Sattuma vei oikeaan paikkaan – Susanna on 500 euroa rahasto-osuuksia rikkaampi

Susanna osallistui Säästöpankin järjestämään arvontaan SunSäbä-kiertueella. Onni potkaisikin ja hän voitti 500 eurolla rahasto-osuuksia. Naisella on säästökohdekin valmiina.

SunSäbä-kiertueen voittaja Susanna tuulettaa, kun vierellä istuu sijoitusasiantuntija Merja Tanskanen.
SunSäbä-kiertueen voittajalla Susannalla (oikealla) on jo selkeät sävelet siitä, mihin rahastovoitto käytetään. Vieressä sijoitusasiantuntija Merja Tanskanen.

Kun Länsi-Suomessa asuva Susanna kuuli voittaneensa Säästöpankin järjestämästä SunSäbä-kiertueen arvonnasta 500 eurolla rahasto-osuuksia, hän tiesi heti, mitä kohden hän lähtisi sijoittamaan. 

- Minulla on paljon unelmia, mutta kyllä lähden säästämään ja sijoittamaan kohti turvatumpaa eläkeikää, Susanna kertoo. 

- Minusta ennen säästettiin ja oltiin omavaraisempia kuin tänä päivänä. Sen sijaan nykyisin säästämisen sijaan kulutetaan, mikä sinänsä on mielestäni ansaittua hemmottelua, mutta kyllä turvattuun tulevaisuuteenkin pitää varautua, hän jatkaa. 

Susanna kävi lunastamassa palkintonsa Liedon Säästöpankissa, jossa hänet otti vastaan sijoitusasiantuntija Merja Tanskanen. Susanna kertoi voiton lunastustilanteessa, ettei hänellä juuri ole kokemusta säästämisestä tai sijoittamisesta

Merja lupasi auttaa tuoretta voittajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Säästöpankissa asiakkaan kanssa käydään Oman talouden tuokio, jossa kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä autetaan häntä näkemään talousasiansa kokonaisuutena, jotta pystytään tarjoamaan parhaat ratkaisut kunkin omia tavoitteita kohden.

- Voitto kuulostaa hienolta ja olen tosi utelias näkemään, miten rahasto-osuuteni kehittyvät. Tähän asti ei ole ollut ongelmia rahankäyttöön liittyvissä asioissa; siitä ovat pitäneet kolme lasta huolen, Susanna naurahtaa. 

Sattuma toi voiton 

Salibandy liittyy naisen elämään oman pojan kautta. Susanna kertoo, että hänen poikansa on kovin kiinnostunut lajista. Heinäkuun loppupuolella tie vei sattumalta Susannan SunSäbä-kiertueen yhteydessä Säästöpankin teltalle osallistumaan arvontaan. 

- Se oli hyvä sattuma, hän toteaa. 

Säästöpankki on Helsingissä joulukuussa 2020 pelattavien Salibandyn MM2020-kisojen yhteistyökumppani.  Kumppanuutta rakennetaan pitkäjänteisesti kahden vuoden ajan. Kesällä 2019 ympäri Suomen järjestetty SunSäbä-kiertue oli yksi kumppanuusmatkan tapahtumista. Pääset lukemaan tuoreimmat Säästöpankin salibandy-uutiset täältä

Haluatko sinä aloittaa säästämisen ja sijoittamisen? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista