Apple Pay är nu tillgängligt för Sparbankens kunder

Apple Pay är ett snabbt och enkelt sätt att betala med iPhone eller Apple Watch.

Apple Pay.

Sparbanken gör i dag Apple Pay tillgängligt för sina kunder. Apple Pay är ett snabbt och enkelt sätt att kontaktlöst betala med iPhone eller Apple Watch. Med Apple Pay kan du lämna ditt kort hemma.

Apple Pay är lätt att använda – iPhone eller Apple Watch förs nära betalterminalen och betalningen bekräftas med hjälp av ansiktsidentifiering, fingeravtryck eller enhetens kod. Apple Pay kan användas i vilken butik som helst med en betalterminal som stöder kontaktlös betalning.

– Vi är glada över att kunna uppfylla våra kunders önskemål genom att införa efterlängtade Apple Pay i vårt tjänsteutbud, säger Manu Kauppila, servicedirektör för kortverksamheten.

Apple Pay kan också användas smidigt för betalningar i appar och nätbutiker med iPhone, iPad eller Mac. Med Apple Pay är det lätt att betala matbeställningar, inköp på nätet och försändelser. Du kan betala i appar också med Apple Watch.

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. Kortets uppgifter sparas inte på din enhet, hos köpmannen eller på Apples servrar. Istället använder tjänsten en unik krypterad enhetsidentifierare för att följa upp transaktioner.

Det är lätt att aktivera Apple Pay via Sparbanken mobilapp. Du kan också lägga till ditt kort via iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac Wallet-appen.

Mer information om Apple Pay finns på Apples webbplats.
Mer information om aktiveringen och användningen av Apple Pay med Sparbankens betalkort.

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu