Talous kuntoon talousvalmentajan avulla

Tahdotko muutosta taloudelliseen tilanteeseesi? Muutto yhteen tai erilleen? Onko tulotasosi muuttunut? Henkilökohtainen talousvalmentaja auttaa näissä kysymyksissä ja opit itse valmentamaan omaa talouttasi. Palvelumme sopii kaikkien pankkien asiakkaille eikä se sisällä tuotteiden myyntiä. 
Nainen tarkistaa, millä mallilla hänen taloutensa on tällä hetkellä.
check

talouden nykytilan kartoitus ja tasapainottaminen

check

tavoitteen asettaminen ja suunnitelman laatiminen riskejä välttäen

check

Henkilökohtainen talousvalmentaja auttaa sinua tulosten seurannassa ja motivoinnissa

Talousvalmennuksestamme on ollut apua erityisesti elämän muutostilanteissa, kuten oman- tai sijoitusasunnon hankinta, avioliitto tai avioero. Neuvomme myös esimerkiksi lainojen kokonaistilanteen selkeyttämisessä ja puskurirahaston kerryttämisessä. Autamme näkemään missä voit helpoiten säästää sekä miten käytännössä hallitset arjen talouden kokonaisuuden. 

Palvelumme lisää sinun taloudellista hyvinvointiasi, ymmärrät ja hallitset talouttasi etkä pelkää yllättäviä tilanteita. 

Varaa maksuton kartoitus

Talouden valmennuksesta sanottua:

”Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin. ”

”Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.”

”Tapaaminen oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mutta silti ylitti kaikki laadulliset odotukseni ja toiveeni.”

”Talousvalmentajan kanssa keskustelu oli helppoa ja tunsin saaneeni paljon uusia ideoita ja intoa seurata omaa taloutta”

Palvelut ja hinnasto:

Kartoitus - Maksuton

Keskustelu nykytilanteesta ja omista kokemuksista talouden hallinnasta. Pohdimme erilaisia ratkaisuja tilanteesi mukaan. 

Valmennus / Puhelimitse tai tapaamisessa  

Ennakkokartoitus, oman talouden nykytilanteen analysointi, henkilökohtaisen tavoitteen kirkastaminen ja konkreettiset toimenpiteet sen saavuttamiseksi. Sisältää tukimateriaalin ja työkalut. Hinta noin tunnin mittaiselle puhelintapaamiselle 49 € ja noin kahden tunnin henkilökohtainen tapaaminen 89 €. Hinnat voimassa 29.2.2020 asti.

Seuranta ja motivointi / 1-6 kk

Muutoksen seuranta ja motivointi yhdessä, suunnitelman päivitys ja asiantuntijan tuki. Mittaamme onnistumista yhdessä taloudellisen hyvinvoinnin indeksin sekä varallisuuden mittareiden perusteella, näin tiedät että saat palvelustamme konkreettista hyötyä. Voit itse valita yhteisen matkamme pituuden. Hinta 29 €/kk. 

Käytettävissäsi on myös lakipankkiirin ja kiinteistönvälittäjän konsultaatio

Tarpeesi mukaan ja erilliseen hinnoitteluun perustuen.

Varaa maksuton kartoitus

Rikasta elämää -blogi

Rikasta elämää -blogissa bloggaavat urbaanin kyläpankin säästöpankkiirit ja silloin tällöin myös vieraskynät. Blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta, kohtaamisista, vaurastumisesta ja kaikkea siltä väliltä. Osallistu keskusteluun, kommentoi ja anna palautetta. Mutkattomia lukuhetkiä!