Vakuutukset

Huomisesta ei koskaan tiedä. Vakuutus auttaa varautumaan elämän pieniin ja suuriin yllätyksiin. Se tuo turvaa sinulle ja läheisillesi.

Henkilöasiakkaan vakuutustuotteemme

Autovakuutus

Mittari-autovakuutus on edullisempi vakuutus vähän autoilevalle. Saat etua, jos ajat keskimäärin enintään 55 km päivässä. Muistathan myös kattavan kasko-vakuutuksen.

Kotivakuutus

Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinulle räätälöitävissä. Uutena Säästöpankin asuntolaina-asiakkaana saat ensimmäisen asuntolainan vakuutuskauden -30% koodilla SPKV Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta.

Moottoripyörävakuutus

Hanki kattava moottoripyörävakuutus Säästöpankin vakuutuksilta. Säästöpankin asiakkaana saat 20 % edun ostaessasi vapaaehtoisen vahinkovakuutuksen verkkokaupasta. Tutustu myös kahteen kaskopakettiimme.

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.