Vakuutukset

Huomisesta ei koskaan tiedä. Vakuutus auttaa varautumaan elämän pieniin ja suuriin yllätyksiin. Se tuo turvaa sinulle ja läheisillesi.

Henkilöasiakkaan vakuutustuotteemme

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Autovakuutus

Mittari-autovakuutus on edullisempi vakuutus vähän autoilevalle. Saat etua, jos ajat keskimäärin enintään 55 km päivässä. Muistathan myös kattavan kasko-vakuutuksen.

Kotivakuutus

Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinulle räätälöitävissä. Uutena Säästöpankin asuntolaina-asiakkaana saat ensimmäisen asuntolainan vakuutuskauden -30% koodilla SPKV Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta.

Moottoripyörävakuutus

Hanki kattava moottoripyörävakuutus Säästöpankin vakuutuksilta. Säästöpankin asiakkaana saat 20 % edun ostaessasi vapaaehtoisen vahinkovakuutuksen verkkokaupasta. Tutustu myös kahteen kaskopakettiimme.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.