Säästöpankki kauppakeskus Pasaatiin

Säästöpankki tiedotti viime syksynä vastaavansa Kotkasta tulleeseen kysyntään ja avaavansa konttorin Kotkaan. Tilat Kotkansaarelta ovat löytyneet ja Säästöpankki avaa Kotkan konttorinsa toukokuun aikana kauppakeskus Pasaatissa.

Kotkan konttorin päällikkö Heidi Immonen.

”Tilat ovat hyväkuntoiset ja remontoinnissa pääsemme pienillä pintamaalauksilla sekä Säästöpankin turkoosin lisäyksellä sisustukseen”, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta. ”Kuten syksyllä ilmoitimme, pankkipalveluvalikoimaamme Kotkassa kuuluvat henkilörahoitus, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, yritysrahoitusmaa- ja metsätalouspalvelut sekä lainopilliset palvelut pankkisuhteesta riippumatta,” jatkaa pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Kotkan konttorin rekrytoinnit ovat päättyneet ja lähiviikkoina uusi, pankkimaailmassa kokenut henkilökunta astuu taloon. Kotkan konttorin esimiehenä aloittaa Heidi Immonen.

Heidi on aiemmin toiminut Kotkansaarella pankkialalla asiakasvastaavana ja konttorinjohtajana. ”Kun astut konttoriimme, huomaat lämpimät arvomme sekä ainutlaatuisen tavan kohdata kukin asiakas sellaisena kuin hän on, huomioiden jokaisen elämäntilanteen yksilöllisesti. Se välittyi minulle jo heti ensi tapaamisesta Säästöpankin rekrytointiprosessissa,” Heidi kertoo. Ja jatkaa: ”Juuri näitä välittämisen arvoja ja henkilökohtaista palvelua minä haluan antaa myös kotkalaisille! Olemme aidosti asiakaslähtöisiä ja mukana jokaisen yksilöllisissä tarpeissa sekä ainutlaatuisissa elämäntilanteissa. Ei ole sattumaa, että meillä on Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät yritysasiakkaat (EPSI Rating, Pankki- ja rahoitus 2020 – asiakastutkimus). Syy siihen miksi pystymme olemaan lähellä asiakasta ja tarjoamaan asiakkaalle aitoa lisäarvoa ja läsnäoloa olematta kallis toimija markkinoilla on se, että emme ole pörssiyhtiö, vaan Säästöpankki”.

Säästöpankin Kotkan konttorin löydät kauppakeskus Pasaatin torin puoleisen kauppakeskuksen sisäänkäynnin viereisestä ovesta, 4 kerroksesta.

Lisätietoja:

Joni Rintamaa | Someron Säästöpankin pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi | 050 511 8557
Heidi Immonen | Someron Säästöpankin rahoituspäällikkö | heidi.immonen@saastopankki.fi | 050 431 4088

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Vuonna 2021 avaamme konttorin Kotkaan. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...