Ota raha-asiat entistä paremmin haltuun ja vaurastu

Onko elämäntilanteesi muuttunut tai tarvitsetko apua tavoitteen saavuttamiseksi? Vai tahdotko oppia hallitsemaan raha-asioitasi paremmin ja vaurastua? Varaa aika talousvalmentajalle, mikäli kaipaat raha-asioihisi muutosta.
Nooa Säästöpankin talousvalmentajat.
check

”Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin.” –Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti

check

”Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin.” –Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

check

”Valmennuksen parasta antia oli myös talousneuvojan vinkit ja keskustelut, jolloin sai henkilökohtaista neuvontaa.” –Nainen 26-35v

Talouden valmennus infograafi: 1. Tutustu valikoimaan. 2. Valitse sinulle sopivin kurssi. 3. Täytä tiedot ja rekisteröidy kurssille. 4. Aloita valmennus vaikka heti. 

Kurssivalikoimamme:

Budjettilaskuri

Maksuttoman budjettilaskurin avulla voit helposti nähdä, miten tulosi jakautuvat ja toteutuuko tasapainoisen talouden malli. Käy lataamassa laskuri ja ota käyttöön jo tänään!

Sijoituskoulu

Tämä maksuton verkkokurssi on käytettävissäsi kahden viikon ajan.

Sijoituskoulu sopii sinulle, kun harkitset sijoittamisen aloittamista tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta.

Vaurastumisen verkkokurssi

Aloita vaurastuminen opiskelemalla silloin, kun sinulle sopii verkkokurssin muodossa. Kurssin suljetulla valmennusalustalla saat valmentajan ohjausta ja vertaistukea muilta osallistujilta.

Asuntosijoittamisen verkkokurssi

Asuntosijoittamisen verkkokurssi on tarkoitettu peruskurssiksi sijoitusasunnon hankintaa harkitseville. Kurssilta saat kattavan tietopaketin ja työkalut siihen, miten pääset vaurastumaan asuntosijoittamisella.

Henkilökohtainen talousvalmennus

Kun kaipaat yksilöllisen ja räätälöidyn valmiin ratkaisun, tämä on sinulle oikea tapa lähteä lisäämään taloutesi hyvinvointia. Joskus on helpompaa, kun asiantuntija katsoo taloutesi kokonaisuuteen sopivat toimenpiteet ja tekee sinulle räätälöidyn suunnitelman.

Taloudellista hyvinvointia työpaikoille

Yli puolet suomalaisista haluaisivat työnantajan kautta neuvontaa talouteen tai sijoittamiseen. Hanki itsellesi ja kollegoillesi uusi etu. Ilmianna itsesi tai työnantajasi ja kerromme lisää.

Sijoittamisen aloittaminen tai taloudellinen riippumattomuus?

Talousvalmennus sopii elämäntilanteeseesi, jos jokin näistä ajatuksista pyörii mielessäsi: Muutto, ostan asunnon, menen naimisiin, lapsen syntymä, eläkeikä lähestyy tai jokin muu elämäntilanne kuten työttömyys, avioero tai puolison kuolema.

Valmennus sopii sinulle, kun mielessäsi on: rahan säästäminen, sijoittamisen aloittaminen, vaurastuminen tai taloudellinen riippumattomuus ja haluat saada korkoa korolle. Valmennamme sinusta oman taloutesi taiturin ja saat käytännön työkaluja tasapainoisempaan arkeen.

Talouden valmennus sopii kaikkien pankkien asiakkaille ja ei sisällä tuotemyyntiä. Lisäksi saat 14 pvän tyytyväisyystakuun valmennuksen alkamisesta ja rahasi takaisin, jos tuletkin toisiin aatoksiin.

Miten valmennus voi auttaa minua?

Saat todistetusti toimivat vinkit ja työkalut säästämiseen, sijoittamiseen ja talouden hallintaan suoraan finanssialan ammattilaisilta.  Talousvalmentajamme ovat toimineet pitkään finanssialalla ja osaavat kohdata erilaisia taloustilanteita ammattimaisesti ja asiantuntevasti.

”Halusimme tuoda käytännönläheiset ja laadukkaat työkalut käyttöösi. Olemme toimineet pitkään finanssialalla ja huomanneet, että kurssien opit toimivat hyvin käytännössä. Taloudellinen hyvinvointi kuuluu kaikille ja avullamme osaat siihen itse vaikuttaa.”

– Talousvalmentajat Terhi Mali ja Tanja Wickström ovat toimineet yli 10 vuotta finanssialalla sijoittamisen, rahoituksen ja talouden valmennuksen parissa.

 

Rahaviisaus -kirjan kirjoittaja suosittelee valmennusta 

”Talousvalmennus sopi todella hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, jossa etsin kestäviä ratkaisuja oman talouden hallintaan ja halusin lisätä varmuutta siitä, että käytössäni ovat siihen parhaat työkalut.

Erityisen lämmittävää oli huomata, että talousvinkkien lisäksi valmennuksen taustalla oli syvempi ymmärrys ihmisen toiminnasta ja siitä, miten talous voi tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Jokainen meistä voi hyötyä tsempistä ja ideoista vahvistaa talouden pohjaa, olivat lähtökohdat sitten millaisia tahansa. 

Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin, toivoisin että taloustaitojen treenaaminen nähtäisiin yhtä tärkeänä kuin mikä muu tahansa harjoittelu, joka antaa pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden tehdä voimaannuttavia ja oman näköisiä elämänvalintoja.'' 

- Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti, jonka elämään kuuluu kolmilapsinen perhe, kaksi koiraa, koti Helsingissä, juuret Pohjanmaalla ja sydän tasa-arvoisemman talouden edistämisessä.

Aloita hallitsemaan rahojasi jo tänään ja tilaa ilmainen budjetointityökalu

Tilaa itsellesi ilmainen budjettilaskuri, kun haluat itsenäisesti aloittaa taloutesi selkiyttämisen seuraamalla tuloja ja menoja.

Laskurin avulla voit helposti laatia myös tavoitebudjetteja ja pääset seuraamaan näiden toteutumista.

Pääset tilaamaan maksuttoman budjettilaskurin tästä     Tutustu kurssivalikoimaan

 

Osallistujat ovat hyötyneet valmennuksesta:

93% onnistui selkiyttämään talouttaan valmennuksen avulla.
65% onnistui säästämään tai kerryttämään varallisuutta valmennuksen avulla.
80% onnistui saavuttamaan jonkin taloudellisen tavoitteen valmennuksen avulla.
87% on valmennuksen avulla laatinut taloudellisia tavoitteita myös tulevaisuuteen.
100% taloudellinen hyvinvointi on lisääntynyt kaikilla osallistujilla valmennuksen jälkeen.

Kokemuksia ja palautteita valmennuskursseista:

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.
Mielestäni valmennus oli hyvä kokonaisuus erilaisia talouden elementtejä. Sain paljon pohdittavaa omasta rahankäytöstäni sekä sen hajauttamisesta. Valmennuksen kesto oli mielestäni sopiva. Itse sain tästä lisäpontta mm. jatkovalmennuksiin.
Olin tosi iloinen, että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laittamaan raha-asiani kuntoon.

Lue lisää aiheesta blogeistamme:

Talousvalmentaja Terhi Mali:

Henkilökuntasi saattaa tarvita apua talouden kanssa – työnantajana pystyt auttamaan

Osa työnantajan tarjoamista työsuhde-eduista ovat jo niin vakiintuneita, ettei niitä usein ajatella eduiksi. Monissa yrityksissä työsuhde-etuja on tullut lisää ja yhtenä esimerkkinä toimii työsuhdepolkupyörä, joka on otettu riemulla vastaan.
Wickstrom_Tanja

Talousvalmentaja Tanja Wickström:

Miten pyörität talouttasi - vai pyöritätkö sitä ollenkaan?

Pyöriikö sinun arkesi kuin ajaisit polkupyörää: välillä mennään lujaa alamäkeä, sitten taas tasaisesti eteenpäin ja välillä hieman raskaammin ylös mäkeä? Tämä on aivan normaalia asiassa kuin asiassa, sillä silloin kun homma toimii ja periaatteessa kaikki on ihan hyvin niin menoa ei tarvitse sen enempää ajatella.

Psykologi Maarit Lassander:

Näillä ajatusmalleilla vaurastut (ja elämäkin tuntuu paremmalta)

”Tekeekö vauraus elämästä parempaa tai suorastaan onnellista? Entä millaiset ajatusmallit asettuvat taloudellisen vaurauden esteiksi?”, pohtii psykologi Maarit Lassander. Hän löytää ajatusmalleista myös yhtäläisyyttä Säästöpankin Säästämisbarometri 2020 -tutkimuksen tulosten kanssa.
Nainen siivet selässään tähtää korkealle. Kumppaniksi matkalleen hän valitsi Säästöpankin.
Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.

Kaisa Sali ja ammattiurheilijan uusi elämä talousvalmennuksessa

Kutsuimme Suomen menestyineimmän naistriathlonistin Kaisa Salin keskustelemaan talousvalmentajamme Terhi Malin kanssa, sillä tahdoimme auttaa Kaisaa hänen uudessa arjessaan.
Nuori mies miettii tulevaisuuttaan ja sitä, miten hän voisi vaurastua.

Sopiiko talouden valmennus Sinulle?

Talouden valmennus sopii erilaisiin elämän vaiheisiin. Halusit sitten selkeyttää talouttasi, kerryttää säästöjä, suunnitella oman asunnon hankintaa tai vaikka parantaa työhyvinvointia yrityksessäsi, Talouden valmennus tehdään sopimaan juuri Sinulle!

Talousvalmentaja Terhi Mali kertoo blogissaan talousvalmennuksesta

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu eri elementeistä ja jokaiselle meistä se saattaa sisältää eri asioita. Samalla siihen vaikuttavat monet seikat. Väitän, että taloudellinen hyvinvointi ei ole niistä vähäpätöisin.

Ajankohtaista

;