Huittisten Säästöpankille kuuluu hyvää

Viime vuonna juhlimme 140-vuotista historiaamme ja historiaa me teimme myös tuloksellisesti: liikevoitto oli 5,1 miljoonaa euroa. Liikevoitto ei ole itseisarvo omistajattomalle pankille. Menestyminen turvaa kuitenkin toimintamme kehittämisen ja jatkuvuuden. Se mahdollistaa yhä paremman palvelun ja seutukuntamme elinvoimaisuuden tukemisen: voimme entistä laajemmin rahoittaa yrityksiä, maataloutta ja kotitalouksia.

Huittisten Saastopankin juhlavuosi 2017 oli menestyksekas lukujenkin valossa
Huittisten Säästöpankin juhlavuosi 2017 oli menestyksekäs lukujenkin valossa.

Suuri vaikutus tulokseen oli pankin omalla sijoitustoiminnalla, josta syntyi yli 3 miljoonan myyntivoitot. Kauppalehden tekemässä suuressa pankkivertailussa menestyimme hienosti: 246 pankin joukossa sijoituimme sijalle 12.

Säästöpankit tekevät Hyviä tekoja vuosittain jakamalla voittovarojaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Juhlavuotenamme lahjoitimme 140 000 euroa toimialueemme hyvinvoinnin tukemiseen. Lahjoituskohteiden valinnassa kuuntelemme aina myös asiakkaiden toiveita. Yhdessä olemme hyvän tahdon asialla!

Tahdomme palvella toimialan tyytyväisimpiä asiakkaita

Meillä on lähes 24 000 asiakasta. Olemme saaneet erinomaiset arvosanat asiakastyytyväisyystutkimuksissa, suuri kiitos siitä! Ilman tyytyväisiä asiakkaita ei ole menestyvää pankkia. Asiakkaamme arvostavat ennen kaikkea helppoa asiointia ja hyvää palvelua, tapahtuipa palvelu sitten konttorissa kasvotusten tai digitaalisissa kanavissa.

Henkilökunnan ammattitaito ja palvelun laatu ovat hyvän asiakassuhteen perusta. Koulutamme ja kehitämme henkilökuntamme osaamista jatkuvasti. Meiltä löytyy erityisosaamista aina säästämisestä ja sijoittamisesta lainopillisiin asioihin tai yrityksen investointeihin saakka. Saman katon alta saat siis kaiken, mitä pankilta toivot.

Tahdomme, että aito halu palvella välittyy jokaiselle asiakkaallemme. Olemme sitä mieltä, että hyvässä pankkisuhteessa ilo välittyy tiskin molemmin puolin.

Tavoitettavuus ja käytettävyys paranevat entisestään

Asioinnin joustavuus ja tavoitettavuus ovat tärkeitä asioita asiakkaillemme. Puhelimeen, chat- ja verkkoviesteihin vastaamme joka arkipäivä klo 8–22. Kaikki viisi konttoriamme palvelevat arkisin klo 10–16.30. Huittisten, Porin ja Sastamalan konttoreissa on mahdollista asioida 4.9. alkaen taas aikalisän verran pitempään: ma–to klo 9–19 ja pe 9–16.30.

Voimme palvella myös puhelimessa luotettavuudesta ja yksityisyyden suojasta tinkimättä, sillä asiakkaan turvallinen tunnistautuminen on nyt mahdollista.

Mobiili- ja verkkopankkiasiointia helpottaa uusi Säästöpankki Tunnistus –sovelluksemme, jonka voit ladata veloituksetta Google Play tai AppStore -sovelluskaupasta. Neuvomme käyttöönotossa mielellämme.

Tulevana syksynä myös verkkoneuvottelut ja sähköiset sopimusten allekirjoitukset ovat mahdollisia. Tämä helpottaa etenkin niitä asiakkaita, jotka asuvat konttoripaikkakuntien ulkopuolella.

Yhteinen tahtotila: talouden tasapaino

Perustehtävämme on pysynyt samana jo vuodesta 1877. Nykypäivänä sen voisi kiteyttää sanoihin: tuemme asiakkaidemme talouden tasapainoa ja autamme heitä vaurastumaan. Säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluihin on panostettu viime vuosina paljon ja tulokset alkavat näkyä. Rahastotutkimusyhtiö Morningstar palkitsi hiljattain Säästöpankkien omistaman Sp-Rahastoyhtiön Suomen parhaana osakevarainhoitajana.

Turvaverkkojen vahvistaja – Elämänvara

Uudenlainen säästämistuote Elämänvara koostuu pitkäaikaissäästämisestä ja vakavan sairauden turvasta. Perinteiseen eläkevakuutukseen verrattuna Elämänvara on ketterämpi: säästöjä voi nostaa tarvittaessa ja maksutavat ovat hyvin joustavat. Elämänvaraan liittyy myös huomattavia veroetuja. Tutustu tarkemmin www.saastopankki.fi tai kysy konttoristamme.

Niin, meille kuuluu hyvää – ja me tahdomme tietää, mitä sinulle kuuluu.

Olisiko nyt hyvä aika poiketa Oman Talouden Tuokioon? Varaa aika: www.saastopankki.fi/huittistensp tai puh. 010 841 5700. Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa ylellisen loman Virkistyshotelli Yyterissä (arvo noin 700 €).

Hyvää kesää – tapaamisiin!

Huittisten Säästöpankki

Toivo Alarautalahti

toimitusjohtaja

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista