Morningstar arvioi parhaat rahastot - Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto kärkikolmikossa

Säästöpankin Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto kärkikolmikossa tutkimusyhtiö Morningstarin Suomi-osakkeet Awards-nimityksissä.

Säästöpankin brändikuva

Tutkimusyhtiö Morningstar on rankannut Suomen parhaat Suomi-osakkeet jokavuotisessa Awards-palkintojenjaossa. Sp-Rahastoyhtiön Säästöpankki Pienyhtiöt -rahasto oli kärkikolmikossa Suomi-osakkeet sarjassa.

”Olen erittäin tyytyväinen pääsystä kärkikolmikkoon. Se on osoitus pitkäjänteisestä työstä asiakkaidemme hyödyksi. Olemme jo pitkään panostaneet omaan riippumattomaan analyysiin, rohkeaan näkemyksenottoon ja vastuullisuuden esiin nostamiseen. Jatkamme tätä pitkäjänteistä sijoitustoiminnan ja salkunhoidon kehitystyötä asiakkaidemme hyväksi”, sanoo Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja ja Säästöpankkiryhmän varainhoidon johtaja Petteri Vaarnanen.

Morningstar Award ehdokkaina olivat rahastot, jotka ovat saatavilla Suomessa yksityissijoittajille. Rahastoluokkien parhaat ovat saaneet korkeimmat pisteet kvantitatiivisessa arviossa, jossa painavat yhden, kolmen ja viiden vuoden tuotto sekä kolmen ja viiden vuoden riski.

Menestynyt salkunhoito on yhdistelmä sijoitusfilosofiaa, pitkäjänteisyyttä ja tiimityötä

Säästöpankki Pienyhtiöt -rahastoa sen perustamisesta 2011 lähtien luotsannut osakesalkunhoitaja Olli Tuuri kiteyttää rahaston menestyksen sijoitusfilosofiaan, pitkäjänteisyyteen ja tiimityöhön.

”Ehdolle pääseminen lämmittää mieltä. Se on tunnustus pitkään jatkuneesta onnistuneesta ja laadukkaasta työstä. Rahaston sijoitusfilosofia on etsiä kasvavia ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yhtiöitä, jotka ovat kohtuullisesti hinnoiteltuja. Rahaston 10 vuoden historiaan sisältyy lukemattomia erittäin hyviä sijoituspäätöksiä, mutta myös muutama huonompi päätös, joista on kerätty paljon oppia.

Salkunhoitotiimissämme yhdistyy monipuolinen osaaminen, alan pitkä kokemus, analyyttinen tietotaito sekä sijoitusmarkkinoiden syvällinen tuntemus”, sanoo Säästöpankki Pienyhtiöt -rahaston salkunhoitaja Olli Tuuri.

Osana Säästöpankkiryhmää Sp-Rahastoyhtiönkin ytimessä on tahto olla asiakkaan pitkäaikainen talouden kumppani ja toimia pitkäjänteisesti suomalaisten säästäjien hyväksi.

”Sijoittajan kannattaa aina muistaa, että säästäminen sekä sijoittaminen on pitkäjänteistä ja vaatii ajoittain kärsivällisyyttä. Matkalle mahtuu heikompikin kuukausi, mutta olemme osoittaneet, että sijoitusstrategiamme toimii hyvin nopeasti muuttuvassa markkinaympäristössä. Sijoittajan näkökulmasta tärkeintä on, että hän voi luottaa varojensa olevan hyvässä hoidossa Säästöpankissa”, sanoo Vaarnanen.

Kiinnostuitko rahastosäästämisestä tai tahtoisitko kuulla lisää vaurastumisesta? Ota meihin yhteyttä tai varaa aika.

 

Säästöpankkien Varainhoito tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille. Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Toimintaperiaatteemme on pitkäjänteinen ja läheinen kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista