Käyttötili

Jokaisen tarvitsema tili, jolla hoidat päivittäiset raha-asiat ja laskujen maksut.

Säästöpankin brändikuva.
check

Käyttötililtä hoidat päivittäiset raha-asiasi.

check

Voit seurata tilitapahtumia kätevästi mobiili- ja verkkopankissa.

check

Yhdistä tiliisi maksukortti ja e-laskut.

Käyttötili on kaiken arjen maksuliikenteen perusta, joka kuuluu talletussuojan piiriin. Käyttötililtä voit mm. maksaa laskuja sekä tehdä e-laskusopimuksia. Voit myös helposti siirtää rahaa käyttötililtä säästöön toiselle tilille tai muihin sijoituksiin mobiilissa tai verkkopankissa. Mobiili- ja verkkopankin avulla käytät tilejäsi milloin tahansa, pankin aukioloajoista riippumatta hyödyntämällä Säästöpankki Tunnistus -sovellusta.


Tilin tilitapahtumista muodostuu kuukausittain tiliote. Jos tilillä ei ole ollut tilitapahtumia, ei tiliotetta muodostu. Verkkotiliotteet ovat haettavissa ja tallennettavissa kuluvan ja edellisen vuoden ajalta. Verkkotiliotteet löytyvät verkkopankista: Tilit ja kortit > Verkkotiliotteet, josta nämä voi tallentaa omaan arkistoon.


Voit liittää käyttötiliin kortin, jolla voit maksaa ostoksia kaupassa tai verkossa. Tutustu korttivalikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva maksukortti.


Miten tilin avaus onnistuu?


Käyttötilin avaaminen onnistuu Säästöpankin asiakkaille helpoiten kirjautumalla sivun ylälaidasta, verkkopankkiin ja täyttämällä käyttötilihakemuksen. Lähetämme tilisopimuksen sinulle allekirjoitettavaksi mobiili- ja verkkopankkiin muutamassa pankkipäivässä.


Jos olet uusi asiakas, voit tutustua kuinka tyytyväisiä meidän asiakkaamme ovat ja ottaa ensimmäisen askeleen kohti asiakkuutta meillä. Varaa aika kotisivujen kautta, joko verkkotapaamiseen tai konttorille.Käyttötilin liittyvät voimassa olevat ehdot

Tutustu myös näihin

Tule asiakkaaksi

Kun se on niin, ettei haaveilu johda mihinkään. Tahdo pankilta enemmän. 85 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut. Pankin vaihtaminen on helppoa - tervetuloa asiakkaaksemme!

Tili lapselle

Opeta säästämisen tärkeys lapselle mahdollisimman varhain. Ensimmäinen askel säästämiseen on oman tilin avaaminen lapselle.

Yhteinen tili

Yhteinen tili helpottaa arkea ja yhteisten raha-asioiden hoitamista. Tililtä hoidat kätevästi yhteiset ruokaostokset, laskujen maksut ja asumiskustannukset.

Mobiilipankki

Ketterää ja turvallista pankkiasiointia, missä ikinä kuljet! Lataa puhelimeesi ja tablettiisi Sp-Mobiili.

Säästöpankki Tunnistus

Säästöpankki Tunnistus -sovelluksella tunnistaudut turvallisesti ja helposti verkossa itse määrittelemälläsi PIN-koodilla, sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella.

Maksutavat

Kätevimmin maksat laskusi Säästöpankin verkko- tai mobiilipankin kautta. Voit hyödyntää maksuissasi e-laskua, suoramaksua tai maksukuoripalvelua.

Tilin lopetus

Onko sinulla jäänyt tili tarpeettomaksi etkä tarvitse sitä enää? Tutustu miten voit lopettaa tilin.

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14