Pankkipalvelut metsätalousyrittäjälle

Mietityttääkö rahoitus, investoinnit tai ihan yleisesti vain metsätilan talous? Ei hätää me autamme. Metsä on arvokasta omaisuutta, josta on syytä pitää huolta. Me ymmärrämme sen ja tahdomme tarjota sinulle parhaimmat ja juuri sinulle sopivimmat ratkaisut tilasi taloudenhoitoon.

Elämässä pitää olla tahtoa ja suuria tavoitteita. Päättäväinen nainen on lähdössä valloittamaan seuraavaa huippua. Matkan talousjärjestelyihin hän kysyi neuvoa Säästöpankista.

Sopivimmat rahoitusratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Hyödynnä monipuoliset lakipalvelumme

Ryhdy metsäsijoittajaksi

Luotettava ja paikallinen talouden kumppanisi 

Mietityttääpä hakkuiden menot ja tulot tai vaikkapa lakiasiat, me autamme. Meiltä saat asiantuntevaa ja paikallista palvelua juuri sinulle räätälöidyssä paketissa. Alta löydät listattuna yrittäjille suunnattuja pankkipalveluita ja hyödyllisiä linkkejä. 

 

Tässä vinkkejä juuri sinulle metsätalousyrittäjä:

 

Lakipalvelut 

Metsän omistamiseen liittyy yllättävän paljon lakiasioita. Meiltä saat apua niiden kuntoon laittamiseen. Voit käydä tutustumassa lakipalveluihimme täältä ja jos haluat lisätietoa siitä, miksi yrittäjä tarvitsee lakimiestä, pääset lukemaan asiasta täältä

Metsäsijoittaminen 

Metsän potentiaali sijoituskohteena vahvistuu, kun biotalous kasvaa. Metsä on sijoituskohteena matalariskinen ja sopii hyvin sijoitusten hajauttamiseen. Käy tutustumassa.

Rahoitus metsätalousyrittäjälle 

Tarjoamme yrityksille joustavia rahoitusratkaisuja niin käyttöpääoman optimointiin kuin investointien rahoittamiseen. Lue lisää yritysrahoituksen vaihtoehdoista.

Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos tilalla edessä? Siihen liittyy yllättävän paljon muistettavia asioita, mutta ei hätää me autamme. Ota meihin yhteyttä ajoissa, niin laitetaan lakiasiat kuntoon. 

Hyödyllisiä linkkejä metsätalousyrittäjälle: 

Metsään.fi-palvelussa metsänomistaja saa kokonaiskuvan metsäomaisuudestaan ja pääsee hyödyntämään Metsäkeskuksen ylläpitämää ajantasaista metsävaratietoa.
Luonnonvarakeskuksen sivuilta löydät kattavasti metsään liittyvää tietoa ja tilastoja.

Yhteistyökumppanimme Lähitapiolan asiantuntijat apunasi maatilan suurissa ja pienissä muutoksissa

Myös yhteistyökumppanimme LähiTapiola tahtoo olla asiakkaidemme tukena eteen tulevissa muutoksissa. Saat käyttöösi ammattitaitoisten asiantuntijoiden osaamisen ja oman yhteyshenkilön, jonka kanssa asiat hoituvat mutkattomasti. Lupaamme yhdessä LähiTapiolan kanssa, että olemme sinuun nopeasti yhteydessä, kun meitä tarvitset.

LähiTapiola turvaa terveyden, talouden ja turvallisuuden.

Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.