• Avain Säästöpankki

  Vastuullisuus on tärkeimpiä arvojamme ja se on ohjannut toimintaamme pankin koko olemassaolon ajan. Olemme puolellasi myös seuraavat 120 vuotta.
  Avain Säästöpankki 120 v.
 • Private banking -palvelut Avain Säästöpankista

  Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana saat henkilökohtaista private banking -varainhoitoa varallisuutesi parhaaseen mahdolliseen hoitamiseen.
  Säästöpankin brändikuva.
 • Säästöpankin brändikuva.
 • Siirrä lainasi Säästöpankkiin

  Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa aika ajoin. Säästöpankin laina on turvallinen ja joustaa arjessasi – etkä maksa turhasta.
  Säästöpankin ensimmäinen asiakas oli 200 vuotta sitten piika Hedvig Nyström. Hedvigin henki elää Säästöpankeissa edelleen.
 

Avain yrityksellesi

Yrittäjä, mitä tahdot talouden kumppaniltasi? Avain Säästöpankista saat aina henkilökohtaista palvelua ja sparrausta yrityksesi talousasioissa. Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä. Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään.
Säästöpankki - Yrittäjät
Säästöpankin brändikuva.

Suosittele meitä

Oli mukava asioida kanssasi! Onko sinulla ystävä, joka arvostaa asiakasläheistä ja paikallista pankkipalvelua? Suosittele meitä ja voit voittaa Säästöpankin rahastoja 500 eurolla.
Asiakaskohtaaminen huippua. (2020)
Kiireettömyyden tuntu, sai rauhassa miettiä, kysellä ja sain asiantuntevaa neuvoa. Jäi hyvä mieli. Kiitos. (2020)
Kokonaisuutena henkilökohtainen palvelu ymmärtävän asiakaspalvelun kanssa on arvokasta työtä, jota arvostan toiminnassanne. (2020)

Ajankohtaista

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14