Försäkringar

Vi vet inget om morgondagen. En försäkring hjälper dig att förbereda dig för överraskningarna i livet och den ger dig och dina närmaste trygghet.

Alla våra försäkringsprodukter

Låneskydd

Med Sparbanken Balans-låneskyddet ser du till att lånet amorteras enligt ursprungsplan. Också under överraskande situationer i livet.

Skadeförsäkringar

Bland Sparbankens försäkringar hittar du lösningar för att trygga dig själv och din egendom. Som vår kund får du 20 % rabatt på frivilliga försäkringar i nätbutiken. Använd koden S10P.

bilförsäkring

Mätare-bilförsäkringen är en förmånligare försäkring för dem som kör lite. Du får förmånen om du i genomsnitt kör högst 55 km per dag. Kom även ihåg en heltäckande kaskoförsäkring.

Hemförsäkring

En hemförsäkring från Sparbankens försäkringar kan skräddarsys just för dig. Du som är ny bolånekund får -30 % rabatt på den första försäkringsperioden när du köper försäkringen i Sparbankens nätbutik för försäkringar med koden SPKV.

Motorcykelförsäkring

Köp en heltäckande motorcykelförsäkring från Sparbankens försäkringar. Som kund i Sparbanken får du en förmån på 20 % rabatt när du köper en frivillig försäkring i nätbutiken. Läs också mer om våra två kaskopaket.