Autamme sinua vaurastumaan

Talouden neuvonta auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Voit aloittaa lataamalla budjettilaskurin tai varaa maksuton keskusteluaika talouden hyvinvointivalmentajan kanssa jo tänään! Nooa Säästöpankin asiakkaana saat tukea kaikkiin taloustilanteisiin.
Säästöpankin brändikuva

”Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin.” –Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti

”Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin.” –Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

"PARASTA OLI VINKIT JA KESKUSTELUT, JOLLOIN SAI HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA.” –NAINEN 26-35V

Mitä sinä tahdot tulevaisuudeltasi?

Säästöjen kerryttäminen voi auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteesi. Opi Säästämään -sivusto opastaa sinut  säästämisen ja sijoittamisen alkuun.

Talouden ammattilainen käyttöösi

Voimme olla avuksi, jos mietit vaikkapa sijoittamisen aloittamista, asunnon ostamista tai sinua on koskettanut jokin elämänmuutos kuten muutto, lapsen syntymä, työttömyys, avioero tai puolison kuolema.

Saat todistetusti toimivat vinkit ja työkalut säästämiseen, sijoittamiseen ja talouden hallintaan suoraan finanssialan ammattilaisilta.

- Haluamme tuoda laaja-alaisen osaamisemme sekä käytännönlaheiset työkalut käyttöösi. Taloudellinen hyvinvointi kuuluu kaikille ja avullamme osaat siihen itse vaikuttaa, kertoo Talouden hyvinvontivalmentaja Tanja Wickström.

Rahaviisaus -kirjan kirjoittaja suosittelee valmennusta

"Talousvalmennus sopi todella hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, jossa etsin kestäviä ratkaisuja oman talouden hallintaan ja halusin lisätä varmuutta siitä, että käytössäni ovat siihen parhaat työkalut.

Erityisen lämmittävää oli huomata, että talousvinkkien lisäksi valmennuksen taustalla oli syvempi ymmärrys ihmisen toiminnasta ja siitä, miten talous voi tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jokainen meistä voi hyötyä tsempistä ja ideoista vahvistaa talouden pohjaa, olivat lähtökohdat sitten millaisia tahansa.

Olen lämpimästi suositellut tätä valmennusta muillekin, toivoisin että taloustaitojen treenaaminen nähtäisiin yhtä tärkeänä kuin mikä muu tahansa harjoittelu, joka antaa pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden tehdä voimaannuttavia ja oman näköisiä elämänvalintoja."

- Maarit Lassander, psykologi ja psykoterapeutti, jonka elämään kuuluu kolmilapsinen perhe, kaksi koiraa, koti Helsingissä, juuret Pohjanmaalla ja sydän tasa-arvoisemman talouden edistämisessä.

Silmälasipäinen nainen on iloinen, sillä hän voi luottaa talousasioidensa hoitoon Säästöpankissa.

Aloita hallitsemaan rahojasi jo tänään ja tilaa ilmainen budjettilaskuri

Tilaa itsellesi ilmainen budjettilaskuri, kun haluat itsenäisesti aloittaa taloutesi selkiyttämisen seuraamalla tuloja ja menoja.

Laskurin avulla voit helposti laatia myös tavoitebudjetteja ja pääset seuraamaan näiden toteutumista.

Osallistujat ovat hyötyneet valmennuksesta:

93% onnistui selkiyttämään talouttaan valmennuksen avulla.
65% onnistui säästämään tai kerryttämään varallisuutta valmennuksen avulla.
80% onnistui saavuttamaan jonkin taloudellisen tavoitteen valmennuksen avulla.
87% on valmennuksen avulla laatinut taloudellisia tavoitteita myös tulevaisuuteen.
100% taloudellinen hyvinvointi on lisääntynyt kaikilla osallistujilla valmennuksen jälkeen.

Kokemuksia ja palautteita:

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.
Mielestäni valmennus oli hyvä kokonaisuus erilaisia talouden elementtejä. Sain paljon pohdittavaa omasta rahankäytöstäni sekä sen hajauttamisesta. Valmennuksen kesto oli mielestäni sopiva. Itse sain tästä lisäpontta mm. jatkovalmennuksiin.
Olin tosi iloinen, että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laittamaan raha-asiani kuntoon.

Lue lisää aiheesta blogeistamme:

Rikasta elämää -blogit.

Ajankohtaista

;