Säästöpankki Helmi SäästöpankkiKvevlax Sparbank Koivulahden SäästöpankkiLammin SäästöpankkiLänsi-Uudenmaan SäästöpankkiMyrskylän SäästöpankkiNooa SäästöpankkiNärpes Sparbank Närpiön SäästöpankkiSomeron SäästöpankkiSäästöpankki Kalanti-PyhärantaSäästöpankki OptiaSäästöpankki Sinetti.

Minulla on ajanvaraus pankkiin 1.2.2024. Miten toimin?

Pankista ollaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä, jos ajanvaraustasi pitää siirtää. 

Toimivatko kortit lakon aikana ja voiko niillä maksaa kaupassa? Entä ulkomailla?

Säästöpankin maksukortit toimivat pääsääntöisesti normaalisti kotimaassa ja ulkomailla työnseisauksen aikana.

Mistä saa käteistä rahaa?  

Käteisautomaatit toimivat lähtökohtaisesti normaalisti lakon aikana. Otto.- tai TalletusOtto-automaatit ovat käytettävissäsi, kun tarvitset käteistä tai haluat tehdä talletuksen. Katso ajantasaiset tiedot automaateista. Käteistä voit nostaa myös kauppojen kassoilta, lue lisää. 

Pystynkö hoitamaan pankkiasioita työnseisauksen aikana?  

Säästöpankki Mobiili sekä verkkopankki toimivat normaalisti lakon aikana. Palveluissa saattaa kuitenkin esiintyä viiveitä.   

Miten hätäpalvelut, kuten kortin sulkupalvelu toimii lakon aikana?

Korttien sulkupalvelu toimii normaalisti työnseisauksen aikana. Korttien ja verkkopalvelutunnusten sulkupalvelu: +358 20 333 (Säästöpankin kortit) ja +358 800 155 777 (Eurocard-kortit).

Kirjoitettu
Kategoriat
Ilmoitus
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista