Talous kuntoon talousvalmentajan avulla

Henkilökohtainen talousvalmentaja Terhi Mali auttaa sinua taloudellisten tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Kiinnostaako talousvalmennus? Soita Terhin suoraan numeroon 040 657 7041 ja kysy lisää! Talouden valmennus on tapa ottaa oma talous ja raha-asiat haltuun. Tutustu alta valmennuspaketteihin - ne sopivat kaikille, pankista riippumatta. Valmennuksia on saatavana kertavalmennuksesta aina 3kk kestoiseen valmennukseen.
Terhi Mali
check

talouden nykytilan kartoitus ja tasapainottaminen

check

tavoitteen asettaminen ja suunnitelman laatiminen riskejä välttäen

check

Henkilökohtainen talousvalmentaja auttaa sinua tulosten seurannassa ja motivoinnissa

Talousvalmentaja apunasi, tutustu valmennuspaketteihin.

 

Talouden valmennuksesta sanottua:

”Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin. ”

”Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.”

”Tapaaminen oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mutta silti ylitti kaikki laadulliset odotukseni ja toiveeni.”

”Talousvalmentajan kanssa keskustelu oli helppoa ja tunsin saaneeni paljon uusia ideoita ja intoa seurata omaa taloutta”

Raha-asiat kuntoon -valmennuspaketti

Tahdotko muutosta taloudelliseen tilanteeseesi? Muutto yhteen tai erilleen? Onko tulotasosi muuttunut? Valmentajamme auttaa näissä kysymyksissä ja laatii kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman. Hinta 149 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Omaan asuntoon  -valmennuspaketti 

Haaveiletko omasta asunnosta? Oletko ostamassa ensiasuntoa tai vaihtamassa asuntoa? Siinä tapauksessa tämä valmennuspaketti sopii sinulle. Talousvalmentajamme laatii kanssasi juuri sinulle räätälöidyn suunnitelman. Hinta 199 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Raha-asiat kuntoon -kevytvalmennuspaketti

Tahdotko selkeyttää omaa rahankäyttöäsi ja taloudellista tilannettasi? Kaipaatko muutosta talouteesi? Kevytvalmennuksessa tapaat valmentajamme, joka auttaa näissä kysymyksissä ja laatii kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman. Hinta 49 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Asiakirjat kuntoon -lakisuunnittelu

Lakisuunnittelu sopii sinulle kun tahdot elämäntilanteeseen
parhaiten soveltuvia ja verotuksellisesti järkeviä ratkaisuja.
Asiakirjat kuntoon -lakisuunnittelussa lakipankkiirimme auttavat
sinua varautumaan elämän yllättäviin riskeihin ja tulevaisuuden
suunnitteluun. Halutessasi saat myös digineuvontaa. Hinta 199 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Valmennuspaketti sijoitusasunnon hankintaan

Haaveiletko lisätuloista sijoitusasunnon muodossa? Miten mahdollistat ensimmäisen tai seuraavan sijoitusasunnon hankinnan? Liity valmennukseemme! Hinta 299 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Raha-asiat kuntoon eron jälkeen -valmennuspaketti

Elämänmuutoksen kohdalla on tärkeää pysähtyä miettimään omia raha-asioita ja rahankäyttöä. Mikä on tavoitteesi, jota kohti tahdot mennä? Valmentajamme auttaa näissä kysymyksissä ja laatii kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman. Hinta 149 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Nuorten raha-asiat -valmennuspaketti

Oletko muuttamassa omilleen tai ottamassa raha-asiasi itsenäisesti haltuun? Talousvalmentajamme räätälöi valmennuksen sinulle osaamisesi ja tarpeidesi mukaan. Autamme mm. budjetoimaan ja kerryttämään säästöjä. Käymme myös läpi paljonko rahaa kuluu mihinkin ja varmistamme että talous on alusta alkaen terveellä pohjalla. Tämä sopii erinomaisesti myös lahjaksi nuorelle! Sovi maksuton kartoitus ja talousvalmentajamme kertoo aiheesta lisää! Hinta 149 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Rikasta elämää -blogi

Rikasta elämää -blogissa bloggaavat urbaanin kyläpankin säästöpankkiirit ja silloin tällöin myös vieraskynät. Blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta, kohtaamisista, vaurastumisesta ja kaikkea siltä väliltä. Osallistu keskusteluun, kommentoi ja anna palautetta. Mutkattomia lukuhetkiä!