Citywire Nordic Awards 2019: Säästöpankkien Varainhoito palkittiin parhaana suomalaisten osakkeiden rahastotalona

Säästöpankkien Varainhoito menestyi Citywire Nordic Awardseissa. Se valittiin parhaaksi suomalaiseksi rahastotaloksi Suomiosake-sarjassa. Lisäksi Säästöpankkien Varainhoidon osakesalkunhoitaja Johan Hamström menestyi parhaana suomalaisena Eurooppa-osakkeiden salkunhoitaja -sarjassa.

Säästöpankkien Varainhoito sai tunnustusta Citywire Nordic Awardseissa 2019. Englantilaisen tutkimusyhtiö Citywiren järjestämä kilpailu järjestettiin nyt ensimmäisen kerran Pohjoismaissa ja siinä olivat vertailtavana kaikki Pohjoismaissa myytävät rahastot.

Säästöpankkien Varainhoito on paras suomalaisten osakkeiden rahastotalo

Säästöpankkien Varainhoitoa johtava Petteri Vaarnanen kommentoi menestystä: “Olimme mukana kahdessa sarjassa ja pärjäsimme molemmissa. Menestys on hieno näyttö koko salkunhoitajatiimimme ammattitaidosta ja pitkäjänteisestä työstä”.

Säästöpankin sijoitustoiminnassakorostuu kolme asiaa: riippumattomuus, aktiivisuus ja vastuullisuus. Käytännön sijoitustoiminnassa tavoitteisiin päästään pitkäjänteisellä työllä yritysanalyysien kehittämisen osalta ja tiiviillä vuorovaikutuksella sijoituskohteena olevien yritysten kanssa. “Uskomme että vastuullisuuden korostaminen on tapa vähentää sijoittamiseen liittyviä riskejä ja sitä kautta edesauttaa hyvien tuottojen syntymistä pitkällä aikajänteellä”, Vaarnanen toteaa.

Johan Hamström, ehdolla kovatasoisessa ”Paras Eurooppa-osakkeiden salkunhoitaja” sarjassa

Osakesalkunhoitaja Johan Hamström oli ainoana suomalaisena salkunhoitajana ehdolla Paras Eurooppa-osakkeiden salkunhoitaja -sarjassa. Hamström sijoittui Citywiren listauksessa parhaaseen kymmenykseen yhden, kolmen ja viiden vuoden tarkastelujaksoilla. Yhteensä palkintoa havitteli satoja salkunhoitajia. “Menestys on kunnianosoitus koko tiimillemme. Lähestymistapamme, pitkäjänteinen sijoittaminen kohtuullisesti hinnoiteltuihin laatuyhtiöihin, on menestyksekäs tapa kasvattaa asiakkaidemme varallisuutta yli ajan”, kertoo Hamström.

 

Lisätietoa:

Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja 040 721 8779, petteri.vaarnanen@saastopankki.fi

Johan Hamström, osakesalkunhoitaja johan.hamstrom@saastopankki.fi

 

Suomalaisiin osakkeisiin sijoittavia Säästöpankin rahastoja ovat Säästöpankki Kotimaa ja Säästöpankki Pienyhtiöt

Johanin hoitamia rahastoja ovat Säästöpankki Eurooppa, Säästöpankki Kiinteistöosake Eurooppa ja Säästöpankki Amerikka.

Säästöpankkien Varainhoito on vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Se tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille.  

Citywire on englantilainen tutkimusyhtiö, joka on keskittynyt sijoitusrahastojen analysointiin. Citywire Nordic Awards on vuosittainen kilpailu, jossa ovat vertailtavana kaikki Pohjoismaissa myytävät rahastot. Kilpailu järjestettiin nyt ensimmäisen kerran Pohjoismaissa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
Sp-Rahastoyhtiö

Ajankohtaista