Ota raha-asiat entistä paremmin haltuun ja vaurastu – finanssialan ammattilainen apunasi.

Onko elämäntilanteesi muuttunut tai tarvitsetko apua tavoitteen saavuttamiseksi? Vai tahdotko oppia hallitsemaan raha-asioitasi paremmin ja vaurastua? Varaa aika talousvalmentajalle, mikäli kaipaat raha-asioihisi muutosta.
Naisella on monta palloa hallitusti ilmassa. Tämä onnistuu hyvin, koska hän on valinnut omaksi pankikseen Säästöpankin.
check

”Olin tosi iloinen että lähdin mukaan. Super hyvä fiilis ja motivoitunut laitamaan rahaa asiani kuntoon.” -mies, 29v

check

”Asioita käsiteltiin hyvin laaja-alaisesti monelta kannalta ja pitkällä aikajänteelle, jättäen meille pelivaraa valita mitä keinoja me haluamme painottaa.” -mies, 31v

check

”Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. ” - Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

Talousvalmentajan opeilla pystyt vaivattomammin itse saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi

Talousvalmennus sopii useimpiin elämäntilanteisiin – oli sitten kyseessä nykyhetken talousongelmat, halu oppia hoitamaan hyvinvoivaa taloutta entistä paremmin tai ennaltaehkäistä rahahuolia tulevaisuudessa.  Kehität ymmärrystä, kuinka sinulla menee taloudellisesti ja opit konkreettisia tapoja ja vinkkejä rahan käytöstä. Valmennamme sinusta oman taloutesi taiturin. Valmennuksessa saat käytännön työkaluja tasapainoisempaan arkeen ja voit paremmin. Sinusta tulee oman taloutesi taituri. Talouden valmennus sopii kaikkien pankkien asiakkaille ja ei sisällä tuotemyyntiä. Lisäksi saat 14 pvän tyytyväisyystakuun valmennuksen alkamisesta ja rahasi takaisin, jos tuletkin toisiin aatoksiin.

testaa oma taloutesi tilaa talousvalmentajan vinkit 


Valitse sinulle sopivin polku

Verkkokurssi

Aloita vaurastuminen opiskelemalla silloin kun sinulle sopii verkkokurssin muodossa.

Kurssin suljetulla valmennusalustalla saat valmentajan palautteet tekemiisi harjoituksiin ja vertaistukea muilta kurssin käyneiltä. Tämä sopii sinulle, joka haluat suorittaa valmennuksen omaan tahtiisi ja olet motivoitunut saamaan muutoksen omaan taloustilanteeseesi. Klikkaa alta ja aloita muutos jo tänään!

Tutustu verkkokurssiin 30€

 

Ryhmävalmennus

Lähde mukaan, yksin tai yhdessä kaverisi kanssa kuukausittain alkavaan talouden valmennusryhmään. Aloitamme yhteisellä verkkotapaamisella viiden viikon valmennuspaketin taloutesi hyvinvointiin.
 
Voit osallistua ryhmään anonyymina ja pääset tämän jälkeen työstämään oppeja suljettuun verkkovalmennuksen työtilaan. Täältä saat itsellesi vertaistukea ja asiantuntijoiden kommentit. Harjoitusten avulla saat oman taloutesi kuntoon ja pääset parantamaan taloutesi hyvinvointia.
 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
 
Tutustu ryhmävalmennukseen 70€/hlö

 

Henkilökohtainen Talouden hyvinvointivalmennus

Kun kaipaat yksilöllisen ja juuri sinulle räätälöidyn valmiin ratkaisun, tämä on sinulle oikea tapa lähteä parantamaan taloutesi hyvinvointia. Joskus on helpompaa, kun asiantuntija katsoo taloutesi kokonaisuuteen sopivat toimenpiteet ja tekee sinulle räätälöidyn suunnitelman. Oli tilanteesi mutkikkaampi tai tavoitteenasi vaurastuminen, niin tämä sopii kaikkiin tilanteisiin. 

Lue lisää ja aloita vaurastuminen! hinta alkaen 120€


Aloita hallitsemaan rahojasi jo tänään ja tilaa ilmainen budjetointityökalu

- Tilaa itsellesi ilmainen budjettilaskuri, kun haluat itsenäisesti aloittaa taloutesi selkiyttämisen seuraamalla tuloja ja menoja.
- Laskurin avulla voit helposti laatia myös tavoitebudjetteja ja pääset seuraamaan näiden toteutumista.


Pääset tilaamaan maksuttoman budjettilaskurin tästä

 

Työhyvinvointia talousvalmennuksella

- Tarjoamme myös yrityksille talouden hyvinvointipalveluita.
- Voit valita työyhteisöllenne yksilö- tai ryhmävalmennuksen.
- Yrityspalvelut räätälöidään aina yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
- Soita ja kysy lisää 040 657 7041

 

Talouden valmennuksesta sanottua:

Tapaaminen talousvalmentajan kanssa täytti odotukseni täysin. Kävimme todella mielenkiintoisia keskusteluja ja opin paljon esimerkiksi sijoittamisesta. Lisäksi minulle varmistui, että olimme taloutemme hoitoon liittyvissä suunnitelmissa myös ammattilaisen mielestä oikealla polulla.”  - Kaisa Sali, Suomen menestynein naistriathlonisti

”Koen, että olen hyvin perillä raha-asioistani. Siltikin tapaamisesta oli hyötyä minulle ja sain arvokkaita vinkkejä arkeen.”

Sain konkreettisia esimerkkejä kuinka oman talouden tilaa pystyisi seuraamaan ajantasaisemmin ja selkeämmin, vaihtoehtoja kulujen tasaamiseen kumppanin kanssa, esimerkkejä säästämiseen, vertailua rahankäytöstä suhteessa omiin arvoihin.

Sain hyviä vinkkejä oman talouden budjetointiin ja kulutuksen seurantaan.

Tapaaminen oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mutta silti ylitti kaikki laadulliset odotukseni ja toiveeni.

Talousvalmentajan kanssa keskustelu oli helppoa ja tunsin saaneeni paljon uusia ideoita ja intoa seurata omaa taloutta."

Nuori mies miettii tulevaisuuttaan ja sitä, miten hän voisi vaurastua.

Sopiiko talouden valmennus Sinulle?

Talouden valmennus sopii erilaisiin elämän vaiheisiin. Halusit sitten selkeyttää talouttasi, kerryttää säästöjä, suunnitella oman asunnon hankintaa tai vaikka parantaa työhyvinvointia yrityksessäsi, Talouden valmennus tehdään sopimaan juuri Sinulle!

Talousvalmentaja Terhi Mali kertoo blogissaan talousvalmennuksesta

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu eri elementeistä ja jokaiselle meistä se saattaa sisältää eri asioita. Samalla siihen vaikuttavat monet seikat. Väitän, että taloudellinen hyvinvointi ei ole niistä vähäpätöisin.
Onnistutaan yhdessä! Mies ja nainen hyppäävät ilmaan ja heittävät ylävitoset, koska Säästöpankki on auttanut heitä pärjäämään.

Kaisa Sali ja ammattiurheilijan uusi elämä talousvalmennuksessa

Kutsuimme Suomen menestyineimmän naistriathlonistin Kaisa Salin keskustelemaan talousvalmentajamme Terhi Malin kanssa, sillä tahdoimme auttaa Kaisaa hänen uudessa arjessaan.
...