Säästöpankilta uusi Trendi-erikoissijoitusrahasto

Sp-Rahastoyhtiö tuo markkinoille uuden absoluuttisen tuoton rahastoihin sijoittavan erikoissijoitusrahaston. Rahaston ennakkomerkintä alkaa 16.1.2012 ja rahasto aloittaa toimintansa 13.2.2012. Ennakkomerkintäaikana rahaston merkinnät tapahtuvat ilman merkintäpalkkiota. Uusi rahasto täydentää Säästöpankin rahastovalikoimaa uudella rahastotyypillä, jossa on paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Säästöpankki Trendi on rahastojen rahasto, jonka sijoitukset tehdään Estlander Partners Freedom -erikoissijoitusrahastoon. Säästöpankki Trendin kohderahastoa hoitaa Estlander Partners Oy, joka on vuonna 1991 perustettu suomalainen varainhoitoyritys. Salkunhoitajan tavoitteena on saavuttaa sijoituksille positiivista tuottoa kaikissa markkinatilanteissa; sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. Yhtiö hallinnoi noin 860 miljoonan euron asiakasvaroja (9/2011).

Säästöpankki Trendi sopii parhaiten pitkäaikaiseen säästämiseen, ja sen suositeltu sijoitusaika on vähintään viisi vuotta. Lue lisää rahaston KIID -esitteestä(vastaa aikaisempaa yksinkertaistettua rahastoesitettä)Rahastoraportit-sivulta.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista