Mietityttääkö raha-asiat? Nyt voit joko varata ajan talousvalmentajalle tai soittaa neuvontanumeroon ja saada heti vastauksia.

Tahdotko muutosta taloudelliseen tilanteeseesi? Onko tulotasosi tai elämäntilanteesi muuttunut? Voit valita sinulle sopivimman polun: Varaa aika talousvalmentajalle, mikäli kaipaat raha-asioihisi muutosta tai haluat selkeyttää talouden kokonaisuutta. Mikäli taas haluat kysyä jotain sinua askarruttavaa raha-asiaa - soita neuvontanumeroon ja saat heti apua. Voit myös aloittaa tilaamallaa maksuttoman budjetointityökalun, jolla pääset alkuun.
Naisella on monta palloa hallitusti ilmassa. Tämä onnistuu hyvin, koska hän on valinnut omaksi pankikseen Säästöpankin.
check

varaa aika talousvalmentajalle

check

soita neuvontanumeroon 0100 5700 ja saat heti vastauksia (puhelun hinta 0,56€/min + pvm)

check

tilaa hyödyllinen budjetointi-työkalu sähköpostiisi

Sopiiko talouden valmennus minulle?

Talousvalmennus sopii useimpiin elämäntilanteisiin – oli sitten kyseessä nykyhetken talousongelmat, halu oppia hoitamaan hyvinvoivaa taloutta entistä paremmin tai ennaltaehkäistä rahahuolia tulevaisuudessa. Talousvalmennus on täydellinen hetki istua alas ammattilaisen kanssa ja käydä yhdessä raha-asiat huolella läpi. Aiheet räätälöidään juuri sinun taloustilanteeseesi sopiviksi – raamina toimivat nykytilanne, tulevaisuuden tavoitteet ja toivot sekä kuinka niihin päästään. Kehität ymmärrystä kuinka sinulla menee taloudellisesti ja opit konkreettisia tapoja ja vinkkejä rahan käytöstä. Valmennamme sinusta oman taloutesi taiturin.

Valmennuksessa käymme läpi tulosi ja menosi, saat käytännöllisiä säästövinkkejä, puhumme jokapäiväisestä rahankäytöstä, arvoista ja jo lapsuudenkodissa opituista tavoista, joista oma kulutus usein kumpuaa. Avullamme pääset tarkastelemaan itseäsi kuluttajana kriittisesti. Saat käytännön työkaluja tasapainoisempaan arkeen ja voit paremmin. Sinusta tulee oman taloutesi taituri.

Valitse sinulle sopivin polku kohti entistä parempaa taloudellista hyvinvointia

1. Kun tahdot raha-asioihin muutosta tai selkeyttää talouttasi – varaa aika talousvalmentajalle

- Valmennuksen avulla saat motivaatiota ja työkaluja aloittaa matkasi kohti taloudellista hyvinvointia
- Valmennuksessa syvennytään juuri sinun tilanteeseen, talouteen ja tavoitteisiin
- Valmennuksesta saat turvaa pärjätä tulevissa taloudellisissa tilanteissa
- Palvelu sopii kaikkien pankkien asiakkaille eikä se sisällä tuotteiden myyntiä
- Hinta 49€/etävalmennus ja 19€/jatkokuukausi
- Varaa sinulle sopiva 15min aika alla olevasta painikkeesta. Tämän jälkeen talousvalmentaja on sinuun yhteydessä ja pääset kuulemaan miten sinun kannattaa edetä ja mitä sinä hyötyisit talousvalmennuksesta - et vielä sitoudu mihinkään

varaa aika talousvalmentajalle

2. Mikäli tahdot kysyä jotain sinua askarruttavaa raha-asiaa - soita neuvontanumeroon 0100 5700 ja saat heti apua

- Soita talousvalmentajan neuvontanumeroomme, kun haluat kysyä jotain sinua nyt askarruttavaa raha-asiaa
- Tällainen tilanne voi tulla eteesi esimerkiksi elämänmuutoksen myötä kuten erotilanteissa tai tarvitset apua johonkin yksittäiseen talouden asiaan
- Neuvontanumero sopii sinulle, kun kaipaat nopeasti apua ja tukea taloudellisiin kysymyksiin
- *Puhelun hinta 0,56€/min + pvm 
- Neuvontanumero palvelee arkisin klo 9-17 

3. Aloita hallitsemaan rahojasi jo tänään ja tilaa ilmainen budjetointityökalu

- Tilaa itsellesi ilmainen budjettilaskuri, kun haluat itsenäisesti aloittaa taloutesi selkiyttämisen seuraamalla tuloja ja menoja
- Laskurin avulla voit helposti laatia myös tavoitebudjetteja ja pääset seuraamaan näiden toteutumista


Pääset tilaamaan maksuttoman budjettilaskurin tästä

Talouden valmennuksesta sanottua:

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.”  - Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

”Koen, että olen hyvin perillä raha-asioistani. Siltikin tapaamisesta oli hyötyä minulle ja sain arvokkaita vinkkejä arkeen.”

Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin.

Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.

Tapaaminen oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mutta silti ylitti kaikki laadulliset odotukseni ja toiveeni.

Talousvalmentajan kanssa keskustelu oli helppoa ja tunsin saaneeni paljon uusia ideoita ja intoa seurata omaa taloutta."

Talousvalmentajamme, Terhi Mali

''Millaisen tulevaisuuden tahdot? Tahdotko saada taloutesi parempaan kuntoon? Tai onko tavoitteenasi esimerkiksi säästämisen aloittaminen? Elämässä on hetkiä, jolloin tarvitsee lähelleen ihmisen joka perehtyy juuri sinun tilanteeseen ja varmistaa että pärjäät.  Tahdon parantaa taloudellista hyvinvointiasi ja auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi. Tärkeää on myös talouden ongelmien ehkäiseminen jo ennakkoon. Olen työskennellyt yli 10 vuotta varainhoidon ja rahoituksen parissa finanssialalla ja tällä hetkellä vastaan Talouden Valmennuksesta Nooa Säästöpankissa.''

varaa aika talousvalmentajalle

Terhi Mali

Terhi Mali

Talousvalmentaja, Säästöpankkiiri, rahoitus ja säästäminen

Talousvalmentaja Terhi Mali kertoo blogissaan talousvalmennuksesta

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu eri elementeistä ja jokaiselle meistä se saattaa sisältää eri asioita. Samalla siihen vaikuttavat monet seikat. Väitän, että taloudellinen hyvinvointi ei ole niistä vähäpätöisin.
Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.

Kaisa Sali ja ammattiurheilijan uusi elämä talousvalmennuksessa

Kutsuimme Suomen menestyineimmän naistriathlonistin Kaisa Salin keskustelemaan talousvalmentajamme Terhi Malin kanssa, sillä tahdoimme auttaa Kaisaa hänen uudessa arjessaan.