Käyttötili

Jokaisen tarvitsema tili, jolla hoidat päivittäiset raha-asiat ja laskujen maksut.

Säästöpankin brändikuva.

Käyttötililtä hoidat päivittäiset raha-asiasi.

Voit seurata tilitapahtumia kätevästi mobiili- ja verkkopankissa.

Yhdistä tiliisi maksukortti ja e-laskut.

Käyttötili on kaiken arjen maksuliikenteen perusta, joka kuuluu talletussuojan piiriin. Käyttötililtä voit mm. maksaa laskuja sekä tehdä e-laskusopimuksia. Voit myös helposti siirtää rahaa käyttötililtä säästöön toiselle tilille tai muihin sijoituksiin mobiilissa tai verkkopankissa. Mobiili- ja verkkopankin avulla käytät tilejäsi milloin tahansa, pankin aukioloajoista riippumatta hyödyntämällä Säästöpankki Tunnistus -sovellusta.


Tilin tilitapahtumista muodostuu kuukausittain tiliote. Jos tilillä ei ole ollut tilitapahtumia, ei tiliotetta muodostu. Verkkotiliotteet ovat haettavissa ja tallennettavissa kuluvan ja edellisen vuoden ajalta. Verkkotiliotteet löytyvät verkkopankista: Tilit ja kortit > Verkkotiliotteet, josta nämä voi tallentaa omaan arkistoon.


Voit liittää käyttötiliin kortin, jolla voit maksaa ostoksia kaupassa tai verkossa. Tutustu korttivalikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva maksukortti.


Miten tilin avaus onnistuu?


Käyttötilin avaaminen onnistuu Säästöpankin asiakkaille helpoiten kirjautumalla sivun ylälaidasta, verkkopankkiin ja täyttämällä käyttötilihakemuksen. Lähetämme tilisopimuksen sinulle allekirjoitettavaksi mobiili- ja verkkopankkiin muutamassa pankkipäivässä.


Jos olet uusi asiakas, voit tutustua kuinka tyytyväisiä meidän asiakkaamme ovat ja ottaa ensimmäisen askeleen kohti asiakkuutta meillä. Varaa aika kotisivujen kautta, joko verkkotapaamiseen tai konttorille.Käyttötilin liittyvät voimassa olevat ehdot

Tutustu myös näihin

Tule asiakkaaksi

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja parhaat pankkiratkaisut. Meillä pankkiasioiden hoitaminen käy vaivattomasti – tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin.

Tili lapselle

Opeta säästämisen tärkeys lapselle mahdollisimman varhain. Ensimmäinen askel säästämiseen on oman tilin avaaminen lapselle.

Yhteinen tili

Yhteinen tili helpottaa arkea ja yhteisten raha-asioiden hoitamista. Tililtä hoidat kätevästi yhteiset ruokaostokset, laskujen maksut ja asumiskustannukset.

Säästöpankki Mobiili

Ketterää ja turvallista pankkiasiointia, missä ikinä kuljet! Lataa puhelimeesi ja tablettiisi Säästöpankki Mobiili.

Säästöpankki Tunnistus

Säästöpankki Tunnistus -sovelluksella tunnistaudut turvallisesti ja helposti verkossa itse määrittelemälläsi PIN-koodilla, sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella.

Maksutavat

Kätevimmin maksat laskusi Säästöpankin verkko- tai mobiilipankin kautta. Voit hyödyntää maksuissasi e-laskua, suoramaksua tai maksukuoripalvelua.

Tilin lopetus

Onko sinulla jäänyt tili tarpeettomaksi etkä tarvitse sitä enää? Tutustu miten voit lopettaa tilin.