Käyttötili

Käyttötili on jokaiselle sopiva tili tuloja ja päivittäisiä maksuja varten.

check

tili päivittäisten ostosten tekoon ja laskujen maksuun.

check

yhdistä tiliin sopiva maksukortti, verkkopankki ja e-laskut päivittäisasiointiin.

Käyttötilin voit avata konttorissa tai tehdä tilihakemuksen verkkopankissamme. Voit maksaa tililtä laskuja ja lainanlyhennyksiä sekä siirtää tililtä tulojasi helposti säästötileille ja sijoituksiin niin konttorissa, verkkopankissa kuin mobiilissakin. Yhdistä tiliin tarpeitasi vastaava maksukortti. 

Verkkopankin avulla käytät tilejäsi milloin tahansa, pankin aukioloajoista riippumatta. Saat tilisi rahatapahtumat ja saldon sisältävän tiliotteen kätevästi netistä tai paperilla kotiin. Sähköinen tiliote on saman sisältöinen kuin paperinenkin ja lisäksi se säästää luontoa, vähentää paperiarkistoinnin tarvetta ja kelpaa tulostettuna verottajalle. Sähköinen tiliote toimitetaan verkkopankkiin, jolloin löydät kaikki pankkipalvelusi yhdestä ja samasta paikasta.

Luotollinen tili tuo joustoa

Käyttötiliin liitettävä luotto helpottaa taloutesi hallintaa vaihtelevissa elämäntilanteissa. Se tuo joustoa ja varmuutta suurempiin hankintoihin. Käytä luotollista tiliä arjen taloutesi tasapainottamiseen ja erillistä säästämiseen sopivaa tiliä ylimääräisille tuloillesi.

Käyttötiliin liittyvät ehdot

Tutustu myös näihin

ASP-tili ja asuntosäästäminen

Onko tähtäimenäsi asuntosäästäminen ja ensimmäinen oma koti? Jos olet 15-39-vuotias ja avaat ASP-tilin Säästöpankissa, saat monia etuja ja selkeän säästöohjelman tavoitteesi toteuttamiseen.

Tili lapselle

Opeta säästämisen tärkeys lapselle mahdollisimman varhain. Ensimmäinen askel säästämiseen on oman tilin avaaminen lapselle.

Yhteinen tili

Ruokaostokset, yhteiset vakuutukset ja lainat, vuokra ja yhtiövastikkeet, sisustaminen... yhteinen tili helpottaa yhteisten raha-asioiden hoitamista.

Säästötili

Pienetkin säästösummat kannattaa laittaa talteen säästötilille. Siellä ne pysyvät turvassa ilman ylimääräisiä riskejä. Kysy lisää Säästöpankista.

Arvo-osuustili

Arvo-osuustilin tarvitset sähköisten arvopapereiden, kuten osakkeiden ETF:ien tai optioiden säilytykseen. Tiliin liitetään aina myös hoitotili.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...