Talous kuntoon talousvalmentajan avulla

Henkilökohtainen talousvalmentaja Terhi Mali auttaa sinua taloudellisten tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Soita ja varaa aika talouden valmennukseen Terhin suorasta numerosta 040 657 7041. Mitä sinä tahdot taloudeltasi? Terhi auttaa sinua. Valmennuspaketit sopivat kaikille, pankista riippumatta.
Terhi Mali
check

talouden nykytilan kartoitus ja tasapainottaminen

check

tavoitteen asettaminen ja suunnitelman laatiminen riskejä välttäen

check

Henkilökohtainen talousvalmentaja auttaa sinua tulosten seurannassa ja motivoinnissa

Talousvalmentaja apunasi, tutustu valmennuspaketteihin.

Raha-asiat kuntoon -valmennuspaketti

Tahdotko muutosta taloudelliseen tilanteeseesi? Muutto yhteen tai erilleen? Onko tulotasosi muuttunut? Valmentajamme auttaa näissä kysymyksissä ja laatii kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman. Hinta 149 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Omaan asuntoon  -valmennuspaketti 

Haaveiletko omasta asunnosta? Oletko ostamassa ensiasuntoa tai vaihtamassa asuntoa? Siinä tapauksessa tämä valmennuspaketti sopii sinulle. Talousvalmentajamme laatii kanssasi juuri sinulle räätälöidyn suunnitelman. Hinta 199 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Raha-asiat kuntoon eron jälkeen -valmennuspaketti

Elämänmuutoksen kohdalla on tärkeää pysähtyä miettimään omia raha-asioita ja rahankäyttöä. Mikä on tavoitteesi, jota kohti tahdot mennä? Valmentajamme auttaa näissä kysymyksissä ja laatii kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman. Hinta 149 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Valmennuspaketti sijoitusasunnon hankintaan

Haaveiletko lisätuloista sijoitusasunnon muodossa? Miten mahdollistat ensimmäisen tai seuraavan sijoitusasunnon hankinnan? Liity valmennukseemme! Hinta 299 €. Hinta voimassa vuoden 2019 loppuun saakka!

Rikasta elämää -blogi

Rikasta elämää -blogissa bloggaavat urbaanin kyläpankin säästöpankkiirit ja silloin tällöin myös vieraskynät. Blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta, kohtaamisista, vaurastumisesta ja kaikkea siltä väliltä. Osallistu keskusteluun, kommentoi ja anna palautetta. Mutkattomia lukuhetkiä!