Försäkringar

Vi vet inget om morgondagen. En försäkring hjälper dig att förbereda dig för överraskningarna i livet och den ger dig och dina närmaste trygghet.

Alla våra försäkringsprodukter

Skadeförsäkringar

Bland Sparbankens försäkringar hittar du lösningar för att trygga dig själv och din egendom. Som vår kund får du 20 % rabatt på frivilliga försäkringar i nätbutiken. Använd koden S10P.

bilförsäkring

Mätare-bilförsäkringen är en förmånligare försäkring för dem som kör lite. Du får förmånen om du i genomsnitt kör högst 55 km per dag. Kom även ihåg en heltäckande kaskoförsäkring.

Hemförsäkring

En hemförsäkring från Sparbankens försäkringar kan skräddarsys just för dig. Du som är ny bolånekund får -30 % rabatt på den första försäkringsperioden när du köper försäkringen i Sparbankens nätbutik för försäkringar med koden SPKV.

Motorcykelförsäkring

Köp en heltäckande motorcykelförsäkring från Sparbankens försäkringar. Som kund i Sparbanken får du en förmån på 20 % rabatt när du köper en frivillig försäkring i nätbutiken. Läs också mer om våra två kaskopaket.

Låneskydd

Med Sparbanken Balans-låneskyddet ser du till att lånet amorteras enligt ursprungsplan. Också under överraskande situationer i livet.