Länsi-Uudenmaan Säästöpankki ja Säästöpankin kiinteistönvälitys Sp-Koti vahvistavat rivejään

Vastoin Korona-ajan irtisanomisuutisia ja lomautustrendiä, me haluamme vahvistaa organisaatiotamme ja asiantuntijaosaamistamme Säästöpankissa sekä Säästöpankin kiinteistönvälityksessä Sp-Kodissa, kertoo liiketoimintajohtaja Helena Ståhlberg Länsi-Uudenmaan Säästöpankista.

Säästöpankki
Tehtävämme on edistää asiakkaidemme vaurastumista ja taloudellista hyvinvointia sekä tahdomme olla alueemme osaavin ja luotetuin talouden kumppani. Toteuttaaksemme tehtäväämme entistä paremmin olemme selkeyttäneet pankin organisaatiota syksyn aikana sekä muun muassa rekrytointien myötä panostaneet entistä vahvemmin asiantuntijaosaamiseen ja monipuoliseen palvelukokonaisuuteen. Olen todella iloinen uudistuneesta organisaatiosta ja huippuammattilaisista, jotka aloittavat meillä, Helena Ståhlberg jatkaa.

Varainhoidon päällikkö Petri Kukkanen aloittaa pankin palveluksessa 1.10.2020

Petri KukkanenTehtävässäni tulen kehittämään yksityispankkipalvelua ja johtamaan varainhoidon yksikön liiketoimintaa sekä asiakashankintaa. Varainhoidon päällikön roolissa tulen toimimaan myös kaikkien niiden esimiehenä, jotka kohtaavat asiakkaita sijoitusasioissa.

Minulla on finanssialalta pitkä kokemus, viimeisimpänä noin seitsemän vuoden kokemus yksityispankki / Private Banking -asiakkaista sekä pitkä kokemus yritysten liiketoiminnan ja talouden kehittämisestä. Koulutukseltani olen KTM ja lisäksi minulla on alan vaatimusten mukainen Sijoitusneuvojan (APV2) tutkinto. 

Suuressa kuvassa koen tärkeäksi, että suomalaiset vaurastuvat. Haluan auttaa kaikkia Länsi-Uudenmaan Säästöpankin nykyisiä ja tulevia asiakkaita vaurastumaan. Haluan luoda mahdollisuuden, että jokainen asiakaskohtaaminen on henkilökohtainen. Onnistuneissa asiakassuhteissa on tärkeää, että asiakas saa aina omaan tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan ratkaisun. Asiakkaan ei tarvitse olla asiantuntija, me Säästöpankissa olemme. Olemme täällä sinua varten. Tervetuloa Säästöpankkiin! Toteutetaan sinullekin suunnitelma vaurastumiseen. Petri Kukkanen, gsm 050 464 8267.  


Kiinteistönvälittäjä, LKV Jukka Hillner Sp-Koti Lohjan vahvuuteen 1.10.2020 alkaen

Sp-Koti Lohjan palveluksessa 1.10. aloittaa Lohjalla hyvin tunnettu, pitkään ja menestyksekkäästi alalla toiminut kiinteistönvälittäjä Jukka Hillner. Jukka tuo lisää myyntivoimaa Lohjan ammattitaitoiseen myyntitiimiimme. Vinkkinä kaikille asunnon myyntiä suunnitteleville, että nyt on oikea aika laittaa asunto myyntiin. Lohjalla käy kauppa erittäin hyvin ja ostajia on paljon liikkeellä.  Tervetuloa tekemään onnistuneita asuntokauppoja Sp-Kotiin, muistuttaa Sp-Koti Lohjan, Nummelan ja Karkkilan toimitusjohtaja Kari Pitkänen.


Tervehdys vanhat ja uudet asiakkaat! Monelle teistä olenkin jo tuttu kasvo asuntokaupoiltanne. Olen toiminut myyntialalla yli 30 vuotta ja kiinteistönvälitysalalla lähes 15 vuotta. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiAT. Minulla on vahva paikallistuntemus sekä osaaminen Lohjan alueen asuntomarkkinoista. Olet sitten myymässä tai ostamassa niin soita tai tule käymään toimistollamme Laurinkadulla ja laitetaan asuntoasiasi kuntoon! Jukka Hillner, gsm 050 550 0294.

 

Lisätietoja:

Helena Ståhlberg gsm 050 5879 973, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki
Kari Pitkänen gsm 050 475 6461, Sp-Koti Lohja, Nummela, Karkkila

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista