Autamme sinua vaurastumaan

Talouden neuvontapalveluiden avulla kerrytät säästöjä ja vaurastut. Voit aloittaa lataamalla budjettilaskurin tai tule mukaan verkkokursseille. Meiltä saat apua ja tukea kaikkiin taloustilanteisiin. Varaa maksuton keskusteluaika talousvalmentajan kanssa jo tänään!
check

”Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin.” –Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti

check

”Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin.” –Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

check

”Valmennuksen parasta antia oli myös talousneuvojan vinkit ja keskustelut, jolloin sai henkilökohtaista neuvontaa.” –Nainen 26-35v

Talouden valmennus infograafi: 1. Tutustu valikoimaan. 2. Valitse sinulle sopivin kurssi. 3. Täytä tiedot ja rekisteröidy kurssille. 4. Aloita valmennus vaikka heti. 

Saat meiltä työkaluja erilaisiin taloustilanteisiin:

Budjettilaskuri

Maksuttoman budjettilaskurin avulla voit helposti nähdä, miten tulosi jakautuvat ja toteutuuko tasapainoisen talouden malli. Käy lataamassa laskuri ja ota käyttöön jo tänään!

Sijoituskoulu

Tämä maksuton verkkokurssi on käytettävissäsi kahden viikon ajan.

Sijoituskoulu sopii sinulle, kun harkitset sijoittamisen aloittamista tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta.

Vaurastumisen verkkokurssi

Aloita vaurastuminen opiskelemalla silloin, kun sinulle sopii verkkokurssin muodossa. Kurssin suljetulla valmennusalustalla saat valmentajan ohjausta ja vertaistukea muilta osallistujilta.

Asuntosijoittamisen verkkokurssi

Asuntosijoittamisen verkkokurssi on tarkoitettu peruskurssiksi sijoitusasunnon hankintaa harkitseville. Kurssilta saat kattavan tietopaketin ja työkalut siihen, miten pääset vaurastumaan asuntosijoittamisella.

Henkilökohtainen talousvalmennus

Nooa Säästöpankin asiakkaana saat yksilöllistä talouden valmennusta. Oman vaurastumisen edistäminen on helpompaa, kun asiantuntija katsoo taloutesi kokonaisuuteen sopivat toimenpiteet ja tekee sinulle räätälöidyn suunnitelman.

Taloudellista hyvinvointia työpaikoille

Yli puolet suomalaisista haluaisivat työnantajan kautta neuvontaa talouteen tai sijoittamiseen. Hanki itsellesi ja kollegoillesi uusi etu. Ilmianna itsesi tai työnantajasi ja kerromme lisää.

Mitä sinä tahdot tulevaisuudeltasi?

Säästöjen kerryttäminen voi auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteesi. Voimme olla avuksi, jos mietit vaikkapa sijoittamisen aloittamista, asunnon ostamista tai sinua on koskettanut jokin elämänmuutos kuten muutto, lapsen syntymä, työttömyys, avioero tai puolison kuolema.

Talouden ammattilainen käyttöösi

Saat todistetusti toimivat vinkit ja työkalut säästämiseen, sijoittamiseen ja talouden hallintaan suoraan finanssialan ammattilaisilta.

”Halusimme tuoda käytännönläheiset ja laadukkaat työkalut käyttöösi. Olemme toimineet pitkään finanssialalla ja huomanneet, että kurssien opit toimivat hyvin käytännössä. Taloudellinen hyvinvointi kuuluu kaikille ja avullamme osaat siihen itse vaikuttaa.”

– Talousvalmentaja ja Tanja Wickström on finanssialalla sijoittamisen, rahoituksen ja talouden valmennuksen parissa.

Rahaviisaus -kirjan kirjoittaja suosittelee valmennusta

"Talousvalmennus sopi todella hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, jossa etsin kestäviä ratkaisuja oman talouden hallintaan ja halusin lisätä varmuutta siitä, että käytössäni ovat siihen parhaat työkalut.

Erityisen lämmittävää oli huomata, että talousvinkkien lisäksi valmennuksen taustalla oli syvempi ymmärrys ihmisen toiminnasta ja siitä, miten talous voi tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jokainen meistä voi hyötyä tsempistä ja ideoista vahvistaa talouden pohjaa, olivat lähtökohdat sitten millaisia tahansa.

Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin, toivoisin että taloustaitojen treenaaminen nähtäisiin yhtä tärkeänä kuin mikä muu tahansa harjoittelu, joka antaa pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden tehdä voimaannuttavia ja oman näköisiä elämänvalintoja."

- Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti, jonka elämään kuuluu kolmilapsinen perhe, kaksi koiraa, koti Helsingissä, juuret Pohjanmaalla ja sydän tasa-arvoisemman talouden edistämisessä.

Silmälasipäinen nainen on iloinen, sillä hän voi luottaa talousasioidensa hoitoon Säästöpankissa.

Osallistujat ovat hyötyneet valmennuksesta:

93% onnistui selkiyttämään talouttaan valmennuksen avulla.
65% onnistui säästämään tai kerryttämään varallisuutta valmennuksen avulla.
80% onnistui saavuttamaan jonkin taloudellisen tavoitteen valmennuksen avulla.
87% on valmennuksen avulla laatinut taloudellisia tavoitteita myös tulevaisuuteen.
100% taloudellinen hyvinvointi on lisääntynyt kaikilla osallistujilla valmennuksen jälkeen.

Kokemuksia ja palautteita valmennuskursseista:

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.
Mielestäni valmennus oli hyvä kokonaisuus erilaisia talouden elementtejä. Sain paljon pohdittavaa omasta rahankäytöstäni sekä sen hajauttamisesta. Valmennuksen kesto oli mielestäni sopiva. Itse sain tästä lisäpontta mm. jatkovalmennuksiin.
Olin tosi iloinen, että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laittamaan raha-asiani kuntoon.
...

Raha-asiat vaikuttavat työssä jaksamiseen

Talousneuvonta kannattaa olla osana työhyvinvointipalveluja. Kysy lisää ja hanki uusi etu henkilöstön hyvinvointiin.

Lue lisää aiheesta blogeistamme:

Rikasta elämää -blogit.

Ajankohtaista

;